שוב-

AeroSlash

New member
ייייייייייייייייאאאאאאאנננננננההההה

תפוז הבני זונות כל היום לא נתנו לי להיכנס עם הכינוי שלי אז עכשיו שהצלחתי רצתי במהירות האור להפיג לך את השיעמום!!! יאנה!!!!!!!!! אני
אותך!! אל תיהיהי משועממת!! אלצ'קה פה בשביל להפיג את שיעמום יום כיפור.. לפני בדיוק 5 דקות גם אני הייתי משועממת למוות ומדוכאת אבל מישהו מופלא הפיג לי את זה ועכשיו אני הולכת להפיג לך את השיעמום חומר :]]]]]]]]]

AeroSlash

New member
*חומד =]]]]]]]

וכן אני שמה לב ששוב אני חוזרת על השורש להפיג

l1zard

New member
:]

אלצ'קה!!!!!!!!!!!!!!! איך אני מתה עליך!!!
ועוד
והינה עוד אחת
ועוד
.. טוב אני ארגיע :/ בע בע בע.. אני שונאת את יום כיפור! מרוב שיעמום התחלתי לצלם את עצמי!!!! וזה משו מאוד מאוד מאוד מיוחד.. כי אני שונאת להצתלם! גרררררררר...... התמונה הכי טובה שיצאה היא התמונה של הקופסא של מלבורו לייטס... גרררררררררר.. גועל נפש!!!!!!!!!!!! וכן אני חומר..

AeroSlash

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

גם אני חולה עלייך רק תפסיקי לעשן כבר...

bariska

New member
חחחחחחחחח

יאללה תפסיקי לעשן לא חבל על הבריאות והכסף

the freaky girl

New member
../images/Emo41.gif לרוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בגלל שתפוז הם @#%@#$%@#$%@#$% אני מפרסמת את זה פה.. הנה.. :[

eMiFrEaK

New member
חזרתיייייי..

היה לי צום כל כך קלללללללללללללללל.......... עדיין לא יצא לי לאכלו בכלל.. חחחחחחחחחחחחחחח היה פשוט מעולה... והצלחתי!! בלי טיוי ובלי מחשב ובלי כלום!!! כל הכבוד לי

s h u r i k

New member
נו... לא פיקפקתי לרגע שאת תצליחי

את הרי אחותי..... אני כל כך גאה בך אבל הרבה יותר אוהב אותך

Zot ani 1

New member
באמת כל הכבוד....:)))

גם לי היה צום קל.... יכולתי לא לאכול עוד אפילו... גם ככה אכלתי רק ב 7 כי רק אז חזרתי מבית הכנסת....:)

למעלה