שוטרי תנועה

אאא11

New member
שוטרי תנועה ../images/Emo46.gif

ניידת משטרה נסעה מאחוריי לכל אורך רחוב אחוזה ברעננה...בערך 8-10דקות, ורק בסוף הרחוב כשכבר עמדתי לפנות הם אמרו לי לעצור בצד (מסתבר שהפנס האחורי שבור קצת), והשוטר אומר לי-תגידי יש לך בעיית ראייה??? אני עונה לו מה?? הוא אומר לי אני כבר נוסע 10 דקות מאחורייך מה את לא מבינה? איזה אדיוט אם הם לא אומרים לי במשך 10 דקות לעצור מאיפה אני אמורה להבין שהם מתכוונים אליי?????? ובאופן כללי הם דיברו בצורה ממש מגעילה וגסת רוח, שיעברו קודם כל שיעור בנימוסים

קיבלת דו"ח?

ב"ה אם קיבלת דו"ח שמו של השוטר מופיע על הדו"ח. תתלונני עליו. אם לא קיבלת דו"ח, זה שוטר גבר, נסעת עם פנס שבור והוא את הדו"ח נתן לך במילים... במקום שתשלפי ארנק ותשלמי.

אאא11

New member
לא קיבלתי דו"ח

אבל מה קשור יש גם דרך לדבר... ועזוב את זה, מאיפה אני אמורה לדעת הוא מתכוון אליי אם הוא לא אומר לי?

שוטר82

New member
עיצה שלי תתעלמי זה הכי טוב

וזה לא בסדר מה שהשוטר עשה אבל מה לעשות

לפעמים מסמנים באורות הרכב

יכול להיות שזה מה שהוא עשה ולא ראית או לא הבנת בקשר לדיבור אין מה לעשות יש שוטרים כאלה ויש כאלה לא כולם אותו דבר

danielo18

New member
עם כל הכבוד...ויש לי כבוד..

אני רוצה להקדים ולהגיד שאני לא רוצה למצוא אשמים אבל.. 1.בד"כ שמי מדבר לא יפה לאנשים בכלל ולשוטרים בפרט,שלא יתפלא למה הם עונים לו באותו מטבע. 2.ידועה העובדה שאנשים נוטים לא לשמוע את הכריזה / לא לשים לב להבהוב הפנסים.חוצמזה,אם ניידת משטרה נוסעת אחריך במשך 8-10 דקות,זה לא מקרי.. אישית,אם ניידת נוסעת אחרי יותר מ-5 שניות אני כבר נכנס לסרטים... 3.מהיכרות שטחית עם המקום...רוב השוטרים ברעננה דווקא בסדר.. אבל שוב,התגובה של השוטר תלויה בעיקר בתגובה של הנהג.מי שמתחכם/מתפלצף/מראה חוכמה יתרה,שלא יתפלא שמדברים אליו בגסות...

simha10

New member
מילים כדורבנות!!!

מסכים איתך אחי היקר! שוטרי רעננה נחמדים וגם המתנדבים. ואת גברתי היקרה! אולי לא ראית\שמת לב\שמעת את אותותיו של השוטר? הגיוני, לא?!

למעלה