שוליים

ronenaf

New member
שוליים

טוב , קודם כל אני חדש בפורום ורוכב כשנתיים על 4100 של טרק. אני לא עושה מסלולים ארוכים במיוחד לא בימים קרים וגשומים אלה המסלולים שלי הם באיזור רחובות גדרה יבנה נ"צ באר יעקב בד"כ על הכביש ושוליו. פניתי מס' פעמים למע"צ שיואילו בטובם לפחות פעם בריבעון לטאאטא את שולי הכבישים שבאחריותם. אני מניח שחלק מחברי הפורום מודעים לתוצאות פניותי וממשיכים לרכב בסלאלום בין הגרוטאות זכוכיות מסמרים ברגים סחף ואפילו טיטולים משומשים. פעם הצעתי רכיבת מחאה ויש לי הצעות למסלולים. סעו בזהירות כדי שנוכל להיפגש ברכיבות משותפות.

נושא כאוב ומצער../images/Emo59.gif

הבעיה הכי בעיתית היא שלאור המצב המתואר בדברך, רוכבים רבים נוהגים לרכב בצד השמאלי של הקו הצהוב והשאר ידוע. 2 גורמים נדרשים כאן לטיפול: האחד הוא מע"צ כפי שכבר ציינת והשני הוא הנהגים והנוסעים (למה לסבול חיתול מסריח באוטו כשיש איפה לזרוק אותו?) שמוצאים בשולי הדרכים פח אשפה מאוד נח. אז או שנסבול בשקט או שננצל את כוחינו, גודלינו ורגלינו לשינוי המצב!

ronenaf

New member
אולי כדאי להתחיל להריץ משהו

חוה"מ פסח נראה מתאים וגם שומרי שבת יוכלו להצטרף ובכדי להביע אחדות אפשר להפיץ גם למקבילים.

אלדד01

New member
אולי האיגוד יכול להרים את הכפפה../images/Emo35.gif

להפעיל לחץ על מע"צ, לארגן מבצעי ניקוי, רכיבת מחאה, וכ"ו צריכה להיות לנו עוד אפשרות מלבד להתפנצ'ר או לההרג!

didi651

New member
בעיית מע"צ

סרוב מע"צ לנקיון השולים נובע מהעובדה הפשוטה נקיון = הכרה, ברגע שהם ינקו הם יכירו בזכותנו לרכוב בשוליים. היו כבר מספר רב של פגישות בין האיגוד מע"צ ומשרד התחבורה, וכנראה שיש התקדמות קטנה בנושא, מע"צ יתחילו(ב"ה
) בנקיון2-3 כבישים בהם יש נוכחות רבה של רוכבים אזור המשולש, למשל).

flitzeR1000

New member
יש לי רעיון

תקשור מטאטא לאופניים וככה כל הזבל שיש לפניך יזוז

למעלה