שולחן לשעתיים?

עמית@

New member
שולחן לשעתיים?

הזמנתי הרגע מקום בגוצ'ה למחר, חברים אהובים מגיעים מחו"ל אחרי הרבה זמן שלא התראינו, הזמנו בייביסיטר, התארגנו - והנה אומרת לי המארחת שיש חוק חדש בגוצ'ה, אם הזמנו שולחן - אנחנו יכולים לשבת רק שעתיים. ואם בא לנו לשתות בניחותא? ואם בא לנו לדבר? ואם לא התראינו הרבה זמן ואנחנו רוצים לבלות יחד? ולא רק להשליך את המזון לפה וללכת? לא יפה, לא מוצלח, ומאכזב, כי גוצ'ה תמיד היתה מקום שידע לקבל פנים ולעשות טוב, אנחנו הולכים לשם באדיקות מהיום הרשון שפתחו את המקום, בטוחה שעדיין טעים שם להפליא, אבל... מטחנות הכסף עובדות קצת קשה מדי, ודורסות בדרך כמה דברים חשובים, כנראה
פייר? אני מה זה מאוכזבת.

ו שתי

New member
זה באמת מאכזב

יש לא מעט מקומות בעיר שנוהגים באותה צורה, ואני משתדלת להמנע מלסעוד שם. אולי שווה להביע את דעתך בסיום הארוחה לאחראי?

Merav B R

New member
כנראה זהם רוצים לשדר פאסט פוד

אני הייתי בוחרת במקום אחר...

juicy fruit 28

New member
בהחלט מעצבן

אם לא הוציאו לכם את החשק אתם יכולים לשאול מאיזו שעה אין הגבלת זמן. בד"כ מ-21:00 לא יגבילו אתכם

juicy fruit 28

New member
תנסו, אולי תופתעו...

פשוט עבדתי מספיק שנים בתחום כמארחת וכמלצרית וחייבת להגיב- שכמארחת לשעבר, מאוד מוזר שהם מספקים תשובה כזאת ולא למדו לשקר קצת וליפות את המציאות... (אני יודעת שזה מעצבן, אבל באמת ככה דורשים בעלי המקום)

מיכלי56

New member
תופעה מתפשטת..

בהמון מסעדות כאשר מתקשרים על מנת להזמין מקום,בודקים בקפידה,מכחכחים בגרון ובנימה שנשמעת כמעט אמיתית מודיעים שדוקא יש שולחן (הללויה,תודות וקידות) אבל "האם נוכל להתחייב להתפנות אחרי שעתיים"? הבנו את השיטה,ואנחנו תמיד מהנהנים במרץ . המקום מוזמן ואנחנו בפנים יושבים ונהנים. האמת היא שבדרך כלל שעתיים מספיקות אבל נראה אותם מעיזים להקים אותי אם לא בא לי.. המלצתי - הסכימו למיגבלה המטופשת ועשו כרצונכם. :)

smartblonda

New member
מסכימה לגבי התופעה הרווחת שגם

אני ניתקלתי בה,אבל לא מסכימה למשפט "עשו כרצונכם". מה תעשי כאשר האחמ"ש/ית יגשו אליכם ויאמרו לכם כי עליכם "להתקפל" כי עברו השעתיים והזוג הבא עומד ומחכה בפתח? לא רוצה להקלע לסיטואציה לא נעימה שכזו, ולכן לא אזמין מקום במסעדה שמקציבה לי זמן.

עמית@

New member
היינו, היה נחמד, אבל בהחלט נתנו

גז על השירות, אווירה של "תאכלו ותעופו לי מהעיניים" חבל לי נורא, אני אוהבת את המקום הזה. (דוגמא? מהנ ראשונה יוצאת ואחרי חמש דקות העיקריות, בעודה מפנה את הצלחת של העיקריות היא כבר שואלת "קינוחים" והכל טס, לפעמים זה טוב, לפעמים זה הורס) היה טעים מאוד.

איריסג

New member
אני אף פעם לא מסכימה לזה

ולא, השיטה של "נראה אותם מעיפים אותי" - לא עובדת... מה גם שיצא לי להיות פעם מהצד השני - של הזוג שחיכה וחיכה וחיכה - כי שולחן התחייב לסיים בשעה מסויימת - וציפצף... כשאומרים לי את זה - אני מנסה להבין האם יש להם לאותו ערב שולחן בלי הגבלת זמן, אבל כזה שאני לא אצטרך לאכול את הסטייק שלי ב 11 בלילה. אם לא - אני אומרת תודה יפה - ומחפשת מקום אחר. לא רוצה שיעמדו לי עם סטופר על הראש. לא רוצה להיות בלחץ מזה שהמטבח איטי ואני לא אספיק להזמין קינוח כי צריך ללכת... שעתיים זו מיגבלה מעצבנת. מילא 3 - אני לא חושבת שיצא לי לשבת כל כך הרבה זמן במסעדה. אבל שעתיים? הרי זה תמיד בשעות של לחץ - ואז מה יהיה אם המלצרית לא תעמוד בלחץ? אני אצטרך ללעוס מהר? זו גרידיות לשמה ואני לא מוכנה לקבל את זה. אגב - בכמה פעמים שהתעקשתי - ניצחתי את המערכת...

smartblonda

New member
../images/Emo31.gifממש התנהגות מגעילה

עוד לא סיימתם את הראשונה כבר הגיע ה העיקרית,מה עם לנשום קצת בין המנות,לשוחח קצת ..מותר?! ממש לא לעניין למרות שהאוכל היה טעים למקום הזה לא הייתי חוזרת.

ננה f

New member
אני רוצה לתת צל"ש שלא מומש לעל המים

הזמנו לפני כחודש, חוף השרון הרצליה, מסעדה בהחלט יקרה, לשישי בצהריים (ג'אז) משהו כמו שתיים, או שתיים וחצי זה היה. חזרו אלי לפלא לאחר כמחצית השעה, וההודעה (השמעתי לעצמי אותה 5 פעמים כדי להיות בטחה שלא טעיתי) ההודעה אומרת: בקשר להזמנה שלך לשעה שתיים(1400) אנחנו מצטערים שלא נאמר בעת ההזמנה ומבקשים להודיע שיש הגבלה, ולא תוכלו לשבת מעבר לשעה 1900 (נאמר שבע בערב) שאז מתחיל הסרוויס של הערב. וסליחה שוב. אתם הבנתם את זה , חבר'ה? טוב, לא יצא לממש באותו היום, שלא באשמתנו. תודו שזה משהו...

למעלה