שולטת (בהקפאה)

gaya36

New member
שולטת (בהקפאה)

ראשית תודה רבה לאלון על העזרה וההארות מאחורי הקלעים

אני קוראת אתכם כ-חודש ולמען האמת לא רציתי לכתוב (באופן אישי אוהבת את האינטימיות בחדר)

קראתי את ההודעה של הנשלטת וזה הביא אותי לתהיות בנושא. אשמח לשמוע מנסיונכם
האם יחסי השולט נשלט משפיעים עליכם גם בחיי היום יום והם מעבר ל"פנטזיה" או "משחק"? האם יש פגיעה בנפש?. אותם נשלטים/נשלטות זקוקים באופן תמידי לחיזוקים /"חלשי אופי" מטבעם? ז"א זה תלוי רק בחוזק הנפשי של האדם שנכנס להרפתקאה של בדסמ?

תודה...

mm

יש בבדסמ מקום שמאוד מקרב אותי אליו,
כשאנחנו חווים אחד את השנייה יותר בקצה.

פגיעה בנפש מתקיימת כשאנשים מטשטשים חלק מהגבולות שלהם.

מה איתך? :)

gaya36

New member
מה איתי? במלכוד...

נשואה באושר ומהצד היה עבד שהוא חבר מאוד טוב אבל זה הגיע למצב של התמכרות אחד לשניה וזו כבר לא הייתה חברות אלה זוגיות לכל דבר ורק לאחרונה סיפרתי לבעלי על הצד האפל שלי ובשביל לא להרוס את התא המשפחתי הפסקתי את הקשר.
זה כואב כי אני בהחלט אוהבת את שניהם וגם את שני הצדדים שלי ....

אייבורי

New member
קשה להפריד

קשר טוב משפיע על כל תחומי החיים, לרוב לטובה

אצלי לפחות זה מביא איתו שלווה נעימה של שלמות.

הבדס"מ לא משנה פה את התמונה

gaya36

New member
אחדד את השאלה..

כוונתי במשך היום יום ולא בחדרי המיטות אותם נשלטים ממשיכים להתנהג כנשלטים או חובשים על עצמם כובע שונה? מבחינה רגשית הם נמצאים עדיין במקום הזה שמחכה להוראות ודרישות? לזה התכוונתי בשאלה אם הנפש לא נפגעת מכיוון שלדעתי כל היחסי כוחות מכוונים פסיכולוגית לפני "הפגיעה" הפיזית.

עדיין לא בטוחה שהבנתי, אבל מנסה לענות...

אני חושבת שיש הבדל בין ״הנפש״ ל״כובע שחובשים בחוץ״.
בחוץ אני חובשת כובע של סופרווומן. גם גלימה וכפפות וכל יתר התחפושת, ואני אסרטיבית וחייכנית ומה לא...

אבל באמת באמת- אני רוצה להישלט. אני גם בוחרת עבודות כאלה, שתמיד יהיה לי בהן ממונה כלשהו שמשדר לי שליטה, קשוח עם פוטנציאל ל״סטירה וליטוף״ (כמו שאני אוהבת) כדי שגם ביומיום תהיה לי בריחה קטנה ל״שם״ (כלומר, לעולם השליטה)
אני לא ״חלשת אופי וצריכה חיזוקים תמידיים״ במציאות, רק בעולם הבדס״מי אי מאפשרת לעצמי להיות כזו..

Dan_Kap_

Active member
אין התנהגות אחידה

אם הבנתי אותך נכון, נראה לי שאת שואלת האם אותו דפוס התנהגותי של העברת שליטה קיים אצל נשלטים/ות גם בהיבטים אחרים של החיים שלהם.

מהאנשים שאני מכיר, יש לא מעט נשלטות שבחיי היומיום שלהן רחוקות להיות מאדם שאחרים/ות מכתיבים להן מה לעשות.

הן חזקות, אסרטיביות, חלקן מפעילות ומנהלות לא מעט אנשים אחרים.

וכמובן את יש את הדימוי השחוק של "מנהל ביום, נשלט בלילה"...

