שומדבר לא עוזר

Mנטה

New member
שומדבר לא עוזר

להסרת הכתמים מהאמבטיה. כתמים צהבהבים כאלו וניסיתי כבר: מסיר אבנית, אקונומיקה, לימון, חומץ, רם, עם השהיות וקירצופים, שום דבר לא עוזר. יש עוד רעיונות ?

טליW

New member
אמבטיה חדשה? ישנה?

אני גרה בדירה שכורה, שבה מצב האמבטיה כ"כ ירוד, שחוץ מלהחליף אותה כלום כבר לא יחזיר לה את חסד נעוריה. פשוט ענין של גיל...

המממ

New member
שאלה אישית אם אפשר

איך את יכולה להסתדר עם אמבטיה במצב כזה? את לא נגעלת? לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

pema

New member
../images/Emo207.gifעוד כתם סורר

הפעם מדובר באסלה,בקו של המים.יש טבעת מסביב,צהבהבה שמסרבת להעלם. די מעצבן על גבול המגעיל. מה עושים?יש חומר אכזרי במיוחד שלא שמעתי עליו??

Mנטה

New member
ולא יהרוס את האמבטיה

מלבד הכתם הזה היא במצב טוב, בת 3-4 ככה.

אתיר

New member
אגיד לך את האמת, אמבטיה שמגיעה

למצב כזה מן הסתם לא חדשה...... האמבטיה שלי בת יותר מ40.... ואני משתמשת בחומצת המלח.. ואין שום בעיה. כמובן שמדובר על האמבטיו ת הלבנות... אם הצבעוניות אין לי מושג.

נועית10

New member
../images/Emo62.gifיש לי פתרון

לאסלה - לשים במשך הלילה אקנומיקה מרוכזת סמיכה ולא להוריד את המים עד הבוקר או שפשוט לפני שיוצאים לעבודה לשפוך אקנומיקה ולהשהות את זה עד הערב ורק בערב לשפשף את האסלה עם כפפות וסקוצ' זה יורד. תראו בסופר שיש אקנומיקה סנו ג'וול סמיכה לא רגילה. לגבי האמבטיה- נסי חומר שניקרא "אנטי קלארק" לרסס להשהות כמה דקות או חצי שעה ואז לשפשף את האמבטיה, זה אמור לרדת.

maybesure

New member
אנטי קאלק

קאלק=אבנית בלע"ז. מה לעשות שחברות ישראליות לא נאה להן לתת למוצרים שלהם שמות עבריים..לאן הגענו

שרונית28

New member
אני משתמשת המון באקונומיקה הסמיכה

הפקק בצבע כחול של סנו גוואל. את הכיורים והאסלה באופן קבוע מנקה עם אקונומיקה תמיד היא מצליחה להבריק ולנקות את כל הכתמים שמצטברים במהלך השבוע.

Mנטה

New member
האקונומיקה והאנטי קאלק לא עובדים

וחומצת מלח או אסלון עלולים להרוס את האמבטיה.

Mנטה

New member
הדירה שכורה והכתם ממש לא רציני, פשוט לא יורד

האמבטיה בת 3-4 שנים, כחדשה. הכתמים הם צהבהבים חומים, כנראה שומן או לכלוך אחר שהצטבר בחודשים האחרונים. אבל אני לא מצליחה להיפטר ממנו.

למעלה