שוב תודה לשתיכן

שוב תודה לשתיכן

הימים האחרונים גרמו לי לרצות לכתוב מכתב, ידעתי בדיוק מה אני רוצה לכתוב, והייתי בטוח שכבר כתבתי את זה, לקחתי לעצמי כמה דקות לחפש את המכתב, מצאתי, ואכן, למרות שכתבתי את המכתב לפני יותר מחודש המכתב לא יכל להסביר טוב יותר את אשר על ליבי היום. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=226&msgid=93914380&archive=1 אני אוסיף כמה מילים בכל זאת, מ' וק' אמנם המכתב הוא משותף לשתיכן, אבל לשתיכן מגיע הרבה יותר ממכתב, אתן החברות הכי טובות שאדם יכול לאחל לעצמו, תודה רבה לשתיכן שאתן מסכימות ללוות את חיי, כבר אמרתי לכן לא אחת שאם רק הייתי מוצא את המפעל שבו מייצרים את דמויותיכן, הייתי מזרז אותם לייצר ובכמויות, אתן המדליקות את המשואות של חיי, תודה רבה על כל מה שאתן. לא אשכח אתכן בחיים.

ע ו פ ר ה

New member
../images/Emo24.gif מרגש

יכולת הכתיבה שלך נהדרת ולדעת להודות לא כל אחד יודע. אם היית מוצא את המפעל בו מייצרים דמויות אני הייתי מוסיפה הזמנה נוספת - אחד בדמותך. שיהיה לך יום נפלא עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

מקסים, ממש מקסים.............

כן, אני זוכרת שכבר כתבת פה פעם על הבנות הנפלאות האלו, וגם אז הגדרתי אותך כאדם בעל אישיות נפלאה. הלואי שכל הסובבים בחייך יתנו לך הרגשה של שמחת חיים ואושר להיות במחיצתם. וגם אני כמו עפרה מצטרפת להזמנה.

למעלה