שולם לשים MTV!

שולם לשים MTV!

יש עכשיו ה פרידג´ ויש משהו עם אבריל, שמעתי את ניל אומר, אבל לא שמתי לב מה הוא אומר!! אז תראו בכל מקרה!

לא!

כשהוא אמר מה יהיה בתוכנית הוא אמר משהו על אבריל, אז היא תהיה בתוכנית, או שיהיה עליה משהו, אני בטוחה!

קולנס.

ואוווו... יש לי את השיר שהם מנגנים עכשיו בווינאמפ. איו נראה לי אמרתי "קול" איזה 20 פעמים הרגע...
די, הוא מקווצ´ץ´...

מה שניל אמר בתחילת התוכנית שיהיה

עם אבריל זה הפרימייר של הקליפ שלה של Sk8ter Boi שסוף סוך הגיע לאירופה! עכשיו נוכל להנות ממנו כמו שאנחנו נהננו מComplicated! ועוד משהו.. ב22 בנובמבר, אבריל לאבין בפרידג´!! אדם -תשים את זה בלוח הארועים, שלא נשכח!

לאנה

New member
אה...

אבל אני ראיתי כבר כמה פעמים את "סקייטר בוי" באמ.טי.וי...
וראיתי גם את ה"מייקינג דה וידאו"...
כפול

../images/Emo6.gif

דרכאגב, אני שמה את הכל עכשיו בתוך קובץ doc. חחחח.... את קולטת שאני אשכרה *יאק* כתבתי "אווו.... גוד סטאף..." איפושהו? אההה! אה. ומה היה ב"פרידג´" כשכתבתי סופדבר?

לאנה

New member
די!!!

זה ב-ד-י-ו-ק מה שאני חשבתי!!!, שניה, את מצרפת אותו כקובץ אחד?...

*מוחה זיעה ממצחה*

כן. sigh. והקטע הוא שזה מועתק כזה כשכל הסימני קריאה ונקודות וכו´ בצד ימין. יאק. 15 עמודים זה הרבה מדי לדבר שאין בו פואנטה וואטסואבר...?

לאנה

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

15 עמודים?!?!?!?!?! 5-1 ע-מ-ו-ד-י-ם-?-!-?-!-?-!-?-!-?-! 15 עמודים?!?!?!?!?! וואו, ואוו, ושאר ירקות!!!!!!!!!! לא, זה לא הרבה מדי. *אייקון תמים**
*

למעלה