שוב תיאוריה-

tttttttttt1

New member
שוב תיאוריה-

א. החלק הכי משמעותי של המבחן זה תמרורים נכון?? ב. על המנוע-שואלים הרבה? זה נושא מממש חשוב למבחן??על מה בדרך כלל שואלים בנושא המנוע?

tttttttttt1

New member
אבל הבנתי שהחלק של התמרוררים

הוא ממש גדול ולעומת זאת החלק של המנוע הוא 1-2 שאלות...

Metal † Heart

New member
דווקא לי היו יותר שאלות על הדרך

מאשר על תמרורים.. ועל המנוע היו לי יותר מ 1-2 שאלות.. תלמד את המנוע, בדרך כלל לא נותנים שאלות יותר מדיי קשות על סיבים ועל טלטלים ועל השד יודע.. איך יודעים שעולה החום במנוע, איך מחליפים מים, איך בודקים שמן, דלק.. חבל שתיפול על זה.. אתה צריך ללמוד הכל..

תקשיב!

אתה יכול לקחת הימור ולא ללמוד מנוע אבל אם ישאלו אותך אז אכלת אותה

tttttttttt1

New member
לא אני למדתי מנוע השאלה הייתה

כמה החלק של המנוע קריטי במבחן...לא בקטע של ללמוד או לא ללמוד... למדתי!! אבל הבנתי שהחלק של התמרורים למשל הוא די גדול ועל המנוע שואלים ממש מעט.. לכן שאלתי אם בדרך זה ככה או שבמקרה יצא למי שאמר לי את זה מבחן על מעט על המנוע...

Freemee

New member
אם למדת

אז מה זה משנה איזה חלק גדול יותר? או שאתה יודע את החומר או שלא.. אם אתה יודע אז זה משנה באמת איזה חלק גדול יותר? אם התמרורים גדול יותר אז זה אומר שתעבור בטוח או לא??

abcdew

New member
תשובה..............

הכי חשוב בתאוריה זה תמרורים. יש בערך 15 שאלות. אצלי היו 20 שאלות. שאלה על מנוע בד"כ יש 1-2 מקסימום 3. יש מבחנים חריגים עם יותר שאלות, אבל בד"כ זה שאלה אחת. ההגיון פשוט- מה שהכי חשוב, יותר שאלות. מה שפחות חשוב, פחות שאלות.

רן88

New member
תגובה נוספת..

על פי רוב, שואלים הכי הרבה על תמרורים. על מנוע ספציפית לא שואלים יותר מדי (אם כי אולי תיפול על תיאוריה שיהיה בה אחרת). היום יש יותר מגמה לשאול על שאלות על תפעול הרכב מאשר ממש על חלקי המנוע ("מה צריך לעשות כש...?").

למעלה