שוב GTA3

על האש

New member
שוב GTA3

לגבי המשימה של טוני שיש לחסל את חבריי המאפייה שנוסעים במשאיות ויש לחסל אותם בעזרת רימונים איך אפשר לחסל אותם?. את המשאיות אי אפשר לעצור וניסיתי אני יודע שניסיתי ושאני יוצא מהרכב ומשליך רימון בעזרת כפתור העיגול אני משתדל כמה שיותר רחוק המשאיות עדיין מצליחות להמלט. יש שיטה טובה יותר?. ולגבי המשימה שעונים לטלפון ואמורים להתחרות במרוץ המכוניות מה המטרה במרוץ להגיע ראשונים? אוו להספיכ לעסור בכול הכיפות הסגולות המסומנות במפה?

XcalibEr

New member
תחכה שיעצרו ברמזורים

סע אחריהם, שמור מרחק, כאשר אתה רואה שהמסעית עוצרת ברמזור, רד מהאוטו וזרוק רימונים. אל תשכח , לפני שאתה נכנס לאוטו, תעביר את הדמות, למצב של רימונים, בכדי שתהיה מוכן. בהצלחה. יוסי

XcalibEr

New member
אם סתם בא לך להתחרע עליהם

תשתמש בצ´יט ב אקשן ריפליי, תבחר את כל סוגי הנשק, ותרים אותם עם RPG. תאמין לי, לפעמים זה תענוג. איך שהם מתפרקים.

zvikel

New member
שיטה הרבה יותר קלה

אני לא יודע אם שמת לב אבל המשאיות מתחילות לברוח ממך רק אחרי שאתה מתנגש בהן אז פשוט אל תתנגש בהן סע לידן צא מהאוטו שלך כנס למשאית כשאתה נוהג במשאית אני בטוח שתמא דרך יפה להיפטר ממנה (הן כן מתפוצצות אחרי התעללות קלה, או שפשוט תחנה ליד המים צא מהרכב ועם רכב אחר תדרדר את המשאית למים) חכה שתגיע לעיר השלישית , ני רק בהתחלה שלה וכל משימה זה ממש סיפור לעומת מה שקורה בהתחלה

על האש

New member
תודה רבה...

על כול העזרה אתם באמת עוזרים לי... טוב שאתם כאן :) ומה לגביי המרוץ שדיברתי עליו?!

גיא טל

New member
עוד שיטה דומה...

זה אולי יהיה לך די קשה לפרוץ למכוניות שלהם כי הם ממש "מעוצבנים" וכל פעם שתנסו לחסום אותם עם האוטו שלך הם יברחו... אני ממליץ לך לגנוב משאית גדולה או אוטו חזק (למשל patriot), ולהיתקע בהם מלא עד שהם יתהפכו/ישרפו. פה יש את הסיכון שמשטרה תרדוף אחריך כי אתה בטח תדרוס קצת אנשים במרדף הזה, אבל שמע, כמו שצבי אמר- המשימות בעיר הראשונה ממש קלות יחסית ולכן אם תרדוף אחריך גם משטרה זה יוסיף לכיף שלך. גיא

למעלה