שווה לקרא!

AYELET1

New member
שווה לקרא!

נערה לקויית למידה כותבת באחד הפורומים, על היום הראשון ללימודים . לקרא ולהצבט בלב...

shy-1

New member
אכן, אני מחזיק לה אצבעות שתצליח ../images/Emo39.gif

bimbo.

New member
הלוואי ויהיה לה כוח להמשיך ../images/Emo39.gif

ושתצליח.

גליה12

New member
כאמא לילד לקוי למידה

אני נתקלת ביאוש, בדמעות, בחוסר האונים ובהרמה היידיים- יום יום- שנה שנה-אותה נערה נמצאת בבית ספר שהוא "חממה" ילד בבית ספר אחר- הולך לאיבוד- המערכת מעדיפה לא להשקיע, לא להתאמץ, ומקוה שבסוף הילדים "יתגברו" על הקושי- יש לי חדשות בשביל כולם- הם לא מתגברים- הם פשוט מתאדים מהמערכת.

שרה נ

New member
האם אי אפשר קצת לעשות להם את הבית

ספר ל"חממה" החיים במילא לא קלים.. האם אי אפשר לבקש מהנהלת בית הספר לבא לקראתכם ??

גליה13

New member
לבקש... בודאי שאפשר

ואז תשמעי תשובות שתצלנה אוזנייך יתחילו כמובן בתקציב וימשיכו בשיטה ומהר מאד יעברו להאשים אותך שבעצם את הורה בעייתי... ושאולי בכלל הצרות התחילו איתך

שרה נ

New member
כל כך חבל.. ../images/Emo10.gif

על זה דברתי עם איילת.. דווקא בגיל הרך יש כל כך הרבה מסגרות ואחטרנטבות (חלקן יקרות יותר חלקן יקרות פחות).. וכשמגיעים לבית ספר יוק - "זורקים את ההורים לכלבים".. וסליחה על ההמלצה יש בוואלה פורום חדש בנושא הורים לילדים עם צרכים מיוחדים.. אולי אם יתארגנו הרבה הורים מול הממסד נוכל להשפיע.... האם פעילויות במתנ"ס לא יכולים לעזור ??

שרה נ

New member
כל כך חבל.. ../images/Emo10.gif

על זה דברתי עם איילת.. דווקא בגיל הרך יש כל כך הרבה מסגרות ואחטרנטבות (חלקן יקרות יותר חלקן יקרות פחות).. וכשמגיעים לבית ספר יוק - "זורקים את ההורים לכלבים".. וסליחה על ההמלצה יש בוואלה פורום חדש בנושא הורים לילדים עם צרכים מיוחדים.. אולי אם יתארגנו הרבה הורים מול הממסד נוכל להשפיע.... האם פעילויות במתנ"ס לא יכולים לעזור ??

למעלה