אני חושב שזה קצת פשטני להניח שאיך שאדם מתנהג/ת בהקשר אירוטי משליך על כל ההתנהגויות והפרסונות שלהם בכל ההקשרים האחרים.

gaya36

New member
אוקיי... יש משהו בדברייך

אבל אני גם בחיי הפרטיים והיום יומיים חייבת להיות בשליטה כל הזמן ולתת את הטון/להוביל
אני כמובן לא עושה הכללות ושאלתי בשביל לשמוע דעות בנושא!

verylate

New member
מסכימה עם דן קאפ

גם אני בחיי היום יום סופר אסרטיבית מצליחנית מנהלת אנשים ולמעשה נחשבת ל קונטרול פריק-בודקת בעצמי פעולות של העובדים תמיד בשליטה ומתוקתקת כעובדת כאמא בבית במראה בכספים שאני מנהלת בעצמי-סופרוומן.

אבל אני כל כך עייפה מלהיות בשליטה תמידית...

עד לפני חודשים ספורים לא הכרתי את העולם הזה
אבל זה נעים לי לתת.למישהו אחר דליטה
להתמסר טוטאלית לשרת.לציית.ולענג אחר.

מוניאמר

New member
זה נורא מעניין.

זה נורא מעניין.
איך (אם את יכולה לתאר) מתבצע התהליך שבו את עוברת מלהיות בשליטה "חיצונית" למצב בו את נשלטת מבחינה פנימית (בדסמית).
תני בבקשה דוגמא.
ואם אפשר, שאלה: נניח שאני נפגש עם אחת כמוך ("סופר אסרטיבית מצליחנית מנהלת אנשים") בחיים ה"רגילים". איך לפי דעתך אפשר לזהות אצלך את הנשלטת שמתחבאת עמוק בפנים? מה מתוך זה מתבטא חיצונית בחיים ה"רגילים"?

verylate

New member
בשם עצמי בלבד...

כמו שאלון אמר אין שטנץ. אני מדברת בשם עצמי בלבד. לא יודעת בכלל אם אני אופינית
כמו שכתבתי כאן קודם -אחרי ארבעים ומשהו שנה ווניליות לחלוטין שכללו נישואים, גרושים , כמה עשרות גברים, המון סקס, פנטזיות סיפורים כולם בלי שמץ קצהו של בדסמ ובלי לגעת בכלל ענינייי שליטה- נפל עלי העולם הזה לפני חודשים ספורים בהפתעה. בלי הכנה קודמת, בלי חלומות (אפילו נסתרים) בלי פנטזיות מיניות קודמות על כניעה - רק ממפגש עם גבר מכשף עוצמתי מאד .

הבנתי (שוב מאלון) שיש נשים שזה לא PATTERN אצלן אלא חד פעמי - קשור רק לגבר ספיציפי. נראה לי שאני שייכת להן. אם אפרד מהאדון שלי - לא יהיה לי אדון אחר מלבדו- אחזור לחלוטין לעולם הונילי (אומנם בצער).לא יכולה לדמיין את עצמי מחפשת "שולט" או "אדון" גנרי- כי ההתמסרות, הצייתנית, הרצון לשרת לענג ולרצות שיכים רק לו...

וכל פעולה- מהרגע שאני נכנסת לעול םהמכושף שברא עבורי, ומיד לפני הצעד הראשון על סף הדלת שלו -מפשילה את השמלה (בלי תחתונים) וכורעת לפניו בישבן ערום וזקור , לפעולות של ההתפשטות המלאה כשהוא לבוש,, לכריעה לפניו , לקולר, לרצועה, לישיבה לרגליו ברגליים פסוקות, תמיד ערומה, תמיד פתוחה , תמיד זמינה בכל חלק בגוף שלי לשרת אותו כפי שיחפוץ.. כל פעולה מהנשיקה של הרצועה לפני שהיא נענדת לצוואר שלי , למציצות של כפות הרגליים- כל פעולה כזאת קשה לי כך כך- קשה נורא לאישה כמוני שהאגו, והכבוד והכוח הם חלק על כך חשוב מהעצמיות שלה- והאדון המכשף אומר שדווקא הקושי , אפילו של פעולה פשוטה כמו להתפשט לפניו ולכרוע כשהוא יושב לבוש- הקושי עצמו וההתגברות שלי על הקושי עבורו בלבד הופכים את הפעולה ליקרת ערך ויחודית ושווה.... וששפחות קודמות שחיפשו את הכניעה וההתרפסות לא עשו לו את הטרנספורמציה, שהישנויים הבלתי נתפסים כמעט שאני עוברת מפגישה לפגישה עושים לו

