שוטה הכפר חלק 1

שוטה הכפר חלק 1

בכל מקום יש את הטיפשים שלא מצליחים להסתדר עם אנשים... גם בסימסיטי... והרי לפניכם: שוטה הכפר ומזלו המר שוטה הכפר אף פעם לא הבין למה אנשים מחבבים אותו... אחרי הכל הוא נהג לשמור בובות שלהם ולשחק איתן...... זה לא מראה על כבוד?

שוטה הכפר חלק 3

עד שיום אחד הוא הרגיז ממש את הסים הלא נכון... והסים החליט להסביר לו באופן שלא משתמע לשתי פנים שהגיע הזמן לחתוך את השטויות האלה חד וחלק

שוטה הכפר חלק אחרון

ואחרי שדאג להבהיר לשוטה שאין לו ראש למשחקים... הבעיר הסים הבלתי ידידותי את גופתו של שוטה הכפר על מנת להעלים ראיות...

elcool

New member
הסיפור יפה, נחמד,

אבל הסוף לא משהו, מובן מידי. אולי תמשיך? הלוזר חוזר לחיים, מגיע לגיהנום... דברים כאלו!!

הרעיון מוצא חן בעיני...

אני אשב על זה קצת
אם ירצה השש... יהיה רעיון... Rogue

אבל אתם לומבינים

ביצירתיות! שאין דבר כזה סוף! הסוף הוא שאין סוף! אתה סתם הורס שאתה ישר מעלה אותו באש. למה אתה לא מתעלל קודם? מרעיב למוות? אין טלויזיה! אין לשבת! אין לישון! אין לחרבן! אין להתקלח! חחח או למשל לעשות גינה ענקית ולתת לשתילים להתייבש ואז לגרום לסים לשתול הכל מחדש! LOL אם אתם זקוקים למוזה, תגידו לי! יש לי עוד רעיונות!

נילס דארלינג

אני מתקשה להסתדר אם העובדה שאני יכול להעלות רק תמונה אחת כל פעם... אז אני נאלץ לקצר את הסיפורים
תאשים את
Rogue

אה ריידר גון רוג דארלינג

מה דעתך על הרעיון הבא: כת סימית שמתנגדת לכל צורת חיים מהנה ופשוט לוכדת כל פעם סים אחר שלדעתה נהנה יותר מידי ממותרות. אחרי הלכידה עושים לו את טקס הכת שמורכב מכמה שלבי סבל שאתה תחליט ואם הוא עומד במבחן, נותנים לו להמשיך לחיות למשל עוד יום אחד ואם הוא שרד אותו, עוברים למבחן העמידות הבא, רק שדרגת הקושי כמובן עולה, אני מאמין שאתה כבר תחשוב על משהו מספיק אכזרי. רק אל תשכח שעולם הסים מוגבל ולכן תזכור מה הדבר שהכי קל לעשות והכי קשה לסים. LOL

אני מרים את הכפפה אבל...

בכמה תנאים... א: זה כולל לצלות אותם בלי להרוג אותם (אפשר על ידי זה שתופסים את איש הקציר כשהוא מגיע (בעזרת הצ'יט Move_objects) ומוחקים אותו... ב: זה יכלול הרעבה כמעט עד מוות כשביניהם לבין עשרה מגשי פיצה עומדים רק חבורה של שלדים... ג: כל דבר מרושע שיעלה במוח החולני שלי... ד: זה יעשה לפי רשעות עיניי אה כן.. וכדי לקצר את השם המסובך... רוג מספיק

הצניעות נשפכת ממך נילס ידידי..

:) יש לך חונכות חדשה... אני בנתיים משלימה את הדוקטורט..

למעלה