שוטרים!!!!!!!!!!

cooky22

New member
שוטרים!!!!!!!!!!

אני רוצה לספר לכם משהו שכבר שעתיים אחרי ואני ממש מעוצבנת!!! היום, אני וחברה שלי עברנו את הכביש לא במעבר חצייה ופאום צץ איזה שוטר צעק עלינו ברמקול ורצה לתת לנו דוח של 100 ש"ח,איזה חוצפה!!! כאילו שאנחנו היחידות שאי פעם עשו את זה!! ועוד 100 ש"ח!?!? לקח ת"ז, אז התווכחתי איתו ואמרתי לו שאני מאוד עצובה שהוא מתעסק בדברים כאלה ולא בדברים שבאמת שוטר צריך לעשות ובמיוחד בתקופה כמו עכשיו. הוא הביא איזה ספר חוקים וניסה למצוא חוק שקשור למעבר כביש לא במעבר חצייה וראינו שזה לקח לו המון זמן ובסוף הוא אמר "טוב, אני מוותר לך כי זה רק 100 ש"ח, אם זה היה יותר אז הייתי נותן לך את הדוח ". מה דעתכם??

mc bige

New member
יש באמת חוק כזה אם אני לא טועה

אפילו שלא אוכפים את זה הוא עדיין תקף.... חייבים לעבור במעבר חצייה.... ואת צריכה להגיד לו תודה באמת שהוא לא נתן לך דוח במקום לקלל אותו... כי בסך הכל זאת העבודה שלו..אל תאשימי אותו שהוא עושה אותה כמו שצריך!

fishburn

New member
צודק במאה אחוזים

אני לא מבין בכלל מה יש לך להתעצבן על שוטר שעשה את העבודה שלו! יש חוק שאומר שהולכי רגל חוצים כביש במעבר חצייה בלבד!!! איך היית מרגישה אם בתור נהגת איזה ילד היה קופץ לך לכביש והיית פוגעת בו? כמובן שלא היו שואלים של מי האשמה כי חלקה הגדול תמיד יפול על הנהג אבל כל זה יכל להמנע אם הילד היה עובר במעבר חצייה. אני בתור נהג שמודע ל"סכנות" שאורבות לי בכביש, כגון אנשים שירוצו לי לכביש או יצוצו מאחורי רכב חונה או מחסום ראיה אחר ואני יפגע בהם בטעות. ולמרות שלא היתה להם זכות מעבר באותו מקום תמיד יפנו אצבע מאשימה כלפי הנהג שנסע מהר מדי או לא שם לב לתנועה או היה עסוק במשהו אחר (רדיו, טלפון וכו'). אני מקווה שמעכשיו לא תעברי כביש אלא במעבר חציה כי את לא מסכנת רק את עצמך אלא גם את חופש הנהיגה של בעל הרכב שבסופו של דבר יפגע בך.

indian

New member
חבל שויתר לך

היית צריכה לקבל את הקנס. פעם הבאה תעברי במעבר חציה.

cooky22

New member
כנראה שכולכם מטומטמים

כי זה ברור היה לכל מי שהיה ברחוב שהשוטר התעלק עלינו בכוונה כי היה לו מצב רוח רע, וכממש ליד כמעט ובאמת הייתה תאונה בין שתי מכוניות הוא אפילו לא שם לב כי הוא היה עסוק בלחפש את החוק המטומטם אז כנראה שעד שלא יעשו לכם את אותו הדבר אז אתם לא תבינו. ודרך אגב אני נהגת ולא חדשה ואני יודעת מה זה סכנה במעבר כביש אבל לא צודק לתת דוח כשאין מכוניות ומעבר חצייה קרוב.. שתהיו בריאים, צדיקים... אלק!!

cooky22

New member
ועוד דבר

אני רוצה שמישהו ממכם, חכמים שלי יקום ויגיד שהוא תמיד אבל תמיד עובר רק במעבר חצייה, והולך קילומטר רק כדי למצוא מעבר חצייה. תחשבו בהגיון בפעם הבאה שאתם כותבים את דעתכם.

fishburn

New member
לא כולם עוברים במעבר חצייה

אבל הרוב יודעים שזה בניגוד לחוק ולא מתעצבנים על שוטרים שממלאים את תפקידם תכניסי את זה לראש לך! אם היית נדרסת באותו רגע אז אף אחד לא היה חושב להפנות את האצבע המאשימה כלפייך כי לא עברת במעבר חצייה. חוצמזה שאת חיה במדינת חוק, ואם עברת על החוק אז אל תתפלאי אם פתאום "יפלו" עליך שוטרים.

fishburn

New member
שמתי לב שהפורום הזה הוא לא היחיד

שעונה לך באותו אופן על העברה שלך. תביני שהטעות פה היא שלך ותתנצל על השטויות שהוצאת מהפה.

cooky22

New member
אני לא מתנצלת על כלום..

כי אתם לא הייתם במקומי ואתם לא יכולים לדעת עובדה שהשוטר לא נתן לי שום קנס, כי הוא בעצמו הבין שזה דבילי, ותאמין לי שזה לא היה מטוב ליבו, כי הוא היה סתם שוטר עצבני שרצה להוציא את העצבים שלו עליינו ואין לו כנראה משהו יותר טוב לעשות.

שוטרים לא סתם

עצבניים ומוציאים את העצבים שלהם ע"י דוחות.. כמו שאמרו מקודם יש חוק כזה שמי שלא עובר במעבר חציה או עובר כביש ברמזור אדום יקבל דוח.. בסוף הוא עוד ויתר לך...אז אני לא מבינה למה את עצבנית?

למעלה