שוחד בביה"ד הרבני

שוחד בביה"ד הרבני

ברצוני להביא 2 פרשיות שמעוררות חשד לשוחד בביה"ד הרבני בחיפה- 1. מזכירו האישי של הרב חשאי שהוא אב בי"ד, אמר לי שחשאי לוקח שוחד בצורה של תרומות לישיבה שבראשה הוא עומד וכן עורך חופות בתשלום למרות היותו דיין. שלחתי מכתב לרב חשאי וביקשתי תגובתו, אך הוא לא השיב. שלחתי מכתב למנהל בתי הדין וביקשתי תגובתו- כנ"ל. לפיכך הגשתי תלונה במשטרה ונפתחה חקירה. 2. לפני כחודש וחצי ישבתי במזכירות ביה"ד מול מזכירו של הרב אטלס, שגם הוא אב בי"ד. שם המזכיר- מוריס. לפתע הגיע אליו הרב אטלס. מוריס הוציא מתוך מעטפה 300 ש"ח ונתן לו ואטלס לקח את הכסף ואמר תודה רבה. שלחתי מכתב למנהל בתי הדין וביקשתי הסבר- ושוב שתיקה רועמת. גם הפעם הוגשה תלונה במשטרה.

דהבה

New member
שוחד בביה"ד הרבני../images/Emo35.gif

פירסמת את ההודעה בפורומים רבים אפשר להתרשם בברור שאתה מנהל מלחמה אישית נגד בית הדין הרבני בחיפה, אותם אתה מכנה בשם כנופיה לא יכולת להסתפק בפירסום הפרשה ללא ציון שמות? האם היית חייב לחשוף את מקורותיך למידע? בימים אלו כאשר דנים בצורה מכובדת בשאלה אם לפרסם שמות חשודים טרם משפט, הרחקת לכת. עוד לא יבש הדיו בו נרשמה תלונתך במשטרה, וכבר אתה רץ לספר לחברה הודעתך נמחקה מפורום דיני משפחה שם אתה מככב וכה נאמר לך בין השאר: <> עברת את גבול המותר ואסור בפרסום אמת (עברת עבירה של איסור פרסום לשון הרע). <> להזכירך, למעט רכילות זולה ו- 2 דברים נוספים שאין ביניהם לבין שוחד דבר, לא פרסמת שום דבר בעל אינטרס ציבורי <> פרסומך הינו פרסום סרק

תגובה

ההודעה בפורום דיני משפחה נמחקה לאחר שעו"ד דב יורוביץ´, שמצהיר על זיקתו לעדה החרדית (ויתכן שזה אתה), איים על מנהלת הפורום שאם ההודעה לא תימחק, הוא יביא את הענין לידיעת ביה"ד הרבני בחיפה. ברור שאיום כזה על עו"ד שעוסק בדיני משפחה ופרנסתו תלויה בדיינים עושה את שלו. כך פועלת המאפיה החרדית- הפחדה, סחיטה והשמצות בעילום שם.

הודעה

תתחיל לשמור על דבריך ידידי הנכבד. אין לי קשר לכותב זה ושיכתוב ככול העולה לרוחו במסגרת החוק. הודעות הפורום בדיני משפחה נמחקו והסיבות לכך ידועות לך. הודעתך כאן, ורבות פרסום שמי והכנסתי לדיון שאין לי בו קשר כלל. מהוות עבירה על חוק איסור לשון הרע, הן כנגד אנשי בד"ר חיפה (שיעשו עם עבירה זו ככל העולה על רוחם) וכן כנגדי. אינני מתכוון לנהל כאן את הדיון שנוהל בפורום דיני משפחה ונמחק שם. ברם לידיעתך, תכתוב ככל העולה לרוחך, תעבור על איזה עבירה שתרצה, אני לא השומר שלך ולא הגננת שלך. כאשר מדובר על עבירות אתיות ומשפטיות נגדי - אין בכוונתי לשתוק. כפי שעשיתי בפורום דיני משפחה בכדי להגן על מנהל פורום שאינה צריכה לשאת באחריות אישית על מעשיך, הנני פונה כאן למנהלי הפורום למחוק את הודעתך בדבר הבד"ר ולכל הפחות את הודעתך הנ"ל בו הנך מאשים אותי באיומים. הריני להביא לתשומת לב מנהלי הפורום את הפסיקה החד משמעית של בית המשפט הקובעת אחריות של מפרסם למנהל פורום אשר לא מוחק פרסום הנוגד את חוק איסור לשון הרע. לכן ידידי, תמשיך להשמיץ, לתקוף ולעשות ככל העולה לרוחך כנגד האוכלוסיה הדתית/ חרדית (דרך אגב - אני נמנה עם האוכלוסיה הדתית, ששרתה 3 שנים בצה"ל, שמשרתת במילואים, שמשלמת מיסים, נאמן למדינה ולחוקיה וכד´.....) היות ותקיפות מסוג אלו אינן מהוות עבירה עפ"י חוק איסור לשון הרע וכתב אישום בגין כך ניתן להגיש רק ע"י היועץ המשפטי לממשלה. כאשר הנך מפרסם השמצות, דברי רכילות ובלע וכן פרסום שמות, הנך נכנס אחר כבוד למסגרת העבירות המנויות בחוק איסור לשון הרע וחבל כי תגרור עמך צדדים שלישיים וכן מנהלי פורום שכל רצונם הוא לנהל פורום אשר דבק בדעותיהם מבלי לעבור על החוק.

למעלה