שוב ...

sidoni

New member
שוב ...

מצאנו גורת חתלתולים ולא תאמינו מישהו זרק אותה על כביש 4 , הפיצפונת הזו ככל הנראה בת 3 שבועות עם עיניים סגורות מודלקות הסתובבה לה בין המכוניות התנועה סואנת ...לא מבין אנשים ...אף אחד לא עוצר .(היא אצלינו כבר שבוע ) אז עצרנו כמעט נכנס בי מאחורה איזה ערס ( חמוד ...חבל שלא ננכנס בסוף) וזהוא הקטנטונת אצלינו היא כבר למדה לעשות בארגז ...אנחנו עדין מניקים ממש בובילינה . אז לי יש כבר 3 קבועות וכלבתא אחת , כ"א והסיפור שלה וזוגי ואני נשמח למסור אותה לבית גאה שיהיה מאושר לאמצה ...מכל הלב כמובן.

בופיק

New member
אתה בטוח שאתה לא ממגנט אותם?

אבל תכלס אני יכולה להבין את הכעס על האדישות של אנשים כלפי בעלי חיים... אותי זה יכול לשגע בדיוק כמוך.... בדיוק השבוע חשבתי שבסיום הלימודים שלי אני אלך ללמוד תרפיה בעזרת בעלי חיים ואז יהיה לי בבית מלא חיות ואף אחד לא יוכל להגיד לי כלום:) בנתיים נראה לי שגם אתה יכול לפתוח איזה פארק חיות בבית שלך....בקצב הזה תצטרך לבנות עוד חדר:) מקווה שתמצא שתצליח למצוא לה בית, בכל מקרה גם אני יעשה ברורים עם חברים... בופיק

sidoni

New member
בופיק יקרתי

מה שלומך יקרה ? אני לא ממגנט אותם העיניים שלי פתוחות ולכן אני רואה אותם ...הלב שלי פתוח ולכן אני מקבל אותם אלי עושה את המקסימום ומנסה למצא להם בתים. אני למדתיזאוטרפיה - טיפול בעזרת בעלי חיים , אם את רוצה מידע אשמח. חג שמח מאוד.

בופיק

New member
סידוני יקירי...

שלומי טוב, מתכוננת בימים אלו למסע אופניים מצדיעים ברכיבה... שמעת על זה? זה נשמע משהו ממש חוויתי..... יש לך לב
ענק אין ספק!!! איפה למדת את הזיאוטרפיה? אני ראיתי שיש באורנים קורס של פעמיים בשבוע.... שזה הכי צפון שיש!! ומבחינתי כמה שיותר צפון יותר טוב! הקורס תורם? עוזר? הוא נותן משהו לעתיד או סתם לכייף? אתה עובד בזה? עשית משהו עם הקורס הזה? אם אני אתחיל את הקורס אז כבר יהיה לי תואר בחינוך מיוחד ואני חושבת שהשילוב בניהם יכול להיות מעולה לא? תודה על הכל ... חג חירות שמח. חיבוק בופיק

למעלה