שווה פתיחה לדעתי

שחור7

New member
שווה פתיחה לדעתי

בסדר הודעה חדשה אני יודע, מותר לי מדי פעם!!!!!!!!!! אז גמרתי את דרגון בול זי, להגיד לי מזל טוב!!!!!!!!!!! אכשיו סקר: מה לדעתכם הרגע הכי עצוב בדבז? לדעתי שגוקו מתפוצץ על ידי סל, ושמקיטה מפוצץ את עצמו! נ.ב אני ב68 בדרגון בול

haunter

New member
הרגע הכי עצוב הוא כמובן

הרגע שהתוכנית התחילה, חיחי

roychu

New member
>< ההודעה של שחור ושלי הן ספוילרים

והרגע הכי עצוב זה..זה.. כל פרק 222 ;-; ועם מחשיבים את ספיישל טראנקס, הקטע שגוהן מת... ;-;

thorondor

New member
לדעתי לא.

לדעתי הפרק הכי עצוב הוא הפרק שגוקו מקריב את עצמו בשביל להציל את העולם מסל השאהיד.

URNFS

New member
מממ.../images/Emo58.gif

אני לא יודע מה איתכם,אבל מאוד ריגש אותי הקטע בבארדוק ספיישל כשהוא מדמיין את עצמו בנאמק ורואה את גוקו... וגם הקטע כשגורו מת בסאגת פריזה היה מאוד יפה,איך שרואים אותו בציור מושקע שכזה... וכמובן,בסאגת הסייאן בגרסה היפנית,הקטע שאדון רובוט מת ;-; סניף סניף (זה לא בכי,אני מסניף קוקאין להתגבר על חרדת הנטישה)

roychu

New member
;-; אדון רובוט... וההודעה שלך לא

ספויילר, כל מה ששודר בארץ כבר לא נחשב ספויילר. אולי רק הקטע על בארדוק, אבל בשביל משהו כזה לא צריך להכליל את ההודעה כספויילר אני חושב.

haunter

New member
למה בכלל

למה בכלל צנזרו באמריקה את הפרק של הרובוט הטמבל ההוא?

Piccolo

New member
הממ.. ../images/Emo58.gif

באמת שחוץ ממה שציינתי על הפרק האחרון של ג'י טי, הקטע של בארדוק היה הכי מרגש מכל מה שציינו פה..

gogeta ssj4

New member
הכי עצוב זה

באמת הקטע שגוקו מקריב את עצמו קטע מאוד מרגש שכולם צועקים גוקו אל תעשה את זה אבל גם בגי טי יש קטעים מאוד מרגשים כמו הקטע שכולם חשבו לגוקו מת ווגיטה גוהן גוטן וטראנקס יצאו להילחם בלי שנרון למרות שלא היה להם שום סיכוי

Piccolo

New member
הקטע היחיד שהכי מרגש.. ../images/Emo58.gif

בג'י טי זה פרק הסיום... יש קטעים יפים פה ושם.. אבל לא מרגשים..

Brolly

New member
הקטע הכי עצוב לדעתי...../images/Emo58.gif

הוא כל הפרק שספופוב'יץ' מכסח לוידל את הצורה כשהוא נתן לה את הברכיה בפנים זה כבר היה השיא ;-;

URNFS

New member
דווקא... ../images/Emo58.gif

הקטע שהיא חשבה שהיא הרגה אותו היה קטע טוב.

Hegze

New member
../images/Emo45.gif

אבל קטע מגניב עם התגובה של טראנקס

נאחסית

New member
לאאא מסכןןן

הוא בכה וצעק והכה בחזקה את האדמהההה!!! כן, זה היה בהחלט הקטע הכי עצוב לדעתי

Linkey-Whinkey

New member
לדעתי

בסרט השישי, כש1000 קולרים סוגרים על גוקו ווג'י ויש שיחה: "It was nice knowing you Vegeta" "Oh, Shut up" קטע מרגש בהחלט, לא?

Linkey-Whinkey

New member
ובאמת? ../images/Emo58.gif

סאגת סל. כשאנדרואיד 16, שנשאר ממנו רק ראש, מבקש מהרקיול שייקח אותו לגוהאן, ואז מדבר איתו וסל דורך לו על הראש... אהבתי את הגולם הג'ינג'י הזה

למעלה