שוודית בברליץ

eladbe1

New member
שוודית בברליץ

ערכתי בירור בברליץ חיפה לגבי לימוד שוודית, יש שני מסלולים: מסלול יחיד של 48 שעות, ללא הגבלת זמן - במחיר הוא בסביבות 11000 שח. מסלול של שני תלמידים, 54 שעות ללא הגבלת זמן - בסביבות 5100 שח לכל אחד. ניתן לחלק ל-6 תשלומים ללא ריבית. אם משיהו מעוניין ללמוד באיזור חיפה, נא לשרשר. תודה

M o t t i

New member
המחירים די מופקעים

עדיף לך לחפש מורה פרטי בפחות כסף, יש את מורה פרטי שלעתים כותב כאן בפורום, הוא לא מהאזור שלך אבל בכל זאת אפשר לנסות...או שתנסה לחפש מורה פרטי לשבדית מהאזור שלך... בקשר למסלול לשני אנשים זה משתלם יותר, השאלה היא האם זה מתאים לך? (לפעמים אתה נאלץ להאיט את הקצב שלך בגלל אדם השני או שהוא מתקדם בקצב מהיר יותר ואתה תתזקק להיצמד לקצב שלו...

הילהל

New member
אנחנו רוצים ללמוד

כי לאיש יש אזרחות שבדית, ואולי יום אחד נחליט שבא לנו לבדוק את החיים שם לתקופה מסוימת, אז כדאי להצטייד בידיעת השפה (האיש לא יודע כמעט אף מילה,הוא יליד ישראל).

nagelron

New member
לא עדיף ללמוד בשוודיה?

אם וכאשר תרצו לעבור לשוודיה, תוכלו ללמוד כמה חודשים אינטנסיביים באולפן שכמובן יהיה יותר אפקטיבי וגם לא יעלה לכם גרוש.

הילהל

New member
עדיף להגיע קצת מוכנים

בעיקר כשאנחנו כבר חא ילדים - וצריך לעבוד וצריך לחשוב על התאקלמות נוחה וקלה ככל האפשר של הילדים. לא שזה משהו שאני חושבת שיקרה בהכרח, אבל אם אם אם - אז כדאי להיות מוכנים. זה תמיד מקל על ההקלטות.

davgrun

New member
הצעתי שיעורים

גם בכיתה במחיר די זול וגם פרטי אבל...

הילהל

New member
אבל רחוק לנו...

מה לעשות. אני לא נוהגת וזו בעיה (ולא רק מבחינת שיעורי שבדית, זה מהבעיות היותר קטנות שנגרמות לי).

davgrun

New member
הממ, נחשוב על פיתרון אחרי נסיעתך

שאת חוזרת משבדיה, אולי החשק ללמוד ייגבר שם

p i n g o

New member
רחובות לא כל כך רחוק מרעננה

כחצי שעת נסיעה, אם גהה לא פקוק. בכל מקרה, אפילו אם תשלמי על נסיעות אני לא חושב שיהיה יותר יקר מההצעה המופקעת של ברליץ. זאת דעתי לפחות ואני מדבר על ההצעה של דוד ללמד כיתה של חמישה אנשים, אני לא יודע כמה הוא לוקח על שיעור פרטי+נסיעות, וחוצמזה אני בטוח שיש עוד לא מעט מורים פרטיים טובים לשוודית. כדאי לך לברר לפני שממהרים לפתוח את פנקס הצ'קים..

M o t t i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה