שוב תשובה שלילית....

מצב
הנושא נעול.
שוב תשובה שלילית....

שוב תשובה שלילית....
אחרי כל כך הרבה ציפיות אולי יותר מידי.... תשובה שלילית מעגל הקסמים הזה של הלחץ... אני חייבת לשבור אותו, לחפש דרכים להרגעה שלא נדבר על הכסף שנשפך כאן... שלא מוסיף לעניין... תודה על האיחולים מקווה לגייס כוחות

סביון1

New member
מצטערת ומאוכזבת איתך

שוב תשובה שלילית....
אחרי כל כך הרבה ציפיות אולי יותר מידי.... תשובה שלילית מעגל הקסמים הזה של הלחץ... אני חייבת לשבור אותו, לחפש דרכים להרגעה שלא נדבר על הכסף שנשפך כאן... שלא מוסיף לעניין... תודה על האיחולים מקווה לגייס כוחות
מצטערת ומאוכזבת איתך
את מאד צודקת לגבי הלחץ. אסור להכנע ללחץ כי זה הורס לנו את החיים. אני חושבת שעצם המודעות שלך לבעיה והרצון לשבור את מעגל הקסמים הזה, זה כבר חצי הדרך לפתרון. אין לי פתרונות פשוטים בשבילך. מה גם שאצל כל אחד עובד משהו אחר. בזמנו עברתי סדנא בתל השומר שמיועדת לנשים בטיפולי פוריות. אחד הנושאים המרכזיים שהסדנא התמודדה איתו, בכל מיני שיטות, היה הלחץ. הם הציעו דרכים כמו: הרפיה, יוגה, דמיון מודרך, נשימות עמוקות, להתבטא ולפרוק מתחים ורגשות שליליים בכתיבה ועוד. אני אישית מוצאת שאצלי מה שעובד זה אי פיתוח ציפיות. אני עובדת על עצמי כל הזמן, לא רק ב"שנים עשר הימים הנוראים", שלא לפתח ציפיות וכך לא להכנס ללחץ ולא להתאכזב. זה קשה. יש כאן גם סתירה מסוימת כי ללא ציפיות קשה למצוא מוטיבציה לבצע את הטיפולים וכל מה שמסביב. אבל אצלי זה עובד הכי טוב. לילה טוב, אני בטוחה שהכוחות יימצאו בבוא העת. סביון

נטאשה

New member
נורא מצטערת בובה

שוב תשובה שלילית....
נורא מצטערת בובה
כמו שכתבתי בשירשור שלי הנדנדה הזאת קשה מאוד, פעם למעלה ופעם למטה והפער עצום ונורא מקווה שתמצאי את עצמך שוב למעלה ובקרוב מאוד. מנסיון גיליתי שהכוחות מגיעים דיי מהר והלחץ משתחרר ונאגר מחדש. לי למשל מאוד עוזר רסקיו, תנסי, ואולי גם דיקור סיני אם תרצי המלצות, אשמח לתת.

אריאלה22

New member
../images/Emo10.gif מצטערת לשמוע

שוב תשובה שלילית....
מצטערת לשמוע
הלחץ הוא חלק בלתי נפרד מהתהליך מאחר שכרוכים בו כל כך הרבה משאבים פיזיים, נפשיים, כספיים וכו' והלוואי שהיה כפתור שאפשר היה ללחוץ עליו ולנטרל בבת אחת את הכל... מקווה שתגייסי כוחות במהרה לטיפול הבא ותזכרי שתמיד תוכלי למצוא כאן אזניים קשובות ללחצים שלך. בהצלחה

ayoosh

New member
צר לי...

שוב תשובה שלילית....
צר לי...
באיך שכתבת את הדברים ממש הרגשתי את מעגל הקסמים הזה... מקווה שבקרוב תפרצי אותו- עם כוחות מחודשים, וכן- כמובן עם הכסף שהוא נושא בעייתי כל כך בעניין- שרק מוסיף על ההתמודדות הנפשית- פיזית הקשה ממילא... וכמו שאמרה נטאשה על הנדנדה- בטוחה שתמצאי את הכוחות להמשך- בקצב שלך...

צוקה1

New member
ואחרי כל הדברים האלה סיימת בחיוך:-

שוב תשובה שלילית....
ואחרי כל הדברים האלה סיימת בחיוך:-
-אז בובה זהבה את בדרך הנכונה בובה,מזדהה עם הדברים ומה שתארת הוא אכן מנת חלקנו:ציפיות, אכזבה קשה ,התעשתות, תקווה גדולה בלב ,שהנה אולי הפעם, ושוב (לאלה שלא צלחה דרכם )המפלה הקשה-אוי כמה כבר אפשר?. יחד עם זאת,ואת כל כך צודקת,להיות בתוך הסחרחרה הזאת זה בלתי נסבל,בלתי אנושי אפילו. אני מבחינה בין שני חלקים בחיי :החלק ששייך לטיפולים, אלה שגובים ממני מחיר יקר מבחינה רגשית (בור ענקי ועצב עמוק) וחומרית .ושאר חיי שהם נעימים למדי, מאתגרים ואוהבים.ואולי לכן כדי לשמור על שפיות ,על נורמליות,על איכות חיי אני עושה הפסקות גדולות בין טיפול לטיפול ואולי זו גם הסיבה להתנתקותי מן הפורום מידי פעם פעולה ששהמניע לה איננו רציונלי אלא רגשי נטו יו- כמה דיברתי! בובנת המון הצלחה ושהפעם הבאה תהיה הפעם שתוביל אותך אל האושר הנכסף צוקה *ונראה אם האינטרנט הזה יעז למחוק לי את ההודעה הזאת שוב

