שוב תקלות?

שיפכה

New member
יש להם תקלה חמורה בשרת מצלמות כנראה

המצלמה לא פועלת בפרטי ולא בבלוג

gilriv

New member
?,זה בעיקבות השידרוג עם כבר

ועוד משהו -נראה לי שפותחים בבלוג אחד 2 מצלמות משדרות זה למשל פוגע יותר בשידור ??..כי לאחד הוא שומע ברקע מוזיקה גרועה למדי ,ובשני עושים סקס והכול אצלם טוב רק הבעיה שאין להם סאונד עם השידור המקביל משדר אותו או זה משהו אחר

../images/Emo6.gifאני מת פה תפוז עשיתם את הפדיחה../images/Emo6.gif

נעצר חשוד שפרץ את שרתי השיחות בפורטל האינטרנט ''תפוז'' 20/12/2007 08:17:02 במפלג הונאה של משטרת מחוז תל אביב התקבלה תלונה מהנהלת אתר האינטרנט "תפוז" על כך שגולשים הצליחו לעבור את מערך האבטחה של שרת השיחות וגרמו לקריסתו. במשך מספר סופי שבוע אותם גולשים הצליחו לגרום לקריסת שרתי הצ'אט מספר פעמים רב, לאחר שהשיגו לעצמם הרשאות מנהל וגרמו ל"העפה" מהצ'אט של המנהלים החוקיים. נוצר קשר בין מנהלי הצ'אטים לחשוד, בו ביקש החשוד הרשאות מנהל כדי שיפסיק את ההתקפות, על פי החשד החשוד, יחד עם אחרים, השתמשו בתוכנות שונות לשינוי כתובות IP ושמות משתמשים בצ'אטים בכדי להקשות על איתורם. בעקבות פעולות חקירה שונות שבוצעו על ידי מחלק עבירות מחשב במפלג הונאה ת"א, אותר ונעצר החשוד, יליד 1989 תושב אשדוד, בחקירתו קשר עצמו למיוחס לו והבוקר יובא לבית משפט השלום בתל אביב לשחרור בתנאים מגבילים. במילה אחת פדיחה!!!
טלוש יא טלוש יא טלוש ראית מה עשו לכם באתר ? איזה פדיחה חחחחחחחחחחחחח תן לה באוזני המן של פוליס 18 תן לה בחדירות לסיסמאות תן לה ברובוטים מקרטון
תן לה בהעפה של המנהלים תן לה במירקים של תפוז מחבובות חחחחחחחחחחחחחחחח תן לה בתפוז מוכר לוקשים לבלוגרים חחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחח אהרון הנגר עאלק

אהרון הנגר = ערס לייט קצר = שופט טיפשון =רועי לא יורי ועוד מאה כינוים שאין לי כוח לכתוב בקיצור זה שחר הסתום אני מזהה אותו לפי הIP שלו חחחח אני אחשוף אותך טיפש!!! ניראה אותך מתעסק עם טכנאית מחשבים ++חחחחח

אני לא שחר יא מהבולה איזה IP איזה בטיח../images/Emo6.gif

את אולי טכנאית עכברים לא מחשבים חחחחחחחחחחחחח איזה חרטבונות איזה נעלים חחחחחחחחחחחח תן לה ב ילדת פלא זאת אני בטוטה שתיהיה אחלה מבסוטה חחחחחחחחחחחחחחחח

ילדת פלא=פדופיל=ליאור בובליל=טימטום

IP? חחחח מעניין, איך את מגלה אי פי אם זה פורום? מותק[אחי אני פונה לפדופיל] IP אי אפשר לגלות םה- רק אם את באדמיין הראשי! מה שאורמ שפרצת לתפוז ומכאן סיירוס יגיש נגדך תלונה ...אאאא לא זה לא ככה?[כי אין דרך אחרת]! אאאא שיט! שוב עבדת עלי
לא שמתם לב שמאז שעצרו את הפדופילים ילדת פלא לא רשם כלום? ועכשיו היה בחדשות שלחק מהפדופילים שוחררו למעצר בית ופתאום ילדת פלא רושמת פה?

0SUPERBOY0

New member
ערס היא מזכירה לי אותך עם כל האיומים האלה

גם אתה היית מקשקש לא מעט על זה שאתה יודע מי זה כל אחד פה לפי האיפי שלו אם זכרוני אינו מטעה אותי

שחר מעניין מאיפה אתה מכיר את כל הפדופילים

בטח אתה איזה סרסור של פדופילים שמשחק אותה על חשבון אחרים כדי שלא יחשדו בו,, ואתה לא יודע עלי כלום אתה סתם ממצאי עלי דברים אבל אני יודעת שאתה התרדת בחורות מינית ובגלל זה גם תפוז העיפה אותך .

כן חתיכת חרמן אני יענה לך..

הם יצאו לפגרה יצאו לנוח .... גועל נפששש של שידורים ממש זוועה. הלוואי שהכל יקרוס שם וכל הבלוגים יעלמוווו אמןןןן. להבא שילמדו לא לשדר סקס מול עיני קטינים וקטינות. מבוגרים ? על המ אתה מדבר? ראית מה הולך שם? בית ***** אחד גדול. גועל נפששש איכסססס.

gilriv

New member
אהרון הנגר ,אני מבין שאתה מחליף אותם אז

.אם כן אז אם ים יש לך מצלמת מחשב תשדר בטח אתה ילד עם כיפה ?{כי זה פעם ראשונה שאני שומע על תוכן השידורים {במבוגרים לך לבלוג הכללי יש שם שידורים של נח נחמן נוח בקברו

gilriv

אני מכיר את הבלוגיםן עוד שאתה הית בש"ש _(בבטן של אמא שלך) ולמה אתה מקלל יא בן של אלף **** מתרומם אהה? הנחמן מאומן שווה אותך ואת האמא שלך יא חתיכת זיפט מעפן. לך לך למגורים תשלוף את הצימוק שלך ותתחיל לעבוד סוטה מיןןןןן טפיייייייי

YosKv

New member
מאיפה זה לקוח הידיעה הזאת?

חח כל הכבוד ליליד 89 הזה גדול הוא שיחק אותה

gilriv

New member
כל הכבוד לסרטים הישראלים ששמתם אתמול

תשימו היום גם

למעלה