שווים בחנויות

perrinat

New member
שווים בחנויות

אחרי ש"שווים" ו-"בואי נעזוב" כבשו את הרדיו (הגיעו לראש המצעדים בכל התחנות) ואת הטלוויזיה (הופעה בלתי נשכחת ב"כוכב נולד" וקליפ חדש והורס), "שווים" אלבום הבכורה המשותף של רן דנקר ועילי בוטנר יגיע לחנויות ב- 24.8 האלבום הוא יצירה מרגשת בעלת ניחוח ארץ ישראלי מובהק, המעורר געגועים לתקופות תמימות יותר. על המילים והלחנים לכל 12 השירים שבאלבום "שווים"אחראי עילי בוטנר ועל השירה, רן דנקר. מכירה מוקדמת של האלבום כבר החלה וכבר הוזמנו למעלה מ-10,000 עותקים ! (בטח אחרי סוכות יגיע לזהב...) הופעות: בסופ"ש הקרוב מתחיל הצמד את סיבוב ההופעות יחד עם: שחר חזיזה - תופים, נועה גולנדסקי - גיטרה, כלי הקשה וקולות, אלון לוטרינגר - בס, יוחאי בלום - פסנתר וקלידים, יועד ניר - צ'לוץ לו"ז הופעות: שישי, 17.8,"מרכז קריגר" חיפה, 22:00 מוצ"ש, 18.8, היכל התרבות נתניה 21:30 שלישי, 21.8, צוותא תל-אביב, 21:00 לאור הביקוש נוספה עוד הופעה בצוותא: רביעי,22.8, צוותא תל-אביב, 21:00 שישי,24.8, גבעת-ברנר, 22:00 שישי, 31.8, היכל-התרבות נהריה, 21:30 מי מתכוון לקנות את הדיסק ומי מתכנן ללכת להופעות?

ady18

Well-known member
ממש לא זוועה

הרכב הזוועה של השנה וסתם ילדים בני 14 מעודדים את הזוועה הזאת וזה מאוד עצובבב

shay08

New member
ממש לא אנייי../images/Emo4.gif

כל השירים שקטים ומדכאים ...כאילו, מה קרה? קיץ, תביאו להיטים שמחים וקצביים! התאכזבתי מרן

hilali1

New member
מה עם ירושלים../images/Emo35.gif

נראה לי שאני אקנה את האלבום.. ממש הופתעתי משניהם.
שיהיה בהצלחה

כנסו

גם אני לא ממש אהבתי את 2 הסינגלים הראשונים..אבל הלכתי בכל זאת להופעת בכורה שלו כי חברה שלי מעריצה שלו,ממש ציפיתי להתאכזב אבל לא..יתר השירים שלו מדהימים ומרגשים.אחרי ההופעה ישר קניתי את הדיסק ועכשיו אני לא מפסיקה לזמזם אותם...יש את השיר ``אני אש``(או איך שלא קוראים לו) שלו התחברתי במיוחד.אני ממליצה בחום!!! בטוח תאהבו כמו שאני(ותאמינו לי אני ממש קשה לכל מה שקשור במוזיקה ישראלית).

למעלה