שולחן פינג פונג

שולחן פינג פונג

יש לנו שולחן פינג פונג שהצבע הירוק של השולחן דהה. הפלטה העליונה עשויה מאלומיניום (או משהו דומה). באיזה צבע כדאי להשתמש כדי לצבוע אותו מחדש? אמא שלי אומרת שצבע שמן יגרום לכדור אולי להחליק, מה אתם אומרים? ד"א אתם פורום ג-ד-ו-ל תודה מראש

fireman

New member
ברגע שאתה צובע אותו או מורח עליו משהו

מבחינתך אתה יכול לשים אותו בפח כבר עכשיו, תחסוך לעצמך את העלות של הצביעה במה שזה לא יהיה. הפלטה העליונה בד"כ עשויה מסוג של פלסטיק שנקרא למרבה הפליאה מלמין, ייתכן מאוד ועשית שימוש בתנאי חוץ עם שולחן המתאים לתנאי פנים שכן אני לא מוצא שום סיבה שידהה ממנו הצבע או שמדובר בשולחן חוץ שהושאר חשוף לפגעי מזג האויר מתוך מחשבה ששולחן חוץ יכול לסבול הכל למרות שגם לזה יש צורך בכיסוי כאשר הוא אינו נמצא בשימוש. מניסיון של אחד שמוכר שולחנות כאלה.

Vintage

New member
משהו מיוחד במלמין הזה?

או שהבחור יכול פשוט לקנות מלמין ירוק ולהדביק על השולחן הישן? (סתם סקרנות...)

fireman

New member
זה לא משנה, אתה לא יכול לצבוע

את הפלטה ולשחק עליה אחר כך כמו שצריך

wireless1

New member
אתה יכול להסביר למה זה גורם?

ז"א למה גורמת צביעה של שולחן הטניס? האם בגלל החיספוס של הצביעה המשטח לא יהיה חלק ויטה את הכדור או בגלל שתאבד הקשיחות של השולחן הגורמת לקפיצות של הכדור?

מדוע? הרי גם במפעל היו צריכים לצבוע אותו..

דיברתי עם טמבור ואמרו לי להשתמש בחומר הנקרא "צביעה אחת ודי" הבעיה שאין את זה בחנויות ובטח יהיה לזה מרקם כמו של צבע שמן. אני יתייעץ עם עוד מישהו שאנחנו מכירים ונראה מה הוא יאמר.. נעדכן אותכם בסוף מה נעשה ואיך יצא

fireman

New member
אם כבר החלטת מה אתה רוצה לעשות

למה אתה בא לשאול?

Vintage

New member
ניסית לפנות ליצרן השולחן?

בכל מקרה נראה לי שהצבע של השולחנות האלה הוא מט ואם לא אז כדאי שהוא יהיה.

חייםאבג

New member
בטח יש איגוד פינג פונג או משהו-כזה בארץ

לדעתי סוג הצבע לשוחנות פינג פונג זה משהו שיש לו תקינה בתוך הענף. בין לבין עולה לי רעיון: צבע של לוחות בית ספר. הלוחות הירוקים לכתיבה עם גירים. לדעתי זה בדיוק אותו הדבר. אם בכלל תצטרך כנראה לעשות צבע בסיס קודם.

למעלה