שוחררנו הבייתה

טחיא

New member
שוחררנו הבייתה

אתמול אחרי חמישה וחצי שבועות באישפוז בשניידר נגה שוחררה הבייתה להמשל האכלה לילית בזונדה
אחרי ניסיון לא מוצלח לגמול מהזונדה שבו היא ירדה מכמעט 8 קילו ל7650 התחילו האכלה לילית בהתחלה למשך 8 שעות ואחר כך שינו ל10 אחרי לחץ מכיווני ששיחרור עם 8 שעות היא תרד במשקל
בשבוע מאז שהוחזרה הזונדה היא עלתה 25 גרם בלבד

אנחנו אמורים להגיע לביקורת בעוד שבועיים
בשיחה שהייתה לי עם ד"ר שטייר השבוע הוא אמר שיכול להיות שבעתיד יצטרכו פג ויכול להיות שהיא תצטרך לחזור לאישפוז אבל עדיף לא בחורף
היא הספיקה באישפוז להדבק ברוטה והשבוע היא הייתה עם RSV שלמזלינו היא קיבלה את זה סך הכול דיי קל מה שכן היא מחרחרת שלדעתם קשור לדלקת ריאות שהייתה לה לפני חודש וחצי לדעתי זה יכול להיות קשור לRSV

הרופא במחלקה אמר לי ביום השיחרור אחרי שכבר בעצם שוחררנו וירדנו לאישפוז יום לשם זונדה ( המחלקה שהיא אושפזה כנוהל לא משחררת עם זונדה ולכן הוציאו לה את הזונדה ביום שהיחרור וירדנו לאישפוז יום לשם חדשה )
הוא אמר להוא מקווה שהוא טועה לגביה ולגבי הפג אבל לדעתו פג היה יכול לעזור לה מעבר לזה הוא הודה שהם מיהרו מידי לנסות לגמול אותה והזונדה והיו צריכים לחכות עוד קצת עם הגמילה

עכשיו אנחנו בבית עם זונדה ומקווה מאוד שנסתדר ולא מצטרך לחזור שוב לאישפוז ( למרות שאני דיי פסימית לגבי זה )

אין לי מה להגיד - רק
ענקי

מקווה שיימצא הפתרון הטוב ביותר עבורה ועבורכם

אורטל OSE

New member
טל, באמת שאין מה לומר.

מה שכן- 8 קילו זה משקל מצוין- גם יחסית לעצמה וגם יחסית לגילה- וזה משהו נהדר להתנחם בו.
הלוואי ולאט לאט תצמח הישועה ותרגישו יותר טוב ותצליחו.

אין לי ספק שהחזרה הביתה תעשה לכולכם רק טוב.

בהצלחה ותשארי לעדכן.
חיבוק גדול!

לא מכירה את הסיפור אבל

האם מדובר בקושי בגמילה מזונדה? כי בן דוד שלי עבר סיוט כזה עם הבן שלו שנולד עם מום בלב, ואחרי שלל הניתוחים והצינתורים שעבר, לא יכלו גמול אותו מהזונדה כי הוא לא אכל כלום והקיא המון. היום ב"ה הוא אחרי זה כבר, והוא אוכל בלי זונדה, עולה יפה במשקל ואפילו עשו לו כבר ברית (אחרי גיל שנתיים כבר)
אם זה מעניין אותך אני אברר ואנסה לקשר אותך איתו. הוא אגב חי בפריז.

טחיא

New member
לא בדיוק

היה ניסיון אחד קצר לגמול שבמהלכו היא ירדה 300 גרם ביומיים כרגע הזונדה זה האוכל שלה והיא ממש לא מראה סימנים שהיא מעלה כצויות במוצקים ממשיכה לאכול כמו לפני האישפוז מבחינת מוצקים

אורטל OSE

New member
טל, אני חייבת להגיב כאן

שפתאום קלטתי שרשמת שהיא אוכלת מצוקים באותם הכמויות כמו לפני האשפוז וזה נהדר!!!!!!! (בהנחה שכמובן הבנתי נכון...) זה מוכיח שכנראה הפעם היא לא סובלת מטראומה מיוחדת ו/ או מצליחה להתגבר עליה.

תצליחו!

טחיא

New member
טפו טפו היא לא סובלת מטראומה

כי הפעם לא ניסו להאכיל אותה בכוח

באישפוז הקודם אומנם היא יצאה בלי זונדה אבל זה בגלל שהאחיות האכילו אותה בכוח והיא פשוט פחדה

הפעם ראו שהיא לא אוכלת כמעט בקבוקים ומוצקים היא אוכלת בכמות הרגילה שלה מה שגם לא מובן מאליו בכלל כי אחד החששות של ד"ר שטייר היה שהיא תפסיק עם המוצקים

מצד שני היא תלויה בזונדה ולא קרובה להגמל ממנה

tym10

New member

אני מלאת הערצה להורים כמוכם. משקיעים מתאמצים, לא מוותרים עם כל הקושי העצום.

למעלה