שמעו אחים שלי אתם נראים לי אנשים די פתטים. אתם מבינים שללמוד מקצוע טכנולוגי בתיכון שווה ערך לחשיבות שיש לציון בבגרות בספורט. לדעתי אתם צריכים להתעורר ומהר כי בסוף אתם אלה שתיפלו..
גם אני שוחר... ועכשיו אני בצבא... ואם אתם שואלים אותי אז מי שהלך לטכני ולא מודה שהוא עשה טעות הוא אדם טיפש !!! ולפי מה שאני רואה פה כולכם מורעלים חסרי חיים
הדבר היחידי שיצא לכל אחד מהטכני זה הכרה טובה של המערכת וכמו כן הכרת חברים מכל רחבי הארץ, אבל מבחינת הצבא עצמו השוחרים רק נדפקים ומקבלים יחס יותר גרוע משאר החיילים. ממה שאני רואה השוחרים הם באמת הכוח האיכותי של חה"א אבל חיל האויר לוקח את זה מובן מאליו ומזלזל בנו
אני הבנתי הכל אתה כנראה הפראייר של הבסיס שגם טוחנים אותך וגם כולם שונאים אותך אז מה לעשות אתה בוחר להאשים את השוחרים ואת ההנדסאים ואת כל העולם! אבל רק שתדע אחי שיש משפט שאומר שבשביל כבוד צריך לעבוד ומי שלא רוצה לעבוד או במילים הצבאיות "לטחון" לא שווה כבוד!!!
שמישהוא יכול להגיד לשוחרים דבר כזה!!! שילך למיקרוסופט, אינטל שלא לדבר על תעשיות צבאיות למינהן ויגיד למהנדסים שם שמרוויחים 20 אלף בחודש ללא בונוסים (וזה הפחות מוצלחים) שללמוד מקצוע טכני זה לא טוב... כמו שנאמר.. באמת עדיף ללמוד הנדסת מזכירות וטיכנון מערכות סוציאליות
אני יודע מאיפה אתה יודע את המשפט הזה.... הטמטום של ההורים שלך שהביאו אותך הביאו לטעות גדולה מאוד שקוראים לה עומרי כן כן אתה פיקאצ'ו והלקח הוא שלא להביא יותר ילדים לעולם...
שאני מכיר אנשים שלמדו בטכני והיום יש להם משכורות שהיתם רוצים לקבל אולי הדבר בדפוק בטכני זה שאתה מגיל קטן מתחיל ללמוד במוסד צבאי ואתה לא נהנה כמו אנשים בחוץ מחופש מלסיים ב11 או ב12 את הבית ספר וכו...
כי אתה מדבר על דברים שבכלל לא קשורים , אתה אומר שאתה מכיר אנשים בתעשיה שלמדו בבית ספר טכני , אבל הבעיה היא שאתה לא מבין הרבה , הם מקבלים משכורות כאלה , כי הם עובדים בהיי טק מלפני המשבר , ועכשיו אף אחד לא יביא לך כלום..