שוחרים

Ron14456

New member
שוחרים

שמעו אחים שלי אתם נראים לי אנשים די פתטים. אתם מבינים שללמוד מקצוע טכנולוגי בתיכון שווה ערך לחשיבות שיש לציון בבגרות בספורט. לדעתי אתם צריכים להתעורר ומהר כי בסוף אתם אלה שתיפלו..

ohadyellow

New member
ללמוד מקצוע עיוני זה יותר טוב!

ברור שאם הייתי לומד סוציולגיה או כל מקצוע פלצני כזה בביצפר רגיל היה לי עתיד... עשה טובה... תחזור לחור שיצאת ממנו!

RCCCP

New member
שוחר...

גם אני שוחר... ועכשיו אני בצבא... ואם אתם שואלים אותי אז מי שהלך לטכני ולא מודה שהוא עשה טעות הוא אדם טיפש !!! ולפי מה שאני רואה פה כולכם מורעלים חסרי חיים

reembel

New member
ני אכיר לך כמה סגני אלוף

שלא מתחרטים שלמדו בטכני.

RCCCP

New member
אני לא מתחרט...

הדבר היחידי שיצא לכל אחד מהטכני זה הכרה טובה של המערכת וכמו כן הכרת חברים מכל רחבי הארץ, אבל מבחינת הצבא עצמו השוחרים רק נדפקים ומקבלים יחס יותר גרוע משאר החיילים. ממה שאני רואה השוחרים הם באמת הכוח האיכותי של חה"א אבל חיל האויר לוקח את זה מובן מאליו ומזלזל בנו

ohadyellow

New member
וואי אני מה זה מרחם עלייך..

אני הבנתי הכל אתה כנראה הפראייר של הבסיס שגם טוחנים אותך וגם כולם שונאים אותך אז מה לעשות אתה בוחר להאשים את השוחרים ואת ההנדסאים ואת כל העולם! אבל רק שתדע אחי שיש משפט שאומר שבשביל כבוד צריך לעבוד ומי שלא רוצה לעבוד או במילים הצבאיות "לטחון" לא שווה כבוד!!!

Babajista13

New member
אני לא מאמין..

שמישהוא יכול להגיד לשוחרים דבר כזה!!! שילך למיקרוסופט, אינטל שלא לדבר על תעשיות צבאיות למינהן ויגיד למהנדסים שם שמרוויחים 20 אלף בחודש ללא בונוסים (וזה הפחות מוצלחים) שללמוד מקצוע טכני זה לא טוב... כמו שנאמר.. באמת עדיף ללמוד הנדסת מזכירות וטיכנון מערכות סוציאליות :)

ohadyellow

New member
מה אכפת לך?

דיברתי איתך בכלל?! ולא אני לא בן13 ואני גם לא קטין...

Pikachuu

New member
חבל שאתה לא יודע לשרשר...

התגובה שלי היתה ל babajista13 אז כאילו אני לא דיברתי איתך... טמטום מוביל לטעויות וטעויות מובילות ללקח..

ohadyellow

New member
אם אתה הילד הכי קטן במשפחה...

אני יודע מאיפה אתה יודע את המשפט הזה.... הטמטום של ההורים שלך שהביאו אותך הביאו לטעות גדולה מאוד שקוראים לה עומרי כן כן אתה פיקאצ'ו והלקח הוא שלא להביא יותר ילדים לעולם...

Pikachuu

New member
ווא יפה, אבל עדיין למדת את הלקח

עכשיו אתה אולי סוף סוף תדע לשרשר

Babajista13

New member
אתה יכול

לדחוף לעצמך מברג לתחת אם זה ירגיע אותך (מי שאמר שאני בן 13)

mgd3

New member
אני יכול להביא לכם הוכחות

שאני מכיר אנשים שלמדו בטכני והיום יש להם משכורות שהיתם רוצים לקבל אולי הדבר בדפוק בטכני זה שאתה מגיל קטן מתחיל ללמוד במוסד צבאי ואתה לא נהנה כמו אנשים בחוץ מחופש מלסיים ב11 או ב12 את הבית ספר וכו...

Pikachuu

New member
לא אמרתי , אני שאלתי..

כי אתה מדבר על דברים שבכלל לא קשורים , אתה אומר שאתה מכיר אנשים בתעשיה שלמדו בבית ספר טכני , אבל הבעיה היא שאתה לא מבין הרבה , הם מקבלים משכורות כאלה , כי הם עובדים בהיי טק מלפני המשבר , ועכשיו אף אחד לא יביא לך כלום..

mgd3

New member
מי אמר לך שהם עובדים בהיי טק

אני לא אמרתי את זה ואם אמרתי התבלבלתי וחוץ מזה המשבר היה בהיי טק עצמו ולא במשרד הביטחון "גאון אחד"

Pikachuu

New member
ובכלל

כיום ניתן ללמוד אלקטרוניקה בבית ספר עיוני והממוצע ציונים בכיתות שכאלה הרבה יותר גבוה.

למעלה