שולינקה....

טאKילה

New member
שולינקה....../images/Emo70.gif

רציתי להבהיר כאן בשירשור ניפרד...כי אין לי כייף לרדת נמוך בשירשור של מיכלי. לי נגדך אין כלום, אני ממש לא מבינה מה הטרוף שאחז בך. בחרת לך דרך לא מקורית להתנגח,אני רק מנסה לנחש למה. את לא צריכה לעזוב פורום כי אין לך כאן אוייבים אני לא אוייבת שלך. אני חושבת שהיה בנינו קשר ניפלא, ממש לא מבינה איזה רוח נחה עליך. אל תעזבי דבר שמילא אצלך חלל ריק כמו רבים מאיתנו,אין לי כלום נגדך. אם משהו מעיק עליך את מוזמנת להיתקשר אליי וללבן דברים,לי לא זכור שיש משהו כזה ענקי שגורם לך להיכנס עם ניקים ולהשתלח עלי במילים וקללות. אני לא ניפגעת אני רק כואבת אותך את עם בטן מלאה אז בואי תשפכי כמו גדולה את מוזמנת להיתקשר אלי מתי שתירצי,מבטיחה שתרגישי אחרת ותביני שטעית איתי, כי באמת ובתמים אין לי דבר נגדך,ואני לא יורקת לאף אדם בפנים. אולי לא הכרת אותי מספיק אני יכולה להיות לך כתף לא אוייבת כי אין בליבי שינאת חינם, אני אפילו לא יודעת לשנוא אנשים,חייגי אלי אולי שם תביני יותר,חבל שאת מקבלת שירות כושל ממיכלי אני לא בקבוק מקולקל אני אישה שיודעת להושיט יד,שולינקה את טועה בגדול סתם ניכנסת לדימיון אין לי כלום נגדך,אין לי מושג למה פתחת ביכלל זירה להילחם בי,מה עובר עליך מה הביא אותך לכל זה? תתקשרי אני מחכה לשמוע ממך,אני עדין ערה את יכולה גם עכשיו להיתקשר.

למעלה