שוד ושבר

שוד ושבר../images/Emo5.gif

לא יודעת אם זה משהו שנכתב בהורסקופ, ליקוי החמה או סתם חוסר מזל אבל האסונות הגדולים והשברונות הקטנים שמסתובבים באוויר, באדמה או במפולות הבוץ בכזאת סמיכות מביאים מין תחושה כזאת של קץ הימים. אפילו בדלת אמותנו (טוב יש לי קצת יותר) התנור סיים קריירה מפוארת, המגהץ נפל, התרסק על הרצפה ויום לאחר שהורכב נפל בשנית ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו . זוג משקפיים שנשבר ותוקן - נשבר שוב, לאחר כמה שעות במקום אחר לחלוטין, כמה בתי מנורה נשרפו והקפיצו את הפקקים בבית....בקיצור-ששון ושמחה. אם זה היה רק אצלנו בבית-ניחא, אבל אני שומעת יותר מדי סיפורים דומים לאחרונה.... המממ...מצד שני, בחנויות "קנה ובנה" מתפרנסים מאיתנו לא רע לאחרונה. מסתבר שכל צרה של מישהו היא הזדמנות למישהו אחר (ע"ע עורכי דין). טוב, מישהו יכול להגיד לי מתי כל זה יגמר

גלי10

New member
מחייכת מתחת ל../images/Emo69.gif

מרפי בנזונה , מוכר וחביב (NOT)

קזה1

New member
שכל האסונות יתחילו ויגמרו

בטיולים וקניות ברשתות הקנה ובנה - קניתי
לא מעבר לזה.

לפני כמה חודשים....

גם אצלי נישברו כלים ללא הרף... וזה לא שאין לי ניסיון בשטיפת כלים... ועדיין כל הזמן נישבר כאילו אני מתלמדת בשטיפת כלים. אז אמרו לי שזה עודף אנרגיות בגוף/בבית וחייבים להוציא אותם... להבדיל - לא להרגיע במדיטציה אלה ממש להוציא... בספורט... יש כאלה שיאמרו להתגלגל בחול ולצרוח... אז יצאתי לטיולי טבע עם הליכה... לים לצרוח... כל מה שתרגישי שמתאים לך. כמובן שמה שכתבתי זו רק ראיה/עצה נוספת, לא משהו מדעי. תנסי - להזיק זה לא מזיק בהצלחה טליה

זה ממש לא מצחיק

בערב שני של ראש השנה שתי מראות תוך 2 דקות רצו ליפול ונתפסו על הקצה איך להסביר לא יודעת מה שבטוח פעם היה איזה גועל ששבר אחת לקחו 7 שנים עד שזה עבר

amitshein

New member
פתאום לפני יום כיפור...

כולן נזכרות ב"גועל"??? אני כבר לא אומר על זה כלום
אחרי שאתמול חטפתי על הראש
מקווה שתשכחוי את הגועל שלך (ושסופי את שלה) ושיהיה לכן רק טוב (בלי להזכיר אותו כל פעם)

לא יודעת להגיד לך

מתי זה ייגמר אבל מה שבטוח - אני לא מגיעה עד שהכל עובר. רק חסר לי איזה כיסא שבור או קפה מלוח

למעלה