שווה ציור

ברור שהתחושה יכולה להשתנות אחרי שמכירים

אבל יש איזושהי משיכה גולמית אם אפשר להגיד, לפני שמכירים. אני לא יודעת בדיוק איך להסביר את זה. מעין עניין ורצון להכיר יותר טוב את הבן אדם. לא יהיה לי את זה לדוגמא עם בנות ולכן אני יודעת שזה שונה. משיכה יכולה גם להתפתח לא מיד, אני יכולה לא להימשך לבן אדם בהתחלה, ואחרי שאני מכירה אותו יותר טוב, כן להימשך. ואני יכולה להימשך לבן אדם בהתחלה ואחר כך כבר לא. אני מניחה שזה קורה גם עם משיכה מינית. הרעיון הוא שאני יכולה להימשך לבן אדם ברמה מסוימת רק ממראה.

אבל אני לא מרגישה משהו ממשי

אני רק מגלה עניין. המשיכה היא בעין לחלוטין.... היא לא גורמת לי לחשוב על: הייתי מתכרבלת איתו או כל דבר אחר. פשוט זה תופס ת'עין...

אז נראה לי שזה קצת שונה

למרות שאני לא בטוחה בדיוק איך להסביר את זה. לפעמים יש רצון לקרבה גופנית, לפעמים יש רצון לנשיקות, לפעמים זה סתם רצון לבלות זמן עם אותו בן אדם. אני לא יכולה להסביר לגמרי, אני רק יודעת שזאת תחושה שונה מאשר שאני רואה בחורה יפה או ילד/ה יפה.

אצלי ההבדל הוא רק בזה שאני יכולה למצוא את

עצמי חושבת על: שווה לבדוק את האופציה הזו. אבל זה נטו במחשבה, עוד לא מתעורר לו שום רגש. זו משיכה במובן הפיזי של המראה בלבד. ואני יכולה להתקע במבט באותה הצורה גם על בחורה או ילד יפים, רק ששם אני לא אנסה לגשש למערכת זוגית ולא ממש מזיז לי מה האופי שלהם וכו'.. אני פשוט נהנת מהמראה.

avi1283

New member
מכיר את התחושה

אני זוכר שבגיל מאוד צעיר היה לי גם את המשיכה כזאת, וזה נבע בעיקר ממראה חיצוני. היום כבר יהיה לי יותר קשה רק מהמראה להימשך וזה יהיה חייב לכלול אינטארקציה.

אבל דמי-רומנטיות לא מדברת על מראה בלבד.

ההגדרה מתייחסת לאנשים שחשים את אות הההידלקות, הפרפרים בבטן, ההתאהבות - רק לאחר היכרות מעמיקה עם האדם שמולם. ההגדרה מכירה באפשרות של עניין שכזה, התאהבות שכזו, לפני היכרות מעמיקה - אבל זה לא אומר שזה מבוסס אך ורק על מראה חיצוני. זה יכול להיות מבוסס על כל מה שאת עכשיו תיארת, למשל. יש אנשים שעד שאין להם היכרות ממש מעמיקה ומבוססת עם אדם, לא יוכלו לחוש אליו משיכה רומנטית - ואלה מזדהים כדמי-רומנטיים. שוב, אני לא חושבת שזה צריך להיות השימוש של המונח "דמי-רומנטי", כי אני חושבת שהוא מתאים הרבה יותר בתור אדם שלא חש משיכה רומנטית עד אשר הוא ביחסים מיניים עם אדם כלשהו
סתם כי זה נראה לי יותר מתאים על משקל דמי-מיני. אבל זה, להבנתי, הכוונה שקהילת AVEN מתכוונת אליה. כשאנחנו אומרים "היכרות מעמיקה", ההיפך לא אומר "מראה חיצוני ושטחי" אלא "לא היכרות מעמיקה". זה הכל.

זה יותר מידי מבלבל

משיכה מינית קל לבסס על מראה חיצוני נטו, כי זה חלק ממנה. גברים נמשכים לפלקטים!! בחייאת, איך אפשר להשוות בין גבר שמתעורר מינית מתמונה של בחורה בפרסומת שאין לו מושג אליה בגרוש אפילו לא איך קוראים לה, וכל המשיכה שלו היא ~נטו~ על המראה שלה, למשיכה/גילוי עניין באדם שאתה יודע עליו דבר או שניים שהם בסופו של דבר מה שגורם לעניין. אז נכון - זו לא הכרות מעמיקה, בטח לא כמו שאנחנו מכירים כגדולים והיום זה לא היה מספיק לי. אבל כילדה, לדעת שמישהו הוא מאמריקה והוא ספורטיבי, זה היה מאוד מושך בעיני. הנקודה היא שהמושג דמי-רומנטי כמו שהקהילה בAVEN מסבירה אותו קצת יותר מידי 'מתקטנן' לדעתי. זו בדיוק דוגמא להגדרה חסרת תוכן ומיותרת שרק יוצרת בלבול. ככה לפחות אני מרגישה.

Berethor

New member
האמת היא שמראה הוא חלק מהרבה דברים

תתכחשי לזה אם את רוצה, אבל למראה יש חלק גדול גם במשיכה/דחיה הרומנטית, לא רק המינית.

Berethor

New member
השאלה הכי חשובה לגבי דימיסקסואלים היא

האם תמשיכה המינית הם חשים כלפי אנשים שהם אוהבים(רומנטית) או רק כלפי אנשים שהם מתאהבים/מאוהבים בהם(שזה משהו דיי קצר לרוב), אני מקווה בשביל הדמי ובני זוגם שזה האפשרות הראשונה..

Berethor

New member
והיום את יודעת שטעית..../images/Emo3.gif

ההגדרה המדוייקת למה שתיארת זה א-מיני א-רומנטי. אבל כנראה שזה יותר קל מלהיות רק אחד..

Berethor

New member
עד כמה שידוע לי יש דבר כזה

קראשים למינהם, התאהביות באנשים שבקושי מכירים, "אהבה ממבט ראשון" המיתוסית וכו. אבל צריך להיות ממש רומנטיקן חסר תקנה כדי לתאהב ככה באנשים שלא מכירים ולא בקשר איתם
, מה שכן משיכה רומנטית נראה לי יותר נדיר שנמשכים לאנשים לא מוכרים ומעוניינים איתם במשהו זוגי מאשר במשיכה מינית. זה כנראה ההבדל הכי בולט בשני המשיכות, בשאר הדברים יש מקבילה רומנטית כמעט לכל דבר מיני ולהפך, כמו נגיד התאהבות מקבילה לתשוקה, רצון בדברים רומנטים מקבילים לרצון בדברים מיניים, וכו..

ברומבית

New member
באופן רשמי מצאתי מישהו (עם ו'!) ../images/Emo115.gif

[יש הרבה יותר בנות שיפות בעיני] בכל מקרה, אף אחד בשבילי לא שוה ציור, לצייר מישהו זה הרבה יותר מדי קשה בשבילי
אני "אתרגם" את השאלה ל"קיימות בעולם לפחות שתי תמונות יפות שלו" למרות שגם למי שנראה לא-מי-יודע-מה יכולות לצאת תמונות טובות (אפילו בלי עזרת פוטושופ
) - טוב, אחרי החפירונת, לפניכם הרכש החדש:
(זאת התמונה הכי מייצגת, למרות שאני מעדיפה אותו מגולח) זה קלישאתי לאהוב את המראה שלו ואני מרגישה לא בנוח
באופן כללי אני נבוכה מלאהוב מראה של גברים* , אבל אם הם 'באופן כללי' נחשבים ל'חתיכים' זה קצת יותר מביך
* אולי זה שריד מהפחד שלי מגברים כשהייתי בת 5
ולא איכפת לי גם אם אף אחד לא יראה את ההודעה הזאת

Berethor

New member
LOL מבין תנבוכות שלך

זאת נבוכות כלפי החברה ולא כלפי הגברים עצמם או עצמך נכון? כאילו שאת בתור אישה מודע שגברים מסויימים הם יפים בענייך, את חוששת שאוטומטית יחשבו שאת מאוהבת בהם וכו. אם הם בכללי נחשבים לחתיכים זה אמור להיות פחות מביך, כי ככה פחות יחשבו שזה משהו אישי, פלוס גם יותר סיכויי שיזדהו איתך, ואם הם מרגישים אותו דבר אז כבר אין לך מה להיות נבוכה כל כך. בכל אופן תמונה מוצלחת והגבר נראה טוב, ואחלה תסרוקת..XD

inbardaf

New member
האמת - שאם איך שהוא נראה בתמונה הזו

הוא בהחלט שווה ציור!
מה זה התסרוקת הזו? הוא נראה נאה מאוד וגם אני מעדיפה בלי זיפים.... ולא מזיז לי בכלל שיש לי נטייה לאהוב מראה בנאלי. בסופו של דבר אני גם ככה לא בוחרת את בני הזוג שלי על סמך זה, כך שזה כנראה מבחינתי באמת עניין של 'שווה ציור' ולא מעבר. לפעמים זה מרגיש לי כמו תכשיט יפה. קורה לפעמים שאני רואה תכשיט יפה, אבל למרות שאני חושבת שהוא מאוד יפה אני לא מרגישה צורך לקנות אותו. ואם אני כבר קונה (מסיבה לא ברורה) אני לרוב אח"כ מתחרטת, כי אני בכל מקרה לא עונדת אותו
סתם בזבוז. אני פשוט נהנת לראות דברים יפים וזהו.

למעלה