שוטי הנבואה..

b o a z 1 1 1

New member
שוטי הנבואה..

אחלה להקה, אני מאוד מחבב אותם, אפשר להגיד שזאת הלהקה הכי טובה בארץ. אך בזמן האחרון התאכזבתי קשות מהלהקה, חשבתי ששוטי הנבואה היא רק להקה ששרה מוזיקה "שלום" ו"אחווה", מאוד מצער לשמוע ששוטי הנבואה מתחילה להציג עצמה כמפלגה שמאלנית. וחבל.. להשתתף בהפגנת האינטרנט שהייתה בעד הסכמי ז'נבה ולתמוך ביח"ד שהיא מפלגה שמאלנית קיצונית והרבה אנשים לא מחבבים אותה(בלשון המעטה). היחס שלי כלפיהם השתנה וחבל, חשבתי שסוף סוף יש להקה נורמלית בארץ אבל בכל זאת מצאתי פגם.

edlessme

New member
דווקא אני.. גאה.. בהם!

אני חושב שזה טוב שהם מביעים דעות פוליטיות... שלא כמו שאר הלהקות המטופשות פה בארץ... ואגב... יחד הם לא שמאל קיצוני.. אין בארץ מפלגת שמאל קיצוני.. וזאת מאחר והשמאל הקיצוני בארץ הוא.. קיצוני מידי...

b o a z 1 1 1

New member
מפלגת יח"ד היא מפלגת שמאל קיצוני.

ניתן למצוא ולהבין בין המילים במצע המפלגה את התמיכה למדינה דו לאומית!! חוץ מזה השמפלגה דוגלת בטרנספר של רבע מיליון יהודים מיש"ע לנגב. היא בעד עקירת 140 יישובים ביש"ע! היא בעד חלוקת ירושלים. והיא גם לא מתנגדת בתקיפות כנגד זכות השיבה. כל זה מביא אותי לחשוב שיח"ד היא מפלגה שמאלנית קיצונית. סוג המוסיקה ששרים שוטי הנבואה היא מוזיקה "טהורה" , חבל שהם מערבים פוליטיקה בשירים שלהם, זה הורס הכל. הרבה אנשים יכולים לפסול את הלהקה הזאת בגלל דעותיה. שוטי הנבואה לא צריכה להפוך לאביב גפן השני, שתמשיך כמו שהייתה "נקייה מפוליטיקה".

EmGee

New member
משהו לא מסתדר לי במצע שלהם

איך אפשר לחלק את ירושלים בין מדינה אחת?

EmGee

New member
ברלין וי-ם בזמנו התחלקו בין 2 מדינו

המצע שמצוין למעלה דוגל מצד אחד בחלוקה של עיר ומצב שני במדינה אחת.

edlessme

New member
ואני אגיד שלא.. ואתה תגיד שוב שכן..

אז בוא... פשוט.. נעזוב את הוויכוח הפוליטי הזה כאן ועכשיו? (רק להראות לך שאני לא סתם בורח או משהוא... אני רק רוצה להעיר שאלה 140 ישובים לא חוקיים ושהשמאל הקיצוני רוצה לחזור לקווי 47...) עכשיו לוויכוח שיותר קשור פה... מוזיקה טהורה? אתה לא חושב שזה שהם שרים על אהבה ושלום זה דיי זורק אותם כמו כדור אקדח לתוך המעגל הפוליטי. למה? בגלל שכשאתה שר על שלום ואהבה.. ומודעות גבוה.. וחיפוש אחר רוחניות... אתה מדבר על על דברים שניתפסים בחברה הישראלית כדברים.. אליטיסטים טיפה... ואני מניח שאולי אני ארגיז פה כמה אנשים.. אבל הרעיונות האלו נתפסים אפילו טיפה אשכנזיים... והאשכנזים מזוהים יותר עם השמאל בארץ וכל זה ברמה השיטחית יותר.. ברמה היותר.. מוחצנת וברורה... "במלון ברבת עמון" "פה ביפו" מוזיקה טהורה.. זאת לא! אולי נקייה מפוליטיקה... אגב.. היא גם מביעה רעיונות שמאלנים כלכליים לדעתי... אבל זה כבר משהוא שנתון לאינטרפרטציה אישית..

b o a z 1 1 1

New member
אתה טועה.

