שום מילה על זה?

שום מילה על זה?

רופא מרדים בשיבא שקרא ליולדת שמנה וגרם לה עלבון קשה באחד הרגעים המרגשים בחיים..
האמת? לא ממש מוכר לי מהלידה שלי אבל פחד עצום שהיה לי לפני הלידה הוא איך יתיחסו אלי ומה יעירו לי..
בסוף זה נגמר בכך שלא היה לי חלוק לידה (כזה שאמור להיות פתוח כולו אחורה ורק הידיים בתוך שרוולים), מסתבר שבברזילי החלוקים מידה אחת (וישיחנקו בו השמנות) זה היה מספיק משפיל.

איך היה אצלכן?

Blue Rose

New member
הוא קרא לה שמנה מזעזעת...לא רק שמנה.

לי כידוע, אין כל בעיה עם המילה שמנה. הבעיה שלי היא ה"מזעזעת"

אני ילדתי ברמב"ם את הלידה הראשונה והייתי די ערומה רוב הזמן 12 שעות של צירים מזירוז ואפידורל אחד שלא עבד. 4 לחיצות והבכור המדהים שלי.
לא מזיז לי מה חושבים עלי ובלידה עוד יותר הייתי מרוכזת בעצמי ולא עניינה אותי הסביבה, גם לא הסטודנטים.
באחת הבדיקות אולטראסאונד האחרונות שעשיתי המומחית הביאה את הסטודנטיות שיראו כמה קשה לראות דברים באולטראסאונד של אשה שמנה, ועשיתי זאת בשימחה. אני שמנה. קשה לראות אצלי באולטראסאונד בגלל זה ואין לי מה להתבייש או להסתיר.

בהלל יפה הגעתי אחרי דיקור (ממש לא רציתי זירוז שוב) צירים מ- 2 בלילה- אבל סבילים לחלוטין. מוניטור לא מאוד פעיל ששלח אותי לחדר המתנה. אחרי כשעה שם עם צירים מתחזקים התלוננתי שאני לא מרגישה טוב. נכנסתי לרופאה שאמרה "את נורא רגועה למישהי עם פתיחה 5"

חלוק אחד כמובן לא מכסה אותי, הרופאה בעצמה שמה עלי חלוק מקדימה וחלוק מאחורה. הייתי מכוסה במעבר בין המחלקות. אח"כ התקלחתי וכו'..וחזרתי לעוד 2 חלוקים, הורדתי אחד...ובסוף אחרי חצי שעה של כאבים חזקים (השכיבו אותי למוניטור שוב וזה העלה את רמת הכאב בהמווווון) נולד בועז.
שוב, הייתי עסוקה בעצמי וממש לא הזיז לי כלום מהסביבה. אם כבר, אז הרופאה עיצבנה כשלא האמינה לי שיש לי צירי לחץ כי עברה רק שעה מהבדיקה הקודמת- אבל כל הסיפור הזה ותוך כשעה ילדתי. לא הספקתי אפילו אפידורל...ואני מאחלת לידה כזאת לכל אחת.

רוזי! שלקחה את ההזדמנות לחפור על הלידות שלה...זה תמיד כייף לספר...

Blue Rose

New member
ואוסיף גם קישור וגם על הטוקבקים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4221819,00.html

מציק לי שהרבה מהטוקבקים מתייחסים למשקלה של האשה ולא לייחס. ועוד להגיד שזה אולי יציל אותה...אלמנט ה"סטירה"....

כי זה מה שיולדת בצירים צריכה- סטירה!

מציק לי שהיולדות שם רושמות כמה עלו במשקל, כמה ירדו ועוד נתונים...זה בכלל לא משנה אם האשה שקלה 80, 100, או 200 ק"ג. היא מודעת לכמה שהיא שמנה ולא צריכה שיקראו לה מזעזעת וברכות נוספות כשהיא ערומה, פגיעה ונתונה לחסדי המרדים וכך נישללת ממנה יכולת התגובה.

יש בנוסף גם עוד נשים שחזרו על אותו הסיפור בתגובות. ורק ככה זה יוצא לאור? אחרי שאחת מפרסמת בפייס? חבל...

רוזי! שבכלל נכנסה לראות אם מישהו שם קישור לכתבה...

solee

New member
קראתי קצת את הטובקים,

ואני פשוט לא מאמינה שיש יצורים כאלה בעולם.

אויל משריש

זאת גם הגדרה מילונית מושלמת, אבל לקרוא למישהו ככה-בעיקר כשהוא "שבוי בידיך" זה מעשה רע.
שלא לדבר כמובן על ניצול כוח מבחיל...

מצטער, חולק עליך, אפילו מאד

אוויל משריש זהו כינוי גנאי מובהק. שמן, רזה, גבוה, נמוך, דק, עבה, בהיר, כהה - אלו אינם כינויי גנאי. אם לא ברור לך ההבדל בין האוויל לשמן, אולי כדאי שתשוב לביה"ס התיכון.

חחחחח

חחחחחחח הרגת אותי מצחוק משהו את אני כבר מאוהבת כולם בחיי רזים או שמנים שמזיינים לי תמח על חייהם הקשים למצוא פורום כזה של אנשים כמוני ששמים זייןןןןן זה נדייררר

לגבי הטוקבקים

קראתי תטוקבקים זה כמה ילדים בני 16עם חלב על השפתיים שאין להם חיים והרופא הזה זבל אנושי שצריך לעשות ממנו יראו וייראו אבל היא קיבלה התנצלות והסתפקה אז הוא ימישך במה שהוא עושה

זה לא חדש ,

יש רופאים כאלה ואחרים
גם כשכואב הגרון אומרים לי זה בגלל שאת שמנה

ירדתי 30 קילו ועדין משכנעים אותי לעשות ניתוח שרוול ......

אלו נורמות שהרופאים מכירים. כמה רופאים שמנים יש?
מלאאא כמעט כל רופאה שטיפלה בי הייתה שמנה וגם הגברים.
אני תמיד אומרת להם בחיוך אני ארזה אחרייך

אני ילדתי בשיבא

וקיבלתי יחס מדהים מכל הצוות. למרות שילדתי במשקל מאוד גבוה.
אני חייבת לציין למען הגילוי הנאות, שאמא שלי עשתה לי במתנה מילדת פרטית ובהחלט יכול להיות שזאת הסיבה ליחס הזה. אבל באמת שזכיתי לשירות שלא מהעולם הזה.
הרופא המרדים לא אמר מילה רעה, לא התלונן לרגע, שמעתי על מקרים מזעזעים של רופאים שמפחידים נשים שמנות לפני, אצלי זה לא קרה.

באופן כללי, עוד לפני הלידה זכיתי לרופאים ממש נחמדים, אחיות קופת חולים מכבי היו מדהימות ונעימות ומעולם לא קיבלתי הערה לא במקום על המשקל, להיפך.

מה שכן, שמעתי באמת הרבה מקרים אחרים וזה כל כך כואב לחשוב שאשה בהריון, ובטח בלידה שזה המצב הכי חשוף ורגיש שאפשר להיות בו, "זוכה" ליחס משפיל שכזה. בעיני זה צריך להגמר כל פעם בכתבה ומכתבי תלונה.

למעלה