שוורץ חולה ../images/Emo122.gif
שוורץ לא מרגיש טוב
האמת שזו השתלשלות (מצחיק שאני משתמשת בביטוי הזה היום...) של השבוע האחרון. לפני שבוע, ביום חמישי, לקחתי את שוורץ לעשות את החיסונים השנתיים - וטרינר חדש לנו שגר פחות או יותר 3 דקות הליכה מהבית (לא התחשק לי ללכת לוטרינר שלנו שמרוחק יותר - בסה"כ חיסונים - וככה נכיר וטרינר חדש שקיבלנו עליו המלצה חמה מאד כאן בפורום) החיסונים עברו יפה, הוטרינר עשה לשוורץ בדיקה מקיפה וגילה שיש לו בלוטות נפוכות - אבל לא ראינו שום סיבה יוצאת דופן. היו לו רסטות שנראו כי הן מציקות לו מאחורי האוזניים - אז הוטרינר גילח לו אותן עם מכונה מיוחדת לכלבים. כשחזרנו הביתה ראיתי שיש לו קצת אדמומיות במקום ופצעונים כאלו קטנים כמו שיש אחרי גילוח. (היום אני מצטערת צער עמוק עמוק עמוק שלא גזרתי לו את הרסטות בעצמי לאט לאט עם מספרים עדינות למרות הפחד לפצוע אותו) בשבת בלילה ראיתי שלשוורץ נוצר פצע מאחורי אחת האוזניים - פצע גירוי כזה עם מעט הפרשה מסביב. יום ראשון - ביקור בצהריים אצל הוטרינר שקבע שזה הוטספוט (ולמרות שאני זוכרת את ההוטספוט שהיה לו כשהגיע אלינו ברגליים שנראה אחרת - הוטרינר הוא וטרינר...) באותה הזדמנות הוא גם בדק את האוזניים - וגילינו סרחון איום ונורא מדלקת שכנראה חוגגת לו שם. הוטרינר ניקה את הפצע + תרסיס של חנקן נוזלי... זריקה של קורטיזול(בא לי למות - אני שונאת את החומר הזה) ואנטיביוטיקה משהו מקביל לציפורל (500 ליום) למשך 10 ימים ואחריהם אני צריכה לבוא איתו לביקורת. כמו שהוטרינר אמר - שוורץ שותה ומשתין כמו משוגע בגלל הקורטיזול. שפוך בבית כמו סמרטוט (אולי מהחום הנוראי הזה...) את האנטיביוטיקה הוא מקבל מוחבא בלחם. אתמול, יום שלישי בלילה, היינו אצל חברים ועשינו על האש - שוורץ קיבל מעט בשר - נקניקיות ואנטרקוט (שטוף, נקי - שוב אני מציינת מעט) משחק מאושר בדשא עם הצעצועים שהחברים שומרים במיוחד לביקורים שלו. היום בבוקר בטיול, שוורץ שלשל קצת - ממש מעט, חזרנו הביתה כשאני יודעת שהוא אמור לקבל לאכול ואחר כך אנטיביוטיקה (כי צריך לקחת אותה עם אוכל) כשאני כל הזמן חושבת שאולי בגלל הבשר מאתמול הוא משלשל קצת ואולי בגלל החום - זה קורה אצל ילדים המון... אז אני לא לגמרי מתרגשת אבל כן פוקחת עליו עין... לפני שעה וחצי מצאתי באחד החדרים ששוורץ שלשל (שלשול לחץ כזה, בעיקרו מימי - סליחה על התיאור הגראפי) בדקתי עם החברים אם הם ריססו את הדשא או שמו איזשהו חומר הדברה בגינה בזמן האחרון - והתשובה היתה שלילית(ידעתי שהתשובה תהיה שלילית - אבל שאלתי בכל זאת) התקשרתי לוטרינר שהמליץ על צום 24 שעות, שזה מה שאני עושה בדרך כלל כשיש שלשול (כלבים, חתולים, אנשים... אם זה קשור לקיבה זה עובר עם הצום) - והפסקה עם האנטיביוטיקה (כי אי אפשר לקחת אותה על בטן ריקה) - מחר אני אמורה לחזור אליו בטלפון להגיד לו מה קורה... זה כל כך מבאס אותי ששוורצע'לו חולה
ואני מיד מאשימה את עצמי כמו פולניה זקנה
עכשיו אני לא יודעת מה יהיה אחרי מחר - אם השלשול ממשיך לקחת אותו לאותו וטרינר - שנראה לי באמת מקצועי ונחמד והכל - אבל יש לי חשש בכל זאת... או לקחת אותו לוטרינר הקבוע שלנו? גם אם השלשול עובר... אולי גם בענין דלקת האוזניים כדאי לחזור לוטרינר הישן שאנחנו מרוצים ממנו מאד למרות שפה בפורום לא קיבלנו לגבי ביקורות לא נעימות בעבר... אוף. זה באמת נורא נורא מבאס אותי 
שוורץ לא מרגיש טוב