אני מדבר על 144 יישובים חוקיים לגמרי, אני מדבר על יישובים:ערים, מושבים, (כגון: אריאל, מעלה אדומים, אפרת, עתניאל, קרית ארבע וכו'' כל אלה הם יישובים עם אלפי אנשים!). אני לא מדבר על מאחזים לא חוקיים אלא על ממש יישובים. דבר שני- אני מגדיר את עצמי בתור ימני קיצוני, ואני גם בעד שלום, מילת "שלום" היא לא מילה שמאלנית, גם אני רוצה שלום . למה אימצתם את המילה הזאת לעצמכם? לכן אני בכלל לא מסכים שאם הם שרים על שלום בשירים שלהם הם מתכוונים לצד השמאלי בפוליטיקה, כולם רוצים שלום, גם ימנים גם שמאלנים גם חרדים גם חילוניים. כ-ו-ל-ם! האשכנזים מזוהים יותר עם השמאל? הצחקתני! בגלל זה רוב החכי"ם והשרים בליכוד הם אשכנזים?(רק שר אחד מהליכוד הוא מזרחי[מאיר שטרית]) בגלל זה כל החכי"ם באיחוד הלואמי הם אשכנזים? בגלל זה רוב הגדול במפד"ל הם אשכנזים? (גם בוחריהם) בגלל זה רוב האוכלוסיה ביש"ע היא אשכנזית? השמאל הוא לא אשכנזי, וגם הימין לא כולו אשכנזי. חיפוש רוחניות מזוהה כדבר שמאלני? כמה שטויות אתה יכול להמציא בהודעה אחת?! מאיפה אתה מוציא את זה???? אין לי בעיה ששוטי הנבואה ישירו על שלום, רק בבקשה לא לערב פוליטיקה, כי כמו שאמרתי לשלום אין זהות, והשלום בשום פנים ואופן לא שמאלני, אני ימני קיצוני ואני רוצה שיהיה שלום בארץ אבל בדרכי. אני מכיר הרבה ימנים(כוללים מתנחלים) שאוהבים את הלהקה. חבל שבגלל פוליטיקה דעותיהם ישתנו. כי הרי כל בן אדם יסכים שאם יש להקה שעוזרת למפלגות שמאלניות קיצוניות לגרש אותם מהבית הם ישנאו את הלהקה.

booly16

New member
תעשו לי טובה...

זה ממש לא המקום לוויכוחים פוליטיקם ובטח שלא בצורה הזאת בשביל זה יש מסרים, אני בא לפורום להנות לא לקרוא את הזבל הזה (מצטער על הבוטות) אז עשו לי ולכולם טובה.. לא כאן... :)

b o a z 1 1 1

New member
אז אני מרגיש בדיוק כמוך.

אני שומע בכיף את השיר החדש של שוטי הנבואה "ידיעה" ופתאום באמצע משפט הם תוקעים לי את המילה "שטחים". מה הקשר?!?!?!! מה זה עכשיו באופנה להגיד כל מילה שניה בשיר, שטחים? אני נהנה מהלהקה ואז בום! שומע אותם מופיעים בלהקות שמאל קיצוניות, אני שומע ת'להקה ברגשות מעורבים ולא מלב שלם, ולא מהנאה שלמה. לדעתי חבל ששוטי הנבואה נכנסו לפוליטקה, כי כמו כל אחד שלא אוהב לדבר על פוליטיקה בפורום שלא קשור לפוליטיקה, כך אני הייתי רוצה לשמוע להקה שרחוקה על פניו להיות קשורה בפוליטיקה להופיע באירועים מפלגתיים פוליטיים.

booly16

New member
אחי..

אין שם את המילה שטחים.. הוא אומר שם "שחקים"... "איש צעיר מהרצליה במחלקת עסקים מאמין שעם הכסף הוא יגיע לשחקים".... :) תתקן את השמיעה שלך ועשה לי טובה.. מסרים לפעם הבאה.. :)

בלי להיכנס לויכוחים פוליטיים

יח"ד היא לא שמאל קיצוני אלא שמאל חברתי..עיקר המצע שלהם דווקא לא נוגע ישירות בשטחים וחרא כזה אלא בקטע החברתי ובגלל זה היא השם שלה גם (ישראל חברתית דמוקרטית)..סתם ידע כללי שכדאי שתדע כפרה(= וחוצמזה..לפעמים אנשים כותבים מסרים יותר ישירים כשמשהו מעצבן אותם וזה זכותם למרותש אני לא מבינה איפה אתה מוצא את זה בכלל...

ל י מ ו ן

New member
מממ...הוא צודק אבל ...

אל תאפיינו את המוזיקה שלכם כמוזיקה של רק לפאן והכל אם היא לא באמת כזאת.. למרות שגם הקטע הזה שהם שמאנים גם בפריע לי קצת...אבל אני מקבלת כל אדם שאשר הוא.....גם אם הדעות שלו לא הכי צודקות מבחינתי........ושכל אחד יעשה מה שבפאנן שלו..

למעלה