שולה יקירתי

sun79

New member
שולה יקירתי

אני בת אחותה של שול ה . שולה הייתה לי כמו אמא ואני יודעת שהייתם יקרים לליבה מאוד והייתה חשובה לה מאוד החברות איתכם והאהבה המשותפת למייק. אני מודה לאלו שהגיעו להלוויה לחלוק איתנו את הרגעים האחרונים בחייה וגם לאלו שלא יכלו להגיע והיו איתנו במחשבה. אני מחפשת כל בדל ששולה כתבה כי היא ביקשה במפורשות לא לספר לי על המחלה שלה כי הייתי מאוד חשובה לה, ולמרות זאת ידעתי ולא יכולתי לומר לה כי היא ביקשה שאף אחד לא יגיד לי וכיבדתי את בקשתה. שולה הייתה אישה אצילית תמיד התחשבה בזולת, ותמיד הייתה עם גישה חיובית לחיים . אני רוצה שתספרו לי כל מה שידעתם על מצבה ואיך היא הרגישה בימיה האחרונים.

nadinadinadi

New member
לאחיינית של שולי,

מרגישה את הכאב שלך, ומשתתפת באבלך. בהזדמנות הקרובה.. באופן אישי.. אני מאמינה שאפשר יהיה לספר לך ולשתף אותך. איריס.

מיכל שמ

New member
לאחיינית של שולה(חבל שלא ציינת את שמך)...

השתתפותי הכנה באבלכם שהוא גם האבל שלנו על מותה של חברתנו היקרה . שולי נהגה לכתוב בפורום שלנו בכינוי שולה 13 , לפני זה כתבנו כולנו בקומונה שעכשיו היא סגורה ואין אפשרות להכנס אליה . תוכלי למצוא הודעות של שולי בקישור הבא : http://www.tapuz.co.il/search2009/?...d=1311&p=מייק+בראנט-+Mike+Brant&uname=שולה+13

daliat1

New member
שלום לך עינבל יקרה, מצער שהגעת אלינו בנסיבות

טרגיות אלו....... שמי דליה, הייתי חברה קרובה מאוד של דודתך שולי, דודתך מאוד אהבה אותך והזכירה את שמך פעמים רבות בשיחותינו, בכיתי כשקראתי אתמול את הודעתך, ואילצתי את עצמי להגיב לך למרות הכאב והעצב שאני חשה בימים אלו. עינבל, כפי שוודאי הבנת מההודעות בפורום, שולי הייתה מאוד אהובה על כולנו, אני לא מצליחה לעכל את המחשבה ששולי כבר לא איתנו
זה בלתי נתפס! שולי כל כך אהבה את החיים. התכתובת האחרונה שלי עם שולי הייתה ב-6.7, אני יכולה לספר לך מהתכתובות שלנו, ששולי שידרה אופטימיות וחוזק עד ימיה האחרונים. וגם חוש ההומור הנפלא שבו ניחנה לא נטש אותה. עינבל, אני מציעה שתקראי בקומונה הקודמת שלנו (תודה למיכל שפתחה אותה שוב). יש שם המון שרשורים עם תגובות של שולי (שולה 13). תגובות מרגשות ותגובות מצחיקות (הכל מהכל) פעמים רבות היא גרמה לי ואין לי ספק שגם לאחרים להזיל דמעות צחוק עם חוש ההומור הנפלא שלה. אני מצרפת כמה דוגמאות עם תגובות של שולי, אני ממליצה לך לקרוא גם את ההודעות של האחרים כדי להבין את הלך הרוח באותו שרשור. שרשור ברכות של חברי הקומונה ל-יום הולדת של שולי במאי 2007 (בברכה שכתבתי תוכלי לקרוא את דעתי על דודתך). ובהזדמנות זו אני יכולה לספר לך שדודתך היקרה טבעה בי את חותמה, אני מאמינה שעד סוף ימיי אזכר בה, בעצות ובהיגיון הבריא שלה. יהי זכרה ברוך לעד שולי מספרת על המפגש המרגש עם צביקה ברנד והחבר'ה בבית של סימה, זו אחת ההודעות מ"יומן המסע" שכתבה שולי בעקבות הביקור בישראל בפברואר 2008. שולי כותבת על ההחלטה לשוב לישראל בינואר 2009, החלטה שבסופו של דבר לא יצאה לפועל. עינבל, אלו כמובן רק מספר דוגמאות מתוך מאות הודעות של דודתך, מצ"ב קישור לקומונה מס' 23503: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=23503 אני משתתפת בצערכם הרב

למעלה