שוחרים..

שוחרים..

יצא פעם שנדלקתם על חיילת בביצפר שלכם..? חשבתם לעשות עם זה משהו? עשיתם? וגם לשוחרות, קרה לכן שרציתן חייל מהביצפר?

murzik3591

New member
לי ספציפית לא ותודה לאל שכך אבל...

לפני שנים בודדות כשאני הייתי בתיכון היה רומן מאד מצליח בין תלמיד מכללה בהולץ למדריכה

חח אל תשלה פה שוחרים

שרוצים את המדריכות שלהם

murzik3591

New member
אין דבר בעולם שאי אפשר להשיג...

מצד שני כשאני קורא שוב את הנושא וחושב על המקרה הנ"ל אני צריך דלי בסביבה למקרה שלא אתאפק.|עומד להקיא|

חחח תשמע

יש כאלו ויש כאלו.. אבל אתה לא יכול להכחיש שיש על חלק [מועט] מהמדריכות..

murzik3591

New member
יש על כולן../images/Emo70.gif למה רק על חלק../images/Emo35.gif

תלוי כמה שתית ערב לפני ומתי פעם אחרונה רכבת

murzik3591

New member
טוב אני רע בהגזמה, אתה צודק.

זה פשוט מציק לי ברשתית העין לראות את החדשות שהגיעו לתל אביב מהטכני, הן עושות טרור לצעירים עם הפקל והם אוכלים את כל החרא ואומרים "טעים".

murzik3591

New member
טוב שלא נקבת, אנחנו במעקב פה.../images/Emo8.gif

אני בטוח שאם תוסיף שוחרות לא תצא מספירה של יד אחת, עכשיו סחוב את עצמך לספה סגור את העיניים ותחלום כמה חייך היו שונים אילו היית בבית ספר אזרחי.

The Amaru

New member
טרור? טרור זה הרע במיעוטו.

בשבוע הראשון ראיתי את אחת החדשות סוגרת ופותחת שורות כמעט 45 דק' ברציפות. גם הקטע עם הפק"לים הוא מוגזם, בזמננו לא עשו לנו את זה. היא כנראה חיה בסרט הודי, או שיש לה עודף מוטיבציה לפרפקציוניזם.

תקשיב אתה מדבר עם בנאדם

שלא רואה ממטר בלי משקפיים, הוא עיוור! הוא רואה אחת עקומה אחושילינג חושב שהיא כוסית

murzik3591

New member
איך יהיה מוזיקאי מצליח אז../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

הוא יצטרך לשווק את עצמו

shimonev

New member
לדעתי

זה דבר מגעיל שמדריכים מתחילים עם שוחרות
ולהפך

U n u

New member
אני יצאתי עם המכ"ית שלי...

אבל אני לא לומד בטכני...

בהולץ אפילו היו 2רומנים דיי מצליחים

בין חניכים למדריכות..:) ולי יש חבר מדריך,רק שנהינו יחד הרבה לפני שהוא נהיה מדריך שוחרים:)

Shai9388

New member
רק שתדעו!

לפי דעתי עם אתה עושה את זה מדריכה אתה מרגיש מצויין כי אתה מרגיש כאילו דפקת את כל המערכת. אבל מה בטוח אני לא מוכן להשתתף בניסוי הזה. ודבר אחד אחרון: אני יודע שאני לא אעשה עכשיו משהו במשך שבועיים(ב*ד)עקב המחשבות שעוברות לי עכשיו בראש בעקבות השיחה הזאת! ב=ב *=י ד=ד

למעלה