שוטוקאן קראטה-דו

yontanbn

New member
שוטוקאן קראטה-דו

רציתי לשאול אם יש כאן חבר´ה שמתאמנים בשוטוקאן קראטה-דו, כמה זמן הם מתאמנים ובאיזה דרגות הם? אני קיו-7 (התחלתי לפני חצי שנה)

תמירי

New member
דרגות בשוטוקאן

אני בדרגת קיו 4 עוד כ-חודש בדרגת קיו 3-שזה חגורה חומה. מתאמן כשנתיים וחצי+

tenzer

New member
Where are you practicing?

Hi I also practicing in Shotokan. I practice in Jerusalem My teacher is Yoel Yari(3 dan) and Meir Yahel(i am sure you know who is Meir) I practice Shotokan for last 9 years My rank is shodan(1 dan) Please write were you practice and who your teacher is? See you p.s sorry for writting in English Ijust wrote you it from university where i don´t have hebrew font next time i will write you in hebrew.

Tal The White

New member
ישי? זה אתה?

אני לא מאמין!!
ויכול להיות שyonatanbn זה יונתן בן יעקוב????? אותו יונתן בן יעקוב ששיכנע אותי ואת יואל ללכת לאימון מיוחד בטענות של: "גם אני אהיה שם, אל תדאגו" ואח"כ לא בא?????
איזה קטע לפגוש אתכם פה! במקור באתי לשים הודעה שמודה לכל מי שהיה באימון מיוחד של שוטוקאן על החוויה המדהימה שחלקנו ועל שלושה ימים כאובים
אבל מאד מהנים!

yontanbn

New member
יכול להיות מאד שזה אני :)

כן, ישי, אותך אני מכיר, ואם שכחת אני מתאמן במוצא אצל שי מזרחי. איזה יופי שכולנו פה :) לגבי האימון המיוחד, א. שמעתי שהיה באמת לא כל-כך נעים, שמש וריצות ועניינים, אבל זה מוסיף לחוויה. ב. אני ממש מצטער שלא באתי. למען האמת, אם הייתי יודע שזה ממש חשוב לכם הייתי בא כנראה, אבל נשמעתם לי שאתם מסתדרים לפני, אז הרשיתי לעצמי לוותר משתי סיבות, האחת - זמן, אימון מיוחד משבית אותי ליותר משלושת ימי האימון. לפחות עוד יום אחרי זה, ולא היה לי את הזמן הזה. והשנייה - הייתי כבר באימון חורף אחד, ועל-אף שיכולתי ללכת לשניים, אין באמת סיבה אמיתית. בכל מקרה, שמחתי לשמוע שנהניתם. הלוואי שעוד חגורות לבנות כמונו יגיעו לאימונים מיוחדים.

למעלה