שוב שוב לא שודר פרק?
ח חסויH New member 9/12/04 #3 בכלל בכלל לא ידעתי שיש פגרה.... ואני לא אמורה לקרא את כל ההודעות בפורום לפני שאני מפרסמת שאלה... קראתי רק את ההודעות הראשיות ולא היה שום דבר מנידון... וזה ממש מוזר כל הקטע של הפגרה הזאת באמצע העונה...
בכלל בכלל לא ידעתי שיש פגרה.... ואני לא אמורה לקרא את כל ההודעות בפורום לפני שאני מפרסמת שאלה... קראתי רק את ההודעות הראשיות ולא היה שום דבר מנידון... וזה ממש מוזר כל הקטע של הפגרה הזאת באמצע העונה...
B bless you my dear New member 9/12/04 #4 הממ. סורי על השאלה המפגרת.. אבל מה זה לעזאזל פגרה?? ומזה הפרק שישודר ב1/25? בערוץ 10? מההה? לא הבנתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
הממ. סורי על השאלה המפגרת.. אבל מה זה לעזאזל פגרה?? ומזה הפרק שישודר ב1/25? בערוץ 10? מההה? לא הבנתי כלום. מישהו יכול בבקשה לעזור לי?
G gilmorefreak New member 9/12/04 #5 פגרה זאת הפסקה../images/Emo9.gif ואנחנו מדברים כרגע על פרקי העונה החמישית שמשודרים בארה"ב... בערוץ 10 יחלו שידורי העונה הרביעית בערך בעוד חודש, אין תאריך שידור עדיין.. מקווה שעזרתי!
פגרה זאת הפסקה../images/Emo9.gif ואנחנו מדברים כרגע על פרקי העונה החמישית שמשודרים בארה"ב... בערוץ 10 יחלו שידורי העונה הרביעית בערך בעוד חודש, אין תאריך שידור עדיין.. מקווה שעזרתי!