"שולם" עם אבא שלי

m i t a l y

New member
"שולם" עם אבא שלי

למי שזוכר ועוקב לא הייתי בקשר עם אבי מאז לפני 3 חודשים כאשר הגיע לאזור מגוריי ולא בא לבקר אותי ואת נכדותיו. בשבת לפני שבוע הוא הגיע. ברכתי על כך היות ובעלי בבית חולים ואני נמצאת עכשיו לבד עם שתי בנותיי. בהתחלה גער והתרגז על כך שאני "לא מספרת לו כלום" על חיי, אם אני עובדת או לא, איפה נמצא בכלל בעלי ועוד ועוד טענות כרימון (וזאת למרות מחאותיה של אשתו ושל שני ילדיו המתבגרים שבאו איתו "לעזוב אותי במנוחה"). בהתחלה לא הגבתי. בהמשך נסענו לאכול ארוחת צהריים אצל דודתי שגרה 5 דקות ממני, וכהגיע הזמן להיפרד אמרתי: "תקח את מה שאני אומרת לך בצחוק, אבל אם עוד פעם אחת אתה לא מגיע אלי כשאתה מזדמן לאזור, יהיה לך עסק איתי!!!
. נשקתי לו ונסענו משם. יומיים אח"כ הוא התקשר לשאול לשלומי ואם אני זקוקה לעזרה (באמת הייתי עם חום גבוה אבל איך הוא יכול לעזור??) ובאותה הזדמנות סיפר לי שיצא החוצה בלילה בלי חולצה ועכשיו תפוס לו הגב. הצעתי לו כל מיני תרופות שיכולות לעזור אבל הוא אמר שהוא מעדיף את שניהציצים של אשתו שיחממו אותו... שרוט או לא שרוט?
זהו. אז עכשיו שקט עד...... הפעם הבאה!!

pf26

New member
../images/Emo2.gif

מזל שאבא שלי לא דיבר ככה. איך מגיבים כשאבא מדבר על "ציצים"? העיקר שהוא בא ויופי שאשתו והילדים הבוגרים (הם לא אחים שלך?) תמכו בך כשדיבר.

גלבועא

New member
זה חושומור כזה של גברים

מזדקנים. עדיף זה על פני ניכור והתרחקות, לא?!

alona 9

New member
כן

עדיף שידבר על ציץ ועוד ציץ, אבל כשהוא בסביבה... שיכנס ויציץ !

אנילה1

New member
לא יודעת מה עדיף, אבל

זה בהחלט מביך כשאבא מדבר על ציץ. כי ילדים בכל גיל לא אוהבים לחשוב שההורים שלהם עושים את זה. לא יודעת מדוע אבל ככה זה.

למעלה