שוב

Aberforth

New member
זה לא פשוט.

אני לא הייתי בזוגיות כבר חצי שנה ולמרות שאני מאוד אופטימי מטבעי, זה לא מעיד על מספר ההצלחות שהיו לי, וזה לא שאני לא מנסה.

- הנה דוגמה: לאחרונה הייתי צריך לבקר בבית חולים מספר פעמים (לבקר את אחותי שלומדת סיעוד), ובכל פעם שהייתי שם, הייתי צריך לעבור בקניון המקומי, שם עובדת מישהי בארומה והיא נראית כמו נערת חלומותיי. העניין הוא שכל פעם ניסיתי להביא את עצמי להתחיל איתה ובכל פעם התביישתי. אז בפעם האחרונה שהייתי שם, אגרתי אומץ, ניגשתי אליה, הצגתי את עצמי, ואמרתי לה שאשמח להזמין אותה לכוס קפה, אבל מחוץ לארומה (כסוג של בדיחה). היא הסתכלה עלי, אני הסתכלתי עליה, היא הסתכלה עלי שוב, ואז היא אמרה לי שהיא בת 16 (אני בן 30).

- דוגמה אחרת: למדתי עם מישהי קרוב לשלוש שנים. אני מאוד קשור אליה. יש לנו הרבה תחומים משותפים ובכל פעם שאני אומר לה שהיא חשובה לי, היא אומרת לי שהיא אוהבת אותי. יום אחד יצאנו לבלות בתור ידידים וניסיתי לנשק אותה, אבל היא לא רצתה והיא טענה שהיא רוצה רק אנשים מה"קליקה שלה" (כאלה שמעשנים סמים, שותים אלכוהול ומבזבזים את החיים שלהם ב"לבלות").

- דוגמה אחרת: כתבתי פה בפורום מספר פניות נרגשות לקבלת מענה מנשים. ישבתי על המכתבים שלי לא מעט זמן, צירפתי תמונות, הבעתי את מלוא הכנות שלי, וקיוויתי שמישהי תענה בחזרה. זה לא קרה.

אז אתה יכול להבין מכל מה שפירטתי שזה לא קל למצוא זוגיות, גם אם מדובר ב-להתחיל עם מישהי ברחוב, גם אם זה לנסות להפוך קשר קיים לרומנטי, וגם אם זה בפורום הזה. אבל אני לא חושב להתייאש וגם אתה לא צריך לאבד תקווה.

שKקירה

New member
הדסה עין כרם

אפפעם לא שמתי לב לעובדות בארומה. .
אבל שמתי לב לכל מיני אחרים...

שKקירה

New member
אנ'לא בעניין של בנות

האמת גם לא בעניין של אפאחד מהעובדים שם .. אני הכי בעניין הקפה והשוקלד.

FineSilverMan

New member
בכל מקום בו היא נמצאת

כאן, בפייסבוק, באתרי הכרויות, בצ'טים
בפארק, בפאב, באצטדיון כדורגל, בסופר...
השמיים הם הגבול.

למעלה