שולם, שלום! סוף סוף פורום לטעמי! אני איילת ואני ממש מתה במילים יפות על שייגעצ. שאלות מישהו?
S S h a d o w f a x New member 30/7/04 #1 שולם, שלום! סוף סוף פורום לטעמי! אני איילת ואני ממש מתה במילים יפות על שייגעצ. שאלות מישהו?
ש שטיצה New member 30/7/04 #4 ../images/Emo10.gif לא השגתי כרטיסים למופע של אביב גפן ועברי לידר יש לי 2 כרטיסים לראפ, 2 כרטיסים לפופ ו2 כרטיסים לרוק שבהם זכיתי דרך מעריב לנוער. הייתי נותנת את כולם בשביל 2 כרטיסים להופעה ששייגעצ מופיעים בה !!1
../images/Emo10.gif לא השגתי כרטיסים למופע של אביב גפן ועברי לידר יש לי 2 כרטיסים לראפ, 2 כרטיסים לפופ ו2 כרטיסים לרוק שבהם זכיתי דרך מעריב לנוער. הייתי נותנת את כולם בשביל 2 כרטיסים להופעה ששייגעצ מופיעים בה !!1
S S h a d o w f a x New member 30/7/04 #5 אויי פוצי! אל תיהי עצובה. האמת היא שגם לי לא היו כרטיסים אבל השיגו לי. ואני כל כך שמחה בזה. דאללה יש רק אם יוני בלוך!
אויי פוצי! אל תיהי עצובה. האמת היא שגם לי לא היו כרטיסים אבל השיגו לי. ואני כל כך שמחה בזה. דאללה יש רק אם יוני בלוך!
S S h a d o w f a x New member 30/7/04 #7 חחחחחח.... איזה כייף שיש אנשים עם טעם משותף. חח אפשר לחלוק את האהבות שלי איתם חחח!