שוטרים מכים

עידו 750R

New member
מי אתה ומי אלה השוטרים שיתנו

מכות תתבייש לך. זה בדיוק הסיבה שהמשטרה מצטיירת איך שהיא מצטיירת. קח דוגמא מאיציק לוי ואנשים כמוהו...ככה שוטר במדים צריך להנתנהג. אני לא מתפלא שרצחו את דוד שלי משטרת גלילות! תתפלאו דוד שלי נרצח בידיי שוטרים בני עוולה ואני לא שונא את כולם אבל אני בטוח שאנשים כמוך עשו את זה. הכחישו אמרו שהוא בלע סמים ואחרי שנה : גברת עליזה (סבתא שלי) אנחנו מתנצלים על המקרה המצער!! את ההתנצלות אני מקווה שהם יתנו לשופט ויתחילו להכיר אתהסבון מקרוב אחרי סורג ובריח.

i need money

New member
מה לקחת אישי זה היה בצחוק...

נכון אלימות משטרתית זאת לא הדרך להראות את המשטרה אבל תסכים איתי שיש שוטרים שמאולצים לעשות זאת כדי להוכיח העבירה....

simha10

New member
מההההה?

מה כתבת? שיש שוטרים שנאלצים להשתמש באלימות כדי להוכיח עבירה??? אתה מוכן להסביר את עצמך?!

קרבינוש

New member
חחחחח הוא בטח התכוון

אם החשוד לא מודה בעבירה השוטרים מכסחים אותו מכות ועינוים עד שיודה שהוא זה שעשה את העבירה אבל ברצינות צריך לדעת שאלימות זה פתרון אחרון ביותר ורק למי שמסכן את השוטרים או מזיק ממש בפועל ולשוטרים אין שום הנחות אסור להרביץ לאף אחד כל המדינה הזאת מלאה אלימות החל מבתי ספר ונגמר במבוגרים בכל מיני מקומות

שוטר82

New member
ערן- נראה שהוא חי בסרט שהוא שב"כניק

מי אתה בכלל שתרים יד על עצור?(למרות שזה מצווה) אבל באחיית תשים לב למה שאתה כותב

i need money

New member
בואו נעשה סדר בבלאגן...

אני אומר שאלימות משטרתית היא לא פתרון אלא אם כן השוטר נאלץ לעשות זאת אם מישהו יבוא לי עם כלי מסןויים או יתקוף אותי בתור שוטר אני לא יעמוד ויגיד אסור לי להרביץ לך עדשיף לקרוע לו את הצורה.. ושוב עם יש מקריעם ובהם יש נרקומנים שמסתירים את החומר ברקטום אז גם אגרוף לבטן כדי שיוציא את זה לא יהרוג אותו אני לא מדבר על לחנוק כמון שהיו עושים בעבר... ומה שרשמתי זה היה בהומור תבינו כל דבר לוקחים פה קשה...

למעלה