שולחן סנוקר.

שולחן סנוקר.

שלום.אני רוצה לקנות שולחן סנוקר בגדול 9 פיט. אז ככה התנאים שלי הם מרתף באורך 5.20 מטר ורוחב 4.20 מטר. אז ככה יש לי כמה התלבטיות. 1.האם יש אפשרות ל10 פיט? 2.שולחן סנוקר או פול.אני אוהב את המשחק סנוקר אבל אני מעוניין מאוד לעשות תרגילים כמו באתר הזה http://www.youtube.com/watch?v=Tfd0GqjWD-E לא ברמה הזאת חח אבל תרגילים בסגנון. מה אתם אישית מעדיפים?איזה שולחן?סנוקר?פול? האם על שולחן סנוקר אפשר לעשות גם פעלולים כאלו? האם אפשר לשחק על שולחן פול סנוקר? מאפה אתם ממליצים לי לקנות במחירים טובים? ועוד כמה דברים שלא קשורים לנושא. האם אתם חושבים שהתרגילים הללו אמיתים?יש מצב שהם מבויימים? איך שחקנים שעושים דברים כאלו לא נמצאים ברמות הגבוהות בעולם? האם רוני אוסליבן סטיב דיוויס וכל אלה עושים גם את התרגילים הללו? אשמח אם תעזרו לי תודה..

The Shunned One

New member
כל אחד יגיד לך משהו אחר

חובבי הפול יגידו לך לקנות שולחן פול וחובבי הסנוקר יגידו לך שולחן סנוקר. אני אישית חושב שלשחק פול זה הרבה יותר כיף מלשחק סנוקר, ולו רק מהסיבה שבסנוקר המשחק הוא נורא מובנה והולך ע"פ תבניות די קבועות, ובפול יש לך מקום לנסות מכות יותר הרפתקניות ולאלתר. אז אני אגיד לך ששולחן פול זה עדיף, ובהרבה. מאיפה לקנות? יש בארץ את ביליארד סנטר, ושולחן ברמה (9 פיט) עם כדורים והרכבה וכל זה יכול לעלות בסביבות ה-14 אלף ש"ח. מחו"ל אני חושב שאתה יכול להשיג את זה יותר בזול, אבל אז המשלוח זה סיפור... לגבי תרגילים - זה יפה לעין וזה דורש המון טכניקה, אבל זה לא אומר ששחקנים כאלו ינצחו שחקנים במשחק "רגיל", כי זה למעשה משחק אחר לגמרי. אתה טוב רק במה שאתה מתאמן בו. לא. התרגילים לא נעשים ע"י טריקים של מצלמה. הם אמיתיים.

אני בתור חובב פול אגיד לו לקנות שלוחן סנוקר

כי על שולחן פול אי אפשר לשחק סנוקר ועל שולחן סנוקר אפשר לשחק "פול אוסטרלי" או אפילו בלאק בול כדי לא לעצבן את שגיא. תקנה שולחן סנוקר הוא יפה יותר וורסטילי יותר וכל המשחק עליו הרבה יותר עדין ומתאים לביית

9ball master

New member
אם אתה מעדיף.....

לשחק סנוקר אז תקנה שולחן סנוקר וכשיבוא לך לשחק פול אז תקפוץ מדי פעם למועדון ביליארד. התרגילים הם אמיתיים, חלקם ניתן לבצע על שולחן סנוקר וחלקם לא.

למעלה