לריה

New member
מצטערת לשמוע- אל יאוש האושר עוד יגי

שוב תשובה שלילית....
מצטערת לשמוע- אל יאוש האושר עוד יגי
כמו שאמרת תבכי את אי ההצלחה ואחר כך תסתכלי קדימה. אין שום סיבה שבסוף זה לא יקרה . היי חזקה

צר לי ../images/Emo10.gif זאת באמת הרגשה איומה מאין

שוב תשובה שלילית....
צר לי
זאת באמת הרגשה איומה מאין
כמוה בת כמה את? אולי כדאי שתעשי הפסקה של מס' חודשים כדי למלא את הבטריות. מקווה שתצליחי להירגע ולגייס כוחות. מאחלת לך הצלחה בפעם הבאה.

אפרוח2

New member
מצטערת לשמוע!

שוב תשובה שלילית....
מצטערת לשמוע!
אבל את חייבת לזקוף ראש ולהתקדם הלאה...הלחץ אצלי לא הוביל לכלום מלבד השמנה ולדעתי חוסר יכולת להתקדם בטיפולים.

a17

New member
../images/Emo24.gif מצטערת ../images/Emo7.gif

שוב תשובה שלילית....
מצטערת

צער לי ../images/Emo10.gif

שוב תשובה שלילית....
צער לי

מאחל שפעם הבא יהיה הפעם
כמו שסביון אמרה, יש הרבה דרכים להתגבר על הלחץ:-{. פילפלת שלי
עשתה זאת באמצעות במיטציות ודמיון מורך.

בובה זהבה

צער לי

מאחל שפעם הבא יהיה הפעם
כמו שסביון אמרה, יש הרבה דרכים להתגבר על הלחץ:-{. פילפלת שלי
עשתה זאת באמצעות במיטציות ודמיון מורך.
בובה זהבה
מצטערת לשמוע חשוב להתאבל על אי ההצלחה אבל אחרי ההתאבלות צריך להמשיך הלאה אני ניסיתי לראות את החיובי באי ההצלחה כי אין ברירה אז אמרתי שלפחות שנסענו לחופשה ביערות הכרמל אני יכולה לעשות הכל בלי מגבלות ג'קוזי וכו אז תנסי למצוא מה חיובי במצב בכל אופן בהצלחה בפעם הבאה

sagivkr

New member
מצטערת בשבילך...

שוב תשובה שלילית....
מצטערת בשבילך...
אני יודעת (מנסיון של 3 כשלונות...) שברעים האלה הכל נראה כל כך שלילי ושחור, אבל הנסיון לימד אותי גם שהזמן מרפא הכל, וגם שכוח הרצון, הנחישות שלנו והדבקות במטרה הם אלה שמסייעים לנו לגייס עוד ועוד כוחות עד שנגיע למטרה. מקווה שתצליחי בפעם הבאה! בינתיים קבלי
, ותני לזמן לעשות את שלו. יפעת

מצטערת ושולחת חיבוק

מצטערת בשבילך...
אני יודעת (מנסיון של 3 כשלונות...) שברעים האלה הכל נראה כל כך שלילי ושחור, אבל הנסיון לימד אותי גם שהזמן מרפא הכל, וגם שכוח הרצון, הנחישות שלנו והדבקות במטרה הם אלה שמסייעים לנו לגייס עוד ועוד כוחות עד שנגיע למטרה. מקווה שתצליחי בפעם הבאה! בינתיים קבלי
, ותני לזמן לעשות את שלו. יפעת
מצטערת ושולחת חיבוק
מקווה שפעם הבאה תתבשרי בתשובות +++++++

I N K A

New member
../images/Emo10.gif לצערנו אנחנו רגילות לשלילי ...

שוב תשובה שלילית....
לצערנו אנחנו רגילות לשלילי ...
במקום שנתרגל לחיובי. עצוב לשמוע, אבל כגודל הציפיות גודל האכזבות. עזבי כסף עזבי לחץ, תתרכזי בעצמך עכשיו וברגיעה עד כמה שניתן. רק ככה תאספי כוחות מחודשים-כי את חייבת!!! ותתרכזי גם בנו קצת זה יעזור :)

שיר5520

New member
מצטערת,

שוב תשובה שלילית....
מצטערת,
כבר אין לי מילים. האכזבות האלה כל כך קשות. ואני מבינה אותך בקשר לכל הכסף שנשפך. זה ממש לא תורם להרגשה ולרמות הלחץ בזמן הטיפולים. תחזיקי מעמד ותהיי חזקה כי אין לנו ברירה. בסוף מחכה לכולנו משפחה מאושרת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה