שווה ציטוט

שווה ציטוט

לאהוד יש מלא משפטים מהשירים שפשוט שווים ציטוטים... בואו נעשה שרור ציטוטים שלו

lior67

New member
קטע חזק

יצאנו מהאבל אל החתונה בשמיים היו שבעת הליקויים האם ידעת שזה קורה פעם בשמונה - עשרה שנה וזה ימשך כך לנצח נצחים

lior67

New member
גם את זה אני מאוד אוהב,חלק מהפנטאון

קריאתה של העיר המיית האוקיינוס קול מים רבים וקולות מלחמה מתמזגים להמיה אחת: אנחת האדמה

lior67

New member
זמן אהבה

ראיתי איש זקן יושב לבד ומחריש.. תלך ישר , ישר ותאמין אם לא תעשה לחברך את מה שלך כואב אתה תמצא את הנתיב לירושלים שבלב

clevelandrocks

New member
אנחנו כאן אורחים לרגע

הביטו סביב....

דם

הם קראו לו מלמעלה כשלמטה לא נותר דבר הוא היה תמיד שקט כל כך מבטו רחוק ומסוגר

ניצוץ האהבה

אל המקום אליו אתה הולך כן גם אני אגיע אך בלי ניצוץ האהבה שום דבר לא יתניע!

Kalleemero

New member
הזמר ואיש הפחים

זה קטע שאהוד כתב באתר שלו : אתמול,לפנות בוקר,אחרי ההופעה בקיסריה,ירדתי מרכב ההסעה שלנו,ועברתי בשביל הצר המוליך לביתי.עמד שם איש מבוגר, בגילי,פחות או יותר,עם בגדי עבודה כהים וכיפה סרוגה לראשו,איש קשה יום,או אולי במקרה הזה קשה לילה. הוא התלונן בפני שהרכב שחונה במעבר הצר מפריע לו לעשות את העבודה שלו,לסחוב את פחי הזבל הירוקים והגדולים אל פינת האיסוף.הוא דיבר בשקט,בלי כעס,רק עם איזו תרעומת על המצב הזה ואולי גם על המצב שלו בכלל.אמרתי לו שהוא צודק,אבל אין מה לעשות כי יש מצוקת חניה ברחוב. הוא הנהן בראשו,נאנח,אמר לי "שבת שלום",והמשיך בעבודתו. הלכתי לאט הביתה ולפני הכניסה הסתובבתי להביט בו. לא.לא הרגשתי רחמים.רק איזו דקירה קטנה. שני אנשים לבד ברחוב בלילה,לפנות בקר.אחד חוזר מהופעה מול קהל אלפים מריע,והשני סוחב פחי זבל. ובפני ריבון העולמים,תודה לאל,אנחנו שווים.

ועוד אחד חובה, למרות שזה אלפנט

"הזמן נוסע, כי זה מה שזמן אמור לעשות הזמן נוסע, כי זמן הוא זמן ואין הפסקות" מסטארטר המדליק. וכמובן הכנאפה מתוקה עם ה"20 שנה אחר כך לא ייראו אותי בעיר" שאומר הכל. יופי של שיר, כמה שהוא רלוונטי בדרכו שלו גם לימינו אנו

redot

New member
יש לי כמה (גמני מת על אהוד בנאי)

מי יבנה בית? מי יבנה? אם לא אנחנו נעבוד? "ואני חושב שכל אחד מקדיש/מרגיש את השיר הזה למישהו אחר" (שיחה בין אהוד ליואב קוטנר בגרסת אנפלאגד של בלוז כנעני) אין עצה ואין תבונה כנגד הזמן. speak the language of the hebrewman נאחז בתקווה של הבוקר הפזמון של גבולות, מהתחלה ועד הסוף. לגזור ולשמור.

תמיררר

New member
כל רוחות הצפון שווה ציטוט

זה שיר מדהים.. אם היה אפשר הייתי מצטט את כולו :) וגם "הלב שקפא הפשיר, לא חוזר לעיר, ממשיך לנסוע.." "שלוות עולמים, פרדס חנה כרכור". "הכנאפה מתוקה יש ריח של קטורת באוויר" ועוד מלא.. אפשר למלא ספר שלם רק מציטוטים יפים של אהוד.

sunshiner

New member
הממ

כל השירים "גבולות" -ו"ענה לי" אבל אם לדבר על משפטים ספציפיים... "אין מי שיכה על סלע, מי ייתן כיוון" עגל הזהב "שיער ארוך עד הכתפיים, צו גיוס ביד" הכנאפה מתוקה "חבוב אני איתך, אחרי הכול מה כבר מסוכן בשבילי ובשבילך?" שעה של מסתורין "הייתה זו שעת בין-הערביים - שעה של מסתורין" מאותו שיר כמובן "טיח על הקיר, אבק על העיר. אני מכיר את השיר, תמיד אותו השיר- ערבב את הטיח אחמד..." זה מה שחשבתי עליו בינתיים

CommandeRiker

New member
שלי..

מדובר במבצע נועז נגד כל חוקי הזמן ההוראות באות הישר מלמעלה הצופן "קשת בענן"

למעלה