שוחד בחירות

ron800

New member
שוחד בחירות

זוכרים את הסיפור משבוע שעבר, אבי אביב היו"ר החתים את חברי נועם קסל על טופס פרטים אישיים ע"מ לקבל חומר כתוב שאיגוד השייטים מוציא. החבר נועם קסל מוצא את עצמו ברשימה של החברים הרשאים לבחור את המוסדות של איגוד השייטים, נועם מרים טלפון לד"ר אביב ושואל איך הדבר יתכן כי הוא מזה שנתיים לר משלם לאיגוד וגם בשנת 2004 לא שילם אגורה שחוקה לאיגוד, עונה לו אבי כי הדבר טופל. נועם קיבל ביום חמישי האחרון מעטפה מהאיגוד בה נמצא כרטיס חבר בתוקף ל 2004 (כפי שאנחנו זוכרים רק מי ששילם 200 יקבל כרטיס חבר וזכאי לבחור לפי דברי אבי אביב) ובזמנה בה כתוב כי הוא מוזמן לבחירות בשבוע הבא והוא חייב להגיע עם כרטיס החבר ותעודה מזהה נוספת ובלי שני אלו הוא לא יוכל להכנס לאולם. רבותי, לחברת הכנסת נעומי בלומנשטיין נפתח תיק במשטרה על כי היא שילמה על חדרים במלון שרתון לטובת בוחרים פוטנצליים. הד"ר אבי אביב דואג לתשלום דמי חבר של השייטים . האם זה הוא לא שוחד? רוני ברמץ

easy swissa

New member
המוזמנים לבחירות...

לבחירות באיגוד הזמינו שוטרים שיעמדו בכניסה, וימנעו מהשייטים להשתתף. תותר הכניסה רק לבעלי הזמנה, כרטיס חבר לשנת 2004 ותעודת זהות. יש להם הרבה סיבות להסתתר מציבור השייטים - 50,000 סיבות שנמצאות בקופה. בחירות לא יהיה שם, כי אין מועמדים.

מול ים

New member
אבי אבי, אפשר לקבל תגובה בבקשה?

אבי שלום, אולי די להסתתר מאחורי שליחים? כמו ששמעתי שעמדת ודיברת יפה בכינוס של הפורום בהרצליה בא ותכתוב פה הפורום את תגובתך. אני איני חבר באיגוד ולכן גם לא אוכל לבא ולבחור ביום ג. כפי שאני רואה אין לי גם למה לבא. אל תיתן לפורום לקחת לך את הבמה. תגובתך?

easy swissa

New member
מה לעשות? - לעשות

זה שחבורת הנהלת האיגוד החליטו להוציא את ציבור השייטים מהאיגוד, לא ממש מחייב אותנו. אנו נמשיך לקיים פעילות ימית, להפליג בחברותה ולהתחרות בארץ ובעולם. נמשיך להיות חרדים להתפתחות ענף השיט בארץ ונמשיך לדחוף בכל הכוח.

מטש

New member
בחירות בברית המועצות (או בסוריה?)

אז מה קורה ביום ג'? כמובן שלא אלך להצביע נוסח ברית המועצות או סוריה (תבחרו). מצד שני כבר שריינתי זמן ביומן. יש מצטרפים לבירה ביאכט קלאב? ומבחינת נוהלים, מותר כבר לשתות לזכר איגוד השייטים והמשתמשים במרינה תל אביב, או שצריך לחכות לשבעה? בעצם אני יותר מדי סקפטי. ייתכן שנזכה לצפות בתחיית המתים. חכו להפתעות.

בואו נפתח בהימור....

בכמה אחוזים יבחר יו"ר האיגוד מאחר ואין מתמודד נוסף. האם 99% או 95%. כמו שכבר כתבו לבחירות לפוליטבירו ברןסיה הקומוניסטית היו יותר משמעות.

easy swissa

New member
הפורום לקידום השייט

יקיים מהיום את מרבית הפעילות החברתית הספורטיבית לקהל השייטים בארץ בימים אלו עובדים מספר מתנדבים על הצעה לתקנון אשר יאפשר לכל שייט להרגיש שותף וחלק ממשפחת השייטים. אנו נציג את התקנון לעיון הציבור גם מעל דפי פורום זה, ואז נקיים מפגש שייטים רב משתתפים ובו נאשר את התקנון ונצא לדרך כעמותה, בינתיים גיבשנו תכנית פעילויות וארועים מקיפים את כל הארץ, התכנית תפורסם בקרוב לאחר שייסגרו כל הקצוות. איזי סויסה

נא ראה את החלטת רשם העמותות

העמותות המופיעה כאן בפורום, ויתברר לך שתודה לנפטון עדיין איננו רפובליקת בננות. אני מקווה שמכאן והלאה תוחזר עמותת השייטים לידי בעליה החוקיים - אנחנו השייטים, ונוכל להמשיך ולפעול בתחום השייט כפי שכולנו רוצים, לא מתוך פורומים וקבוצות כאלה ואחרות אלא במסגרת האיגוד שלנו הותיק, ונקווה שגם טוב.

למעלה