שוחרות זה חרא!

homos3

New member
שוחרות זה חרא!

כולם יודעים את זה אבל אתם עדיין לא בשלב שאתם ממש סובלים מזה, חכו לסדיר ותבינו אותי ממש טוב. קיבלנו את הקורסים הכי גרועים והכי נטחנים שיש..הדבר היחיד שטוב בשוחרות זה הרב"ט ביום הראשון כבר בבקו"ם, זהו! שוחר במיל' וטכנאי בז בהווה. פברואר 06' כבר עייפים!
 

pure_as_fire

New member
חחח WTF

קבל סוד כמוס לפרה ולסוס הרבט הזה שרשום לך במערכת לא שווה שיט עד שאתה חותם על קבלת דרגה וזה יהיה כבר בסדיר ולא בשבוע הראשון. אני מכיר כאלה שכבר חצי שנה ועדיין לא חתמו. וקבל עוד סוד יותר חרא להיות רבט מטוראי, בטוראי לא מצפים ממך כמעט כלום אתה כול כך חדש שכול שטות שתעשה יגידו אה ניחא, חדש פעור ברבט אנשים כבר אומרים, מה אתה חפפן סטלן, חושבים שאתה צעיר אבל עם קצת פזמ אז טוחנים אותך עוד יותר. קיצר, גם הרבט הזה, נועד כדי לטחון אותך יותר. תהנה
 

Babajista13

New member
ספר על זה קצת יותר

למה סיימנו ועוד לא אמרו כלום על הצבא, תאריך הגיוס שקיבלתה מהבקו"ם זה באמת האמיתי? או שמשנים תלוי בקורס? איזה קורסים יש? ומה זה אומר תאכלס כעבודה?
 

Pikachuu

New member
אוקיי אני אסביר לך

שוחרים מקבלים את הקורסים אשר בן אדם רגיל לא ירצה ללכת אליהם, לדוגמא טכנאי דרג א ,וכו. מה שכן , לא משקרים לכם , כל הבסיסים מתים לקבל שוחרים , אבל זה מהסיבה שהקורס הוא על חשבון זמנם של השוחרים , ומי לא ירצה לקבל חייל ל3 שנים מלאות?!
 
למעלה