"שום דבר לא יפה עלי"....

"שום דבר לא יפה עלי"....

מכירות את זה שהולכים לקניון לקנות בגדים ושום דבר לא נראה עליכן יפה (או לפחות ככה אתן מרגישות) ומרגישים הכי שמנים בעולם (גם אם זה לא לגמרי נכון)? האם רק לי יש תסביכים כאלה או שזה נשמע לכן מוכר?

אתי@

New member
מוכר בהחלט ../images/Emo70.gif

פעם גם לי היו התסביכים האלה לעיתים קרובות מאוד, אבל מצאתי פתרון. מה שקורה, זה שהייתי מודדת איזה ג´ינס עם גזרה מזעזעת שלא מתאימה לשום גוף נשי, ומייד מסתכלת על עצמי במראה ומתכננת דיאטת צום הרסנית. עד שהבנתי שהכל עניין של גיזרה. יש יותר מידי חנויות בגדים בארץ שמחזיקים בגדים בגזרות לא אנושיות בכלל, שנראות זוועה על כל מי ששוקלת מעל 45 ק"ג. ברגע שהבנתי את זה, חתמתי קבע ב"מנגו" ועכשיו אני מרוצה. "מנגו" מעצבים את הבגדים שלהם באופן שהם מחימיאים גם לנשים שיש להן גוף שהפרופורציות שלו לא בדיוק מושלמות. הבגדים שלהם יפים, איכותיים, ומחמיאים. אני גם מאוד אוהבת לקנות בגדים ב"קוקאי", אבל בשביל הבגדים שלהם צריך באמת להיות מאוד מאוד רזים ועם ציצים קטנים... לעבודה וליום-יום אני אוהבת לקנות ב"פוקס" וב"קסטרו", שיש להם בגדים יפים וקלים בכביסות. הם לא תמיד מחמיאים לגוף כמו הבגדים של "מנגו", אבל הם לא גורמים לי לרגשי נחיתות... בקיצור (אחרי המגילה שכבר כתבתי...), מה שרציתי לומר שהכל עניין של איכות וגיזרה.

הילית*

New member
יקירתי, עם גוף פיגוז כמו שלך אין לך

מה לדאוג...

אתי@

New member
תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אבל כמו שאמרתי: זה

לא משנה איזה גוף יש לך, זה הכל עניין של דימוי עצמי, וכמובן של הבגד שאת מודדת. אני מבטיחה לך שכבר מדדתי בגדים שנראיתי בהם 5 ק"ג יותר ממה שאני...

Ronnie*

New member
בהחלט מוכר...

אני באופן כללי גרועה בקניית בגדים (מלבד אולי חולצות ב"פוקס"), ולכן אני לא זזה בלי גיסתי, שצעירה ממני בארבע שנים ויש לה טעם שאני סומכת עליו (גם את שמלת הכלה שלי קניתי איתה). אם היא אומרת שמשהו יפה, אני סומכת עליה... ובדרך כלל אלה החלטות טובות. מה שמזכיר לי ששנים לא קניתי בגדים, עם כל הבלגן של החתונה ומעבר הדירה, ובהחלט הגיע הזמן...

בטח שזה מוכר - למי לא?

תמיד מה שאני רואה על הקולב וחושבת שזה יחמיא לי, אני מודדת וטראח - לא יפה, לא מתאים.כמו ששטרודלית אמרה הכל עניין של איכות וגיזרה...

הילית*

New member
ועוד איך מוכר !

במיוחד לאחרונה שקצת השמנתי.. גם אני קונה במקומות שאני אוהבת את הגזרות שלהם כי הן מחמיאות לי יותר. בעיקר הבעיה היא במכנסיים אז אני קונה כבר שנים מכנסיים של סבנטין. יש להם גזרות ממש יפות לגבי דברים אחרים- עם אמא שלי אני הכי הרבה מוצאת דברים שמחמיאים לי והיא תמיד תגיד לי את האמת אם משהו לא יפה עלי. אני משתדלת לא ללרדת לעשות קניות בגדים עם חברות שחיפות כי אז זה גורם לי לדכאון...

סיגל2

New member
זו בעיה בהחלט מוכרת, במיוחד עכשיו

שהשמנתי, אז בכל קניה אני אומרת מהיום דיאטה (את מי הצחקתי
). אבל זה באמת זה גם תלוי בגזרה של אותו בית אופנה ובדרך כלל אני משתדלת לקנות בגדים של אותו בית אופנה שאני יודעת שהם יתאימו לי.

../images/Emo51.gif על כל העידודים

אכן, מצב רוחי השתפר וזכרונות יום ה´ לא מנעו ממני לאכול כמה עוגות ומטעמים בסופשבוע זה...(ככה זה כשאוהבים לאכול...) לפחות עד לשופינג הבא..

shelycat

New member
אני טרפתי טים-טאם כל הסוף שבוע

וזה למרות שאני הולכת וטופחת. מחר חדר כושר רוצה לבוא?

למעלה