שום לכולם

shir23

New member
אני ידבר איתך

אבל אני לא אוהבת מסיבות. להיפגש בכיף אם תרצי,את יכולה לבוא לישון אצלי. עכשיו יהייה לי עם מי לריב!!!

mariana

New member
נשמה איזה מסיבות

על איזה מסיבות את מדברת? אני לא טיפוס של מסיבות. נוכל ללכת לשבת באיזה פאב מסעדה ולאכול ולשתות משהו, נו את יודעת. אולי נלך לסרט
תסתכלי מהבית שלי יש אוטובוסים על לפתח תקווה ולתל אביב ומהמושב שלך אין אוטובוסים אז נצטרך ללכת ברגל, טוב על זה נדבר אחר כך. אבל לא הבנתי שעכשיו יהיה לך עם מי לריב. תסבירי לי לאט לאט כי אני לא מבינה(את יודעת הגבלה כלשהי)

shir23

New member
אין שום הגבלה לא לי ולא ולך

חוץ מזה שיש לי אוטו !!!!!!!! אז ננצל את זה. עוד מישהו רוצה להצטרף?

mariana

New member
התכוונתי הגבלה שיכלית

שירי תסתכלי אני אסביר לך לאט. את אמרת לי שאם אני אבוא אליך לישון אצלך אז יהיה לך עם מי לריב. את זה אני לא ממש הבנתי למה שיהיה לך עם מי לריב. דבר שני מה באמת יש לך רכב? עם אין לך נגיד לאחי שיקפיץ אותנו לאיפה שנרצה גם ככה הוא יוצא. אז מה את אומרת, אבל בשיא הרצינות. ואני לא צוחקת

sidi

New member
באמת

שיר, את מפחידה אותי, מה את מחפשת לריב עם מישהו?

@@

New member
../images/Emo124.gif אני גאהההההה בעצמייייי

אני אמרתי את זה מכל ה-
ואני מבטיחה ליישם את זה, אני פשוט החלטתי שאני זורמת עם החיים ויהיה מה שיהיה. אני מבטיחה להחזיר את
לפנים שלי, ושכל השאר ילכו לאלף עזאזלללל כי אני עכשיו מקווה לראות את החיים בצורה שונההההה. יש מבין??????????.
עצומהההההההההה ריקי

golem

New member
אני שמח ריקי ../images/Emo24.gif

קיבלתי את ההרגשה שזה נאמר מהלב - שאת באמת חושבת ככה עכשיו ומאמינה בזה - וזה כבר צעד אחד גדול מאוד בדרך לאושר!! תלכי עם ההרגשה הזאת כל הזמן!!!!!!!!! אני הולך מפה עכשיו אבל מחר אני בא ורוצה לשמוע שעשית חיים היום!!!
עזרא

shir23

New member
ככה אני אוהבת אותך

אבל מה קורה היום. אני רואה שאת מנסה להתחמק

mariana

New member
שיר אני יודעת למה היא מתחמקת

אני יודעת שאם אני אספר לך אז כולם יקראו, ואז היא תכעס עליי. אז ריקי את מסכימה לי לספר להם? למה את לא מגיע היום?

shir23

New member
אולי תרשמי לי בפרטי

וחוץ מזה אני יודעת בערך......

@@

New member
מרין ושיר ........

אני קוראת את שתיכן לסדר
. אני החלטתי שאני לא מגיעה היום בלי שום קשר למה שקרה ושתיכן יודעות את זה, ואני מרשה שתספרו הרי כולם יודעים עליי את הכל, אז ככה, אמא שלי התקשרה אליו והזמינה אותו אלינו לסעודת פורים והוא נענה בחיוב, וכל זה קרה אחרי שאני אמרתי לכן שאני לא באה היום אז אל תתקפו אותי ואני לא מתחמקת מכלום, חברות שלי ,אני אוהבת אותכן ואני מבטיחה לראות אותכן השבוע, ובתוך תוכי אני יודעת שהוא לא יגיע והוא נענה בחיוב רק מתוך נימוס, פשוט לא בא לי לצאת היום הרי כל ארוחה אצלנו נמשכת הרבה שעות , אז תתאפקו או שתצאו לבד. אוהבתתתתתתתתת אותכןןןןןןן
ריקי

mariana

New member
נשמה את לא צריכה להיתעצבן

אני פשוט רציתי שתבואי איתנו כי את יודעת. ודבר שני אולי נצא לבד ואז שוב ניצא ביום חמישי. זה כבר נחליט אחר כך. בכל זאת אולי תישני את דעתך יותר מאוחר. ואני לא חושבת שישי לא יבוא היום הוא דווקא ירוץ לשם. אני במקומך הייתי מדבר עם אמא שלך, נראה לי שגם היא משלה את עצמה יותר מדי. חולה עליךךךךך כפרונההההההה שלי

golem

New member
מרינגוש ../images/Emo24.gif

התגעגעתי - איפה את ככה בורחת בלי הודעה - ואחרי זה את מאשימה אותי שאני נעלם - זה נראה לך הגיוני???? סתםסתם יפה שלי - לא נורא שאת עובדת רובנו פה עובדים.. לבבית ואני בסדר גמור - היום כבר נעשה משהו אני מניח..
ואגב אל תשאלי את ריקי - תודיעי לה שאתן יוצאות היום!!! אל תשאירי לה בכירות - ואם יש לה בעיות עם זה שתפנה לגולם לתלונות..
שיהיה לך חג שמח!!

golem

New member
מרינגוש ../images/Emo24.gif

שיט - נמחק לי מה שרשמתי קודם..לא נורא נשחזר..
לבבית ואני בסדר גמור - בטח נעשה משהו היום..יותר מ\אוחר.. ואגב אל תשאלי את ריקי אם היא רוצה לעשות משהו - תודיעי לה שאתן עושות משהו שלא יישאר לה ברירה - ואם יש לה בעיות עם זה שתפנה לגולם לתלונות.. שיהיה לך חג שמח!!

mariana

New member
נשמה שליייייי

אני לא נעלמתי אני כאן, אני רואה את ההודעות אבל אין לי זמן להגיב לכולם. אני ממש רוצה לצאת איתה היום ועם שירי, אני מקווה שהיא תסכים. אני שמחה שאתה ולבבית בסדר, אגב תמסור לה דרישת שלום מימני, בטח כבר שכחה אותי.
גם אני מתגעגעת אליך, אוהבתתתתתתתתת מרין

ליאור 30

New member
מרין קראת לי אני כאן מאמי

מה שלומך??????????????. טוב מה שאמרת לריקי את צודקת חייב לציין ובקשר ליכלוכים עלייך אני מציע לך לא להתיחסססססססס מי שמכיר אותך יודע בטח מי את נכון???????? אז על תתיחסי ועל תתרגשי ליאור

mariana

New member
ליאור נשמהההה

קודם כל חג שמח אני לא מרגשת מהריכולים כי אני מכניסה מהאוזן הימנית ומוציה מהשמאלית אבל ההורים שלי לוקחים את זה קשה,כי הם יודעים איזה ילדה יש להם והם אומרים דברים שיקריים מהקינאה וזה אוכל את אמא שלי ואת האחים שלי שהם בריונים
יעבור להם. מה חדש אצלך?

למעלה