בשם עצמי בלבד...
כמו שאלון אמר אין שטנץ. אני מדברת בשם עצמי בלבד. לא יודעת בכלל אם אני אופינית
כמו שכתבתי כאן קודם -אחרי ארבעים ומשהו שנה ווניליות לחלוטין שכללו נישואים, גרושים , כמה עשרות גברים, המון סקס, פנטזיות סיפורים כולם בלי שמץ קצהו של בדסמ ובלי לגעת בכלל ענינייי שליטה- נפל עלי העולם הזה לפני חודשים ספורים בהפתעה. בלי הכנה קודמת, בלי חלומות (אפילו נסתרים) בלי פנטזיות מיניות קודמות על כניעה - רק ממפגש עם גבר מכשף עוצמתי מאד .
הבנתי (שוב מאלון) שיש נשים שזה לא PATTERN אצלן אלא חד פעמי - קשור רק לגבר ספיציפי. נראה לי שאני שייכת להן. אם אפרד מהאדון שלי - לא יהיה לי אדון אחר מלבדו- אחזור לחלוטין לעולם הונילי (אומנם בצער).לא יכולה לדמיין את עצמי מחפשת "שולט" או "אדון" גנרי- כי ההתמסרות, הצייתנית, הרצון לשרת לענג ולרצות שיכים רק לו...
וכל פעולה- מהרגע שאני נכנסת לעול םהמכושף שברא עבורי, ומיד לפני הצעד הראשון על סף הדלת שלו -מפשילה את השמלה (בלי תחתונים) וכורעת לפניו בישבן ערום וזקור , לפעולות של ההתפשטות המלאה כשהוא לבוש,, לכריעה לפניו , לקולר, לרצועה, לישיבה לרגליו ברגליים פסוקות, תמיד ערומה, תמיד פתוחה , תמיד זמינה בכל חלק בגוף שלי לשרת אותו כפי שיחפוץ.. כל פעולה מהנשיקה של הרצועה לפני שהיא נענדת לצוואר שלי , למציצות של כפות הרגליים- כל פעולה כזאת קשה לי כך כך- קשה נורא לאישה כמוני שהאגו, והכבוד והכוח הם חלק על כך חשוב מהעצמיות שלה- והאדון המכשף אומר שדווקא הקושי , אפילו של פעולה פשוטה כמו להתפשט לפניו ולכרוע כשהוא יושב לבוש- הקושי עצמו וההתגברות שלי על הקושי עבורו בלבד הופכים את הפעולה ליקרת ערך ויחודית ושווה.... וששפחות קודמות שחיפשו את הכניעה וההתרפסות לא עשו לו את הטרנספורמציה, שהישנויים הבלתי נתפסים כמעט שאני עוברת מפגישה לפגישה עושים לו
לכן לדעתי אי לך ן דרך לזהות שפחות כמוני בנשים שאתה פוגש - כי אנחנו לא נשים חזקות אקטיביות אסרטיביות מבחוץ עם חלום נסתר על התמסרות וכניעה בפנים- אנחנו גם בפנים חזקות אסרטיביות וגאות ...עד שיגיע הגבר הנכון ויפעיל אותם הכישוף.
לא הייתי שפחה קודם מעולם ולא חלמתי להיות .היה לי כנראה חדר כזה שאיש כולל אני עצמי לא ידע על קיומו, ורק מפתח אחד, רק קומבינציה יחודית אחת הצליחה להפעיל אותו.
אז זה יקרה לך כשולט רק אם תהיה התאמה מלאה מפתח -מנעול בינך לבינה
לגבי לפחו ף (שוב לא יודעת אם זה כללי) -יחסי אדון שפחה עם אישה כמוני לא כוללים שום אלמנט של השפלה. לא היתי עומדת בזה. מה שאני קוראת- סטירות, קללות, שמות (כלבה ,זונה) לא מתרחשים ביננו כלל. להפך הוא אוסר עלי אפילו לדבר על עצמי במונחים שלא יכבדו אותי .
ההתמסרות היא שלי , מרצוני, מבחירתי היא טוטאלית בלי צורך בעונש או בפרס.
ששאלתי את האדון- איך הוא רואה אותי כשפחה (עם קולר, רצועה, יושבת ערומה לרגליו, בפיסוק רגליים, מוסרת את גופה לשרותו טוטאלי)- האם הוא רואה אותי כחיית מחמד? כחפץ יקר ערך יש לשמור?כתכשיט ?
הוא ענה-" אני רואה אותך כאישה עם עוצמות אדירות, ויכולות ,וכוחות ,שבגלל אהבה אלי הסכימה מרצונה לוותר על האוטונומיה שלה ולהתמסר בלי גבולות- ואני מעריך ומכבד את זה.."
אז לט יודעת איך תזהה כזאת שפחה פוטנציאלית- אבל אם זה יקרה והיא תהיה דומה לי השליטה צריכה להיות בלי השפלה בכבוד הערכה והוקרה
ומילה אחרונה- הרמז אולי היחיד שהיה קיים קודם לפונציאל שלי להיות שפחה מסורה הוא תכונה אחת שלדעתי צריעה לאפיין כל שפחה טובה :
נדיבות