שווה הצצה

Yaniv-DC

New member
שווה הצצה

ולא, כאן אין כוונתי לטוקיו מתקלח (עם מקסימוש, כמובן!) שגם זה שווה הצצה, אלא לכמה אתרים חביבים שהעלתי בחכתי. סינמה עכשיו - אתר המשדר (באופן חוקי) סרטים באורך מלא באינטרנט. ניתן אף להוריד ולצרוב לדיסק. כואב לי הראש! - האתר שמיועד לענבלי ולי, ובטח לכל אחד אחר מכם שחווה אי פעם בחייו כאב ראש. בהצלחה! נוסטלגיה- אהבתם את "משימה בלתי אפשרית"? "האסיר" עםנאמבר טו הבלתי נשכח? זה האתר בשבילכם. אחחח... אשת חייל כפנטזיה מינית... הרבה לפני שחשבנו ש... דירה להשכיר - אתר להשכרת דירות בארה"ב. יש אפילו באנר בעברית... ואם תכנסו דווקא לעמוד הבית, יש שם גם למכירה, משכנתאות, וכו´. פרה עיוורת - איזה כיף זה להקליד בלי להרוס את הצוואר, יעני... הקלדה עיוורת... באתר הזה תוכלו ללמוד לעשות זאת. הנאה צרופה לכולם, יניב

inbale

New member
יניבוש

מיום ליום אני מגלה דברים מוזרים יותר ויותר עליך....אתה נגעל מציצים...ומקליד עם הצוואר???????? וואייי....תלמד אותי להקליד עם הצוואר? (אני תופסת מחסה עכשיו כי ימבה קוצים עומדים לעוף עליי...)

Yaniv-DC

New member
תגידי לי

טוב, מחקתי את השורה הראשונה כדי שלא תמשיכי לשלוח לי מסרים אובדניים במסנג´ר
לא מקלידים עם הצוואר, אבל כן מכופפים אותו על מנת להסתכל על האותיות. מה שגורם לשחיקה בחוליות ובסחוס, ועושה כואב. בתור אחות את אמורה לדעת את זה
בשנית. ובגלל היחס הלא יפה, אני לא מרשה לך להעזר באתר של הכאבי ראש
בשלישית.
פעם רביעית ואחרונה. לילה טוב.

inbale

New member
חס וחלילה יניבוש

יחס לא יפה??????? מי???? למה???? איפה????? הכל בהומור חומד..מה קרה העייפות מחקה לך את ההומור? קבל ממני
והתנצלות כנה.

למעלה