שודדים מגעילים

אורמור

New member
שודדים מגעילים

כשמקבלים את המייל הזה שמסתובב בתפוצת נאט"ו ומזהיר את הנהגים משודדים שפותחים את הדלת בצד הנוסע וחוטפים תיק בחצי שנייה אז אנחנו קוראים, נדים בראש, מצקצקים בלשון, אולי מעבירים הלאה ותוך זמן קצר שוכחים... הרי רובנו שורדים בעיקר בגלל התחושה ש"לי זה לא יקרה".... אז מייל זה דבר אחד וכששודדים את הגיסה שלכם ככה-זה דבר אחד והיא נשדדה... חלאת האדם פשוט פתח את הדלת, הכניס ראש, העיף מבט לקח את התיק שהיה מונח על מושב הנוסע וברח ברכב שממנו יצא ושאתו איגף אותה שנייה קודם. היא קפאה וצרחה געוואלט!!! יחד עם התיק מוונציה וכל עולמה שהיה שם במסמכים הוא לקח ממנה עוד חתיכה של ביטחון, של אמון ושל שקט נפשי. היא הקלידה בקאר פון את מספר הרכב אבל כצפוי הוא היה גנוב... זה קורה וזה קורה הרבה אם הכפתור שם היה סגור זה לא היה קורה אני כבר מקפידה יותר ממליצה גם לכם אור

לנו הישראלים יש מנהג מגונה

לקרוא את הכתובת שעל הקיר רק אחרי שנפלנו בעצמנו בפח. לי היה מקרה דומה לפני כשנה. חזרתי לרכב שחנה בחניון ומצאתי שגלגל אחד מפונצ'ר. מיד שקעתי כולי בתהליך התיקון המיגע וכשסיימתי גיליתי שתיקי, שהונח קודם לכן על המושב הקידמי, נעלם. מה שמרגיז בכל העיניין הוא שזה קרה באותו מקום ובאותו חודש לשני אנשים אחרים שאני מכירה ולמרות זאת לא נזהרתי ונפלתי בפח בדיוק באותה צורה. מיותר לציין שהיום אני נזהרת שזה לא יקרה שוב.

אטיוד5

Active member
תיראי, ...

אם זה לא התרגיל הזה אז זה תרגיל אחר. אי אפשר להזהר מספיק. רק החמרה בענישה, אינני רואה שום מוצא אחר.

bulb

New member
תמיד, אבל תמיד נועל את הדלתות ברגע שהתמקמתי

ברכב. זה הפך לטבע שני עם החגירה והדלקת האורות כל השנה. בפונטיאק שהיתה לי (יופי, עכשיו אני מקוטלג כטיפוס מפוקפק) היתה נעילה דלתות אוטומטית ברגע השילוב ל-D. תנחומי והעיקר שהיא לא נפגעה פיזית.

למעלה