לכן לדעתי אי לך ן דרך לזהות שפחות כמוני בנשים שאתה פוגש - כי אנחנו לא נשים חזקות אקטיביות אסרטיביות מבחוץ עם חלום נסתר על התמסרות וכניעה בפנים- אנחנו גם בפנים חזקות אסרטיביות וגאות ...עד שיגיע הגבר הנכון ויפעיל אותם הכישוף.

לא הייתי שפחה קודם מעולם ולא חלמתי להיות .היה לי כנראה חדר כזה שאיש כולל אני עצמי לא ידע על קיומו, ורק מפתח אחד, רק קומבינציה יחודית אחת הצליחה להפעיל אותו.

אז זה יקרה לך כשולט רק אם תהיה התאמה מלאה מפתח -מנעול בינך לבינה

לגבי לפחו ף (שוב לא יודעת אם זה כללי) -יחסי אדון שפחה עם אישה כמוני לא כוללים שום אלמנט של השפלה. לא היתי עומדת בזה. מה שאני קוראת- סטירות, קללות, שמות (כלבה ,זונה) לא מתרחשים ביננו כלל. להפך הוא אוסר עלי אפילו לדבר על עצמי במונחים שלא יכבדו אותי .
ההתמסרות היא שלי , מרצוני, מבחירתי היא טוטאלית בלי צורך בעונש או בפרס.
ששאלתי את האדון- איך הוא רואה אותי כשפחה (עם קולר, רצועה, יושבת ערומה לרגליו, בפיסוק רגליים, מוסרת את גופה לשרותו טוטאלי)- האם הוא רואה אותי כחיית מחמד? כחפץ יקר ערך יש לשמור?כתכשיט ?

הוא ענה-" אני רואה אותך כאישה עם עוצמות אדירות, ויכולות ,וכוחות ,שבגלל אהבה אלי הסכימה מרצונה לוותר על האוטונומיה שלה ולהתמסר בלי גבולות- ואני מעריך ומכבד את זה.."

אז לט יודעת איך תזהה כזאת שפחה פוטנציאלית- אבל אם זה יקרה והיא תהיה דומה לי השליטה צריכה להיות בלי השפלה בכבוד הערכה והוקרה

ומילה אחרונה- הרמז אולי היחיד שהיה קיים קודם לפונציאל שלי להיות שפחה מסורה הוא תכונה אחת שלדעתי צריעה לאפיין כל שפחה טובה :

נדיבות

מקסים ומרגש

ככה זה נראה כשזה זה.

פוסטים כאלו גורמים לי לחמש דקות של רצון לחזור

dror39

New member
מקסים

ריגשת בכתיבתך. מזמן לא קראתי דברים כאלה. תודה

A לוןA

New member
זה לא בא ב"שטנץ"

ואי אפשר לאפיין את כל אוכלוסיית הנשלטים בקטגורייה כזו או אחרת, כמו שאי אפשר לאפיין את כל אוכלוסיית ההומואים האקטיביים בקטגוריה כזו או אחרת.
היו נשלטות שהכרתי שהגיעו למקום של השליטה דווקא מתוך מקום חזק ושולט בחיי ביום ורצון להיכנע בלילה, והיו כאלו שהכניעה שלהן באה כהמשך ישיר לאופי פאסיבי מחוץ לחדר.
פגיעה בנפש תיתכן, כמובן, כי מעבירים את הגוף והנפש חוויות שהן מעבר ל"נורמה", ולפעמים זה מוציא מה"איזור הנוח" ויכול לגבות מחיר (מעבר למחיר שיכולה לגבות כל מערכת יחסים)

למעלה