שודרה באם.טי.וי שודרה בערוץ תוכנית על הלהקה. מישהו יודע מתי היא תשודר שוב?
א אופטלגין New member 10/10/01 #1 שודרה באם.טי.וי שודרה בערוץ תוכנית על הלהקה. מישהו יודע מתי היא תשודר שוב?
E einzuc New member 10/10/01 #2 וואי... ראיתי את התוכנית הזאת בערך 8 פעמים. אני מניחה שישדרו את זה עוד הרבה ביחוד שזה חודש רוקטובר באמ טי וי... -עינת-
וואי... ראיתי את התוכנית הזאת בערך 8 פעמים. אני מניחה שישדרו את זה עוד הרבה ביחוד שזה חודש רוקטובר באמ טי וי... -עינת-
R Ran-182 New member 10/10/01 #3 למה אתה מתכוון? לתוכנית בא מראים איך בלינק הכינו את הקליפ All the small things או לתוכנית שבא כמה חבר´ה ניסו להיות כמו בלינק?
למה אתה מתכוון? לתוכנית בא מראים איך בלינק הכינו את הקליפ All the small things או לתוכנית שבא כמה חבר´ה ניסו להיות כמו בלינק?
א אופטלגין New member 10/10/01 #4 לא זה ולא זה. תוכנית על איך התחילה הלהקה או משהו כזה. הדלקתי בדיוק בסוף.
R Ran-182 New member 11/10/01 #5 אה.. נו... ביוגרפיה שמידי פעם מראים את אחד מהלהקה יושב ומאחורה רקע שחור ואומר משהו. ראיתי את זה. יש את זה על הרבה כוכבים. אל תידאג, זה יופיע שוב, תבדוק באתר של MTV את הלוח תוכניות.
אה.. נו... ביוגרפיה שמידי פעם מראים את אחד מהלהקה יושב ומאחורה רקע שחור ואומר משהו. ראיתי את זה. יש את זה על הרבה כוכבים. אל תידאג, זה יופיע שוב, תבדוק באתר של MTV את הלוח תוכניות.
N Nookie^^ New member 11/10/01 #6 אתה מתכוון ל Video Diary of Blink 182 ?? אני ראיתי את זה רק פעם אחת....