שום לכולם

mariana

New member
שום לכולם../images/Emo24.gif

התגעגעתי אליכם. מאחלת לכם חג פורים שמח, איזה באסההה באתי לעבוד, גם ככה אין לי מה לעשות בבית. החג השנה הכי משעממת, בעצם כל החגים השנה משעממים. אתמול הייתי בארוע, דפקתי הופעה, הקיצר נהניתי אבל צריכים לחזור למציאות, אני ממש עצובה שאין לי מה לעשות היום. אגב אתמול הדודים של אריאל היו בארוע וגילו שהייתי חברה שלו, אני חושבת שעשיתי עליהם רושם טוב כי ישנם ליכלוכים עליי ברחוב(זה כבר סיפור אחר). ריקי תגידי לי מה קורה איתך ביומיים הללו? נראה לי שעכשיו את מתחילה להבין שעד שהוא יהיה שלך תצטרכי לבכות דמעות של תנין. צר לי עלייך. אני כבר אצור איתך קשר סנצ´ורי שלי. חולה עליך. שירי מתוקה שלי, אני רואה שאת משתעממת, אז אני כאן כדי להצחיק אותך קצת. סידי יום טוב שיהיה לך, רואים שאתה עסוק, בטח תיהיה בעל למופת. אף פעם לא תיהיה בבית. ג´סי וניקולי אני מאחלת לכם גם חג שמח. ליאור איפה נעלמת? תשמיע קול. עזרא ולבבית איך אצלכם? אתם חוגגים היום? אורטל את בטח תיהי עם החבר היום אם הוא לא ירדם לך. סערת רגשות מה קרה לא רואים אותך? איך אצלך? רינת ומעיין שיהיה לכם חופשה נעימה. אוהבת אותכם שכחתי מישהו? אוהבת את כולכם ומאחלת לכם חג שמח ושקט אולי אני אלך לשמוע את מגילת אסתר מרוב שעמום
ריקי נשמה רוצה לצאת היום? למה מה קרה שתשבי בבית, ניקח את שירי אני ואת נצא לטייל. בא לך? בבקשה תגידי כןןןןןןןןןןן

sidi

New member
אופס

תראו מי פה, מה שלומך? דרך אגב, אפשר להצטרף אליכן בערב?
סידי

mariana

New member
נשמה בכיף

מה שלומך? ירד הלחץ בעבודה? בכיף תצטרף אלינו. מה חדש אצלך? תגיד לי מה קרה עם החברה שלך לשעבר? היא חזרה להוא? מצטערת שאני מעלה את הנושא, פשוט הייתי סקרנית לדעת.

sidi

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל אני אוותר
(גם ככה הסכמת רק מתוך נימוס). סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני מקווה שבאמת תצאו ותהנו. בעבודה יש לחץ אבל קצת פחות. לגבי החברה, האמת היא שאין לי מושג מה קורה איתה, אני לא בקשר איתה, כנראה אני גם לא אהיה, ואני מקווה שיהיו לה אחלה חיים ושתהיה מאושרת, אני ממשיך הלאה. לא צריך את התיקים האלה על הראש שלי. את יודעת, אומרים שהסקרנות הרגה את החתול
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תשאלי מה שאת רוצה חופשי, אם אני לא ארצה אני פשוט לא יענה. סידי

shir23

New member
איזה אופטימיות

תאמין לי כל הכבוד לך. אתה בדרך הנכונה. וחוץ מזה באמת רצינו להזמין אותך. אוף, כל הזמן אתה רק עובד שעות נוספות. מתי יש לך זמן?

mariana

New member
נשמע שנפגעת

אני מקווה שאני לא פוגעת בך בזה שאני ניכנסת לך לפרטיות, אז זה מה יש אני אכנס לך לתוך הורידים
סתםםם אני מצדיעה לך שאתה ממשיך הלאה ומשאיר את המזודות הגדולות מאחור. אז מה אתה עושה היום? מתחפש היום?

sidi

New member
או.קי

תמשיכו לצחוק עליי, אין בעיה. אם זה עושה לכם טוב אז לי זה עושה עוד יותר טוב
תתפלאו אבל אני לא רק עובד, יש לי גם חיים אחרים, אפלים נסתרים של אחרי העבודה. סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אבל באמת שאני לא רק עובד ואם הייתן גרות קרוב יותר תאמינו לי שהייתי בא. אבל אנחנו עוד ניפגש אל תדאגו.

sidi

New member
סליחה

באיזו חוצפה את שואלת כאלו שאלות?
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חיפה מותר להיות חוצפן ולשאול מאיפה את?

mariana

New member
מקווה שיגיע היום הזה.

אנחנו סתם מקשקשות שאתה רק עובד, אנחנו יודעת שלא רק עבודה זה החיים שלך, פשוט כל פעם שאנחנו שואלים אותך איפה אתה? אתה אומר שאתה בעבודה אז מה אנחנו אמורות לחשוב, חשבתי שאפילו יש לך מיטה שם . בכיף נתראה איתך,אם תיהיה לך חברה שנסיעה מהבית שלך זה שעה, היית יוצא איתה? סתם שאלה שמעניינת אותי, הרי אמרתי לך שאני ורידי

@@

New member
מרין יפה שלי.....

כמה זמן לא דיברנו, הייאוש השתלט עליי, את רוצה לצאת היום????? תחפושות וכאלה?????. וואוווו אין לי כוח יש לנו היום בבית סעודת פורים אבל אפשר בערב לא יודעת נראה, דווקא חשבתי על יום חמישי מה את אומרת????? אני אתקשר אחה"צ אחרי שבוס שלי יתחפף, או.קיי נשמה שלי התגעגעתי אלייך. אוהבת ריקי

mariana

New member
יפה שלי../images/Emo68.gif

איך הייתי רוצה שהוא יעבור את מה שאת עוברת, כל כך באלי לראות את זה. אני יודעת למה את בעצם יותר נקשרת אליו וחושבת שיש לך סיכוי איתו, פשוט כל הדברים על טבעיים אומרים לך דברים כאלה שתיהיו ביחד, אז זה גורם לך להישאר באותו מקום שאת, אבל עכשיו את סובלת, אני אמרתי לך אתמול, הוא פשוט לא עושה כלום כי הוא יודע שאת מחכה לו, אז הוא אומר "אהה היא תחכה עוד קצת אני בינתיים אהנה לי מהחיים" אבל כאשר את מתרחקת מימנו ויוצאת עם גברים חרים אז הוא אומר לעצמו "ויי היא מתחילה לשכוח מימני, אני צריך להיכנס לתמונה, מה אני עושה? אני צריך להיות שלה. איך היא מתרחקת מימני כך?" ואז הוא ירצה לחזור אלייך כאשר תיהי עם מישהו. אז נשמה שלי, זה הנוסחה אין מה לעשות, אם את לא רוצה לצאת עם גברים אחרים לפחות תעשי כך שהוא יחשוב שאת יוצאת עם גברים אחרים. פה אני יודעת מה את חושבת את אומרת "אם הוא ידע שאני יוצאת עם גברים אחרים אז הוא ירד מימני וימשיך הלאה, הוא לא יפריע לי" וזה חשיבה לא נכונה, כי זה יעשה לו משהו, כי בחורה כמוך לא מוצאים כל יום ובטח שלא בגילגול הזה. אני ממש רציתי להיתראות איתך היום, אפשר אולי בערב, מקסימום תישארי לישון אצלי. אחרי הארוחה של המשפחה שלך, את יכולה להבריז, אל תיהי כמו שולמית. חולההההההההההההההה עליך מרין

@@

New member
מרין ועזראאאאא.......

אתם יודעים מה?????? אני החלטתי ששום רבנים או מיסטיקנים וידעונים למיניהן יכתיבו לי את העתיד, רק אדם אחד יכול להכתיב לי את העתיד וזאת אני , אני בכבודי ובעצמי, כמובן שהכל משמיים אבל רק אני יכולה לעזור לעצמי. ואיך שאני חולההההההההההההההההההההה עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
פורים שמח לכולנוווווווווווווווווווו
ריקי

golem

New member
ריקי ריקי ריקי!!!

זה צריך להיות בקריאות עידוד - אבל לא שומעים את זה מפה..
כל הכבוד ריקי - אני מאוד אוהב את הגישה הזאת שלך - תתמידי בה, תאמיני בה - והכל יהיה בסדר!!! וחסר לי משהו במה שרשמת מקודם וזה : "מרין אני באה איתך היום ואנחנו יוצאים" - אבל אם אמרת לה את זה בפרטי אז זה בסדר
חולה עלייייךךך חמודה

jess ועוד

New member
ומה איתי????

לאן אתם הולכים ??? איפה תהיו ????? אני מוזמנת כבר וסתם מקרצצת אבל סתם כיף לדעת לאן תצאו

mariana

New member
חמודה שלייייי

ת´אמת אני מזמינה את ריקי לצאת כדי שהיא לא תיהיה עצובה, כי אני לא אוהבת לראות אותה עצובה זה עושה לי רע על הלב. ת´אמת גם אני משועממת היום ואין לי איפה לצאת, אני פשוט מקנאה באחרים שכן יוצאים. אז אני מבינה שריקי ירדה מהפרק של לצאת ביחד. אז שירי מה את אומרת? אולי אני ואת נצא ביחד? מקסימום תישני אצלי ואז תלכי לעבודה מהבית שלי, יש לי בית נורא חם ואוהב. תגידי כן, תגידי כן

למעלה