שולחן עבודה - לקראת סיום.

ganooov

New member
שולחן עבודה - לקראת סיום. ../images/Emo13.gif

טוב, אני חושב שלפחות מבחינה עיצובית הגעתי לישורת האחרונה של שולחן העבודה
. אני אשמח לקבל הערות על כל פרט באשר הוא בקשר לשולחן, בין אם מבחינת עיצוב, דרך פרקטיות, וכלה סתם עידוד
. אם מישהו רוצה לדעת את המידות, אני אתן אותם בשמחה, כי עכשיו גם התאמתי את המידות למידות המקובלות והמתאימות לחדרי הקט
. נעשה במקס 5, הקטסטורות הינן להמחשה בלבד. ושתי שאלות לסיום: א. האם אני לא משתמש יותר מדי בצורת הגל? ב. האם לא כדאי לבנות מגירות מתחת לשולחן? (בחדר שלי יש כרגע מתחת לשולחן 6 מגירות פלסטיק, כי המגירות בארון הבגדים פשוט קטנות מדי, אבל אני לא יודע עד כמה מגירות יוסיפו לשולחן מבחינת עיצוב) טודע מראש
.

ganooov

New member
ומקדימה. ../images/Emo13.gif

אגב, אני שוקל לצייר על חלקי השולחן השונים, יש למישהו נסיון מציבעת שולחן פלוס לקה? האם נוח לעבוד על כזה דבר? כמו כן, ייתכן שאני אוסיף איזו מנורת עבודה בילט אין, נראה
.

הליויתן

New member
ברשותך,......ובעיצוב אני לא מבין

יש לי בעיה עם תמוכות המתכת למדף העליון ביותר(בצד שמאל) לא מתאים בעיני לשבור את הרצף של שתי התמוכות הגליות של המדפים הנמוכים יותר.זה לא מתאים ומכער לטעמי. בהצלחה

ganooov

New member
זה עניין של טעם, כמובן ../images/Emo140.gif. ../images/Emo13.gif

בינתיים זה חצי חצי - חצי בעד וחצי נגד
. אני חושב שאין רע בשבירת רצף, ושהיא נעשית כאן בצורה נחמדה. מצד שני, ברור שטעמי אינו כטעמך
. וטודע על התגובה
.

tusik5

New member
אין לי ממש דיעה, אבל...

עצם זה שהצגת את עבודתך וביקשת תגובות, נותן לאנשים את היכולת לבקר. אינך יכול לתרץ לכל אדם שעבודתך אינה לטעמו, שטעמו אינו כטעמך, אם ביקשת את חוות דעתו. מסכים? כמו כן, כן תוכל לשמוע הכל, ואז לאחר מסקנות, כן יש צורך במסקנתך. לדעתי, זה נחמד שיצאה כזו יצירה מאדם שעוד לא למד ממש את התחום.

ganooov

New member
טנקס../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

לגבי התגובות שלי על חוות הדעת - נו, לא שדחיתי את דעתו, אלא אמרתי שיש עוד כאלה שדעתם כדעתו, רק שבמקרה הספיציפי הזה - החלטתי אחרת
. אם לא הייתי עובד לפי הערות שקיבלתי לא הייתי עושה את זה
.

gaash3

New member
למה לא ----

--- המשכת את הגל גם למדף האחרון לדעתי הרבה יותר טוב והרמוני!! סה"כ נראה מצוין. בהצלחה

ganooov

New member
כי אחותי שעזרה לי בעיצוב המדפים

הציעה לי לעשות את האחרון ישר, ויש בזה משהו "שובר דוגמה". אניוואיי, טנקס :)

למעלה