שווה ציטוט?

kipi ben kipod

New member
שווה ציטוט?

ככה, בלי בושה, בפינת "השווה ציטוט" שמופיעה בשער של ynet צוטט הגולש הנאור אלון, מתוך פורום פמיניסטיות: "תראו מה קורה כשאשה מנהלת מחלקת השקעות בבנק ולשב"ס יש נציבה... ייתכן שזו ההוכחה לכך שנשים פשוט לא מסוגלות?". מסתבר שלא רק אלון עצמו מתפעל מהגאוניות שהפגין. גם עורכי ynet מצאו את דבריו ראויים לאזכור על במה של כבוד בשער.

אמיר.

New member
מענין אם הוא יודע שגליה מאור..

מנהלת את בנק לאומי.. כולו.. לא רק השקעות... קיצר.. עיתונות זה תמיד הבלטת הביזארי...

oren*

New member
לא הבנתי את הטענה שלו.

הרי בחורה שמצליחה במשך שנים לרמות את המערכת הבנקאית בישראל ולמשוך סכומים גבוהים פי 2 מהון הבנק, חייבת להיות גאונה. על אותו משקל, האנלייזר (אהוד טננבאום) קיבל הצעות עבודה יוקרתיות מחברות האבטחה הגדולות בעולם.

kipi ben kipod

New member
ביזארי?

אני לא בטוחה. את ההודעה הזו, ואת הפרסום המוגזם שלה, אפפה תחושה של אאוריקה. שימו לב לטרמינולוגיה: "סוף סוף נמצאה ההוכחה". האם מדובר במפעל פילוסופי חדש שטרם התוודעתי אליו? האם ממש כפי שפילוסופים ומדענים מנסים למצוא הוכחות לקיומו של אלוהים, למשל, נעשה נסיון - אם לא מדעי, אזי חברתי-לבסס טענה בדבר נחיתותה של האשה? ומיותר לציין, שלו היתה נכתבת שם טענה גזענית בסגנון "סוף סוף נמצא ההוכחה לנחיתות המזרחים", בynet לא היו מבליטים את הדברים, ובצדק.

tookmy

New member
נו, טוב, לפי זה גם אני יכולה

לטעון שמצבנו רע כפי שאף פעם לא היה מכיון ששר האוצר שלנו וראש הממשלה הם גברים. תראו מה קורה כשנותנים לגברים לנהל את המדינה....

tookmy

New member
ולמי שלא הבין- אני לא באמת

חושבת שהיות המצב גרוע או נפלא קשור למין ומיגדר של העומדים בראש , אלא לאיכויות שהם מביאים איתם, יהיו מי שיהיו.

אז עכשיו אנחנו "היהודים" של החברה

כך היה בכל מקום בו מישהו, ממעמד הנחשב נחות, התקבל ללימודים/עבודה במקומות של "נבחרי האנושות". היהודים באירופה, היו מבוזים ונחותים ומופלים, וכל יהודי שפילס דרכו למעלה, נבחן בשבעים עיניים ותמיד נשפט לחומרה. "הוא הרי יהודי, מה כבר אפשר לצפות ממנו?" כך זה עד היום בארה"ב לגבי השחורים: "הכושים הם כאלה, מה לעשות. לא אמינים". אנחנו הרי עוסקים, בעצם, בדעות קדומות.

למעלה