שוב

שוב

בין השעות החולפות בין שינויי העונות תמיד נותרות בי עבורך אותן תחושות נפלאות גם אם חורף או סתיו פריחת ההדר או פריחת החצב תמיד מפעפע אותו נחל, זה שהיה תקופה ארוכה אכזב הער בי תחושות נושנות הצת בי לבלוב ופריחות קדומות הן בכוחה של מילה - להקיץ ולעורר מיני עולמות אור פנס באותו הרחוב עומד מיותם מעלה טחב ואזוב חבק אותי, חבק כמו פעם - הצת בי זכרונות הטוב

חברה ממש אוצר

שולחת בך את קרני האושר נוסכת בך את הרוגע והשלוה היי שקטה ילדונת את לא לבד כאן אהובה שולחת לך חיבוק מדבר נוסכת בך את תחושת השקט היי רגועה ילדונת, אני תמיד כאן לצידך - תמיד בסביבה גם אם אלפי קילומטרים יפרידו תמיד תחושי בי למולך, הביטי במראה ילדונת, אני ממש לצידך...

ילדונת ממתינה......./images/Emo99.gif

אל תבכי ילדה
ואל תהיי עצובה תמיד תמיד קרוב לצידך גם אם לא ממש פיזית על ידך ועוד אגיע ואותך אפתיע ודעי ילדה את לא סתם מחכה בינתיים רוצה לשלוח לך מקדמה מה את רוצה? שיר, סיפור או אגדה? בנוסף אותך לשמח שולח לך פרח
ובתוך קופסא קטנה הכנסתי
את כל אהבתי
וכאשר ניפגש אתן לך מה שיש אז חכי לי ילדה כי אגיע במהרה כאשר תסתיים המשימה

RUTYAN

New member
נערת הגלגל ברוכה הבאה למשפחתי

הסודית, את כותבת מאוד יפה, אני מאוד מתענגת מכתיבה שלך. רותי

ישRאל

New member
רותיייייייייייייייייייייי../images/Emo24.gif

איפה את נשמה,,,,,,

משהו חדש...

לא אצית בך זכרונות אלא אציף אותך במילים מרגשות לא אעיר נשכחות אלא אשלח ברכות ולא אפריח חלומות אלא רק חיבוקים ונשיקות.

את אלופה

זה כוחה של מילה שמרטיט בי מיתר * זה כוחה של מילה שמציף בי זכרונות העבר זו עוצמתה של מילה גם אם נאמרת גם אם כתובה כשאות אל אות חוברת והנפש מרגשת יצא לי.

ישRאל

New member
נערת הגלגל,,,,

נערת גלגל היגיעה ושפע של מילים בפיה מליאת חיוכים ועל כולנו זורקת שבחים,,,, זהו החלטתי שאני מתאמן חבריה,,,, הלואי שיבואו עוד כמוך נערה,,,

../images/Emo9.gif

מסמיקה במבוכה אך הזכות שמורה לברבורה האלופה יש מקום להודעה נפרדת ותשואות עבורה. ושוב, תודה

אפשר עוד?

כשנוגעות בי - המילים שלך מתנגנת בי המנגינה המוצאת בי את הנקודה הנכונה מלבלבות בי את התכונה מרעידות בי כל תקוה מחממות בי כל פינה ריקה ודהויה פותחות עוד חלון ותקוה נושנה כשפוגשות בי המילים כך באמצע החיים בין מחוייבויות מחשבות ושאר מהוויים אני רואה דמותך בין צללים נסתרים וכולי מזומנה מחכה לאותו הרגע שיחברו מילים ודמות שתצא מבין צללים חרישיים

